Vapir Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Μόλις σήμερα την βρήκα την σειρά και είδα το πρώτο επεισόδιο και μου άρεσε πολύ.Απ'ότι φαίνεται έχει πολλά τέρατα η σειρά και μάλιστα διαφορετικά απο αυτά που έχουμε συνηθίσει. Δεν ξέρω αν θα αρέσει σε όλους αλλα στους λάτρεις του είδους κ του συγκεκριμένου χαρακτήρα πιστεύω θα σας αρέσει. imdb link
viper2005 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Το πρωτο επ ηταν αδιάφορο. Γίνεται καλύτερο μετα?
Vapir Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 δεν ξέρω θα δω σήμερα κ αύριο κανα 2-3 ακόμα και θα σου πω , αλλα μου φαίνεται ενδιαφέρον η ποικιλία στα πλάσματα και είμαι κ fun του mr hyde Φαίνεται να έχει καλά εφέ κ αυτό μου φτιάχνει την όρεξη να δω κ άλλα. Ίσως επειδή κατάφερα τον άθλο αυτές τις μέρες , να δω τα 8 επ του ποιο ελεεινού tv serial για φέτος αν όχι για την ιστορία της τηλεόρασης "south of hell" να με επηρεάζει θετικά προς αυτή τη σειρά , θα δούμε. 1
Vapir Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 είδα 5 επ και είναι μέτρια. Όντως δεν συγκρίνεται με κορυφαίες του είδους αλλα είναι οκ για εναλλακτική αν δεν έχεις τι να δεις. Προσωπικά θα την συνεχίσω να δω τι θα γίνει , ίσως φτιάξει στην συνέχεια 1
viper2005 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Να τη δούμε τελικά αξίζει; Έχει καποιες καλες ιδέες αλλά δεν συγκρίνεται με το προηγούμενο... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα