VagXal Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 ειμαι κατοχος LG Gflex 2 και θα ηθελα να ρωτησω ποιο απο τα δυο ειναι αξιοπιστο..επισης μου την δινουν οι δαχτυλιες...θελω κατι να καθαριζεται ευκολα και να εχει μεγιστη προστασια..να τονισω οτι δουλευω σε συνεργειο αυτοκινητων για αυτο με ενδιαφερει το θεμα.. επισης καποια links με προιοντα που μου πρωτεινετε ειναι ευπροσδεκτα..
Pseudonumo Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 tempered φυσικά. Αν πέσει κάτω είναι πολύ πιθανό να σπάσει το tempered κι όχι η οθόνη. Αν φοράει μεμβράνη, χεραιτάς την οθόνη! 2
VagXal Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Πολύ ωραία..μήπως έχεις να μου προτείνεις κάποιο καλό;από Ελλάδα Αγορά πάντως..και δεν θα τσιγκουνευτω τα λεφτά Γιατί το προσέχω πως κ πως..
2.1Ohm Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δν ξέρω αν έτυχε η είναι το ίδιο σμρσ μ έστειλαν στο τσατ την ίδια ερώτηση! http://warp.gr/tempered-glass-nillkin-h-lg-h955-flex-2.html Πάρε αυτό ότι κλτρο σε αυτά τα λεφτά μετά ξεφεύγεις στα 30+ να βρεις κάτι που ίσως είναι κλτρο!
VagXal Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δν ξέρω αν έτυχε η είναι το ίδιο σμρσ μ έστειλαν στο τσατ την ίδια ερώτηση! http://warp.gr/tempered-glass-nillkin-h-lg-h955-flex-2.html Πάρε αυτό ότι κλτρο σε αυτά τα λεφτά μετά ξεφεύγεις στα 30+ να βρεις κάτι που ίσως είναι κλτρο! Χαχαχα αυτό παράγγειλα εχθές αργά το βράδυ μετά από πολύ ψάξιμο αλλά από την nillkin Στα 12€..δεν το είδα καν αυτό το σιτε..δεν πειράζει..στα 30+ τι υπάρχει;;
alexstoubis Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 1.5 euro απο e-bay μονο που πρεπει να περιμενεις 1-1.5 μηνα(πηρα για το iphone 4)
VagXal Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 πηρα απο nillkin το 9Η+...οτι καλυτερο...το περιμενω αυτες τις μερες.. 1
Giwrgos George Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ τίποτα από τα 2 πλέον,προτιμώ την αίσθηση της οθόνης και την ευκολία που καθαρίζει με ένα πανάκι.Ειδικά οι μεμβράνες έχουν άθλια αίσθηση ενώ και το tempered glass μπορεί να δημιουργήσει κάποια μικροπροβληματακια στην οθόνη,όχι μόνιμα,απλά μείωση ευαισθησίας κλπ.
2.1Ohm Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ τίποτα από τα 2 πλέον,προτιμώ την αίσθηση της οθόνης και την ευκολία που καθαρίζει με ένα πανάκι.Ειδικά οι μεμβράνες έχουν άθλια αίσθηση ενώ και το tempered glass μπορεί να δημιουργήσει κάποια μικροπροβληματακια στην οθόνη,όχι μόνιμα,απλά μείωση ευαισθησίας κλπ. Αμα παρεις καλη ποιοτητας γυαλακι δν δημιουργει ουτε προβληματα αφης ουτε μειωνει την φωτεινοτητα ουτε τπτ! Και αισθηση πολλες φορες εχει ακομα κλτρη απο την ιδια την οθονη! Οπως ειπε ο πιο πανω δοκιμασε nilkin 9h+ και θα δεις τι εννοω! 1
VagXal Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Το flex 2 εχει αριστη οθονη και ειναι κριμα να γινει κατι στραβο...αυτη την στιγμη φοραω αυτο http://www.cellphones.gr/p/3898/και η αληθεια ειναι οτι η αισθηση δεν μου πολυ αρεσει..και οπως ειπα μου την δινουν οι δαχτυλιες...με την μεμβρανη που εχω δεν καθαριζεται ευκολα ενω το γυαλι της nillkin με την nanoτεχνολογια φαινεται αστερι!!
mad-proffessor Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Αν καταλαβα καλα τα tempered είναι για προστασια απο γρατζουνιές; Δε νομίζω οτι σε προστατευουν σε ενδεχόμενη πτώση. Έχω δει το περίφημο βιντεακι στο youtube με το τεστ γρατζουνισματος με τα κλειδια κτλ.
VagXal Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Αν καταλαβα καλα τα tempered είναι για προστασια απο γρατζουνιές; Δε νομίζω οτι σε προστατευουν σε ενδεχόμενη πτώση. Έχω δει το περίφημο βιντεακι στο youtube με το τεστ γρατζουνισματος με τα κλειδια κτλ. Μπορεις να δεις και αυτο και θα καταλαβεις..https://youtu.be/QFwt5-TUJoM 1
giorgosmg Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 εγω τελικα τοποθετησα το tempered sentio απο Plaisio στο Α5 χρησιμοποιησα την τεχνικη με τις ταινιες, και εγινε αψογη τοποθετηση χωρις φυσσαλιδες κλπ δυο μερες τωρα χρηση εχει πολυ ωραια αισθηση δεν εχει κανει αλλοιωση στην οθονη συγκριτικα με Spigen που ειχα στο 5s φαινεται πολυ καλο ο χρονος θα δειξει ειχα παρει και μια θηκη Sentiο σιλικονης διαφανες, αλλα δεν εχει κανει εφαρμογη θα την παω αυριο πισω για αλλαγη
aces Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 εφοσον η απασχοληση σου ειναι σε συνεργειο το tempered glass ειναι μονοδρομος. Τα περισσοτερα temp.glass ειναι anti-glare αλλα κ να μεινουν δαχτυλιες φευγουν με ενα πανακι καθαρισμου για γυαλια ορασεως/ηλιου. Η προστασια ειναι κυριως στο οταν σου πεσει αφου συνηθως η οθονη μενει αθικτη κ σπαει το προστατευτικο γυαλι. Τις μεμβρανες ξεχασε τες αφου παρεχουν προχειρη προστασια ακομη κ για το μεσο χρηστη κ εχουν δυσκολια στην τοποθετηση/εγκατασταση για αυτο κ εχουν διαφορα στην τιμή συγκριτικα με τα temp.glass. (Nillkin, Forever & γενικα 9H κατα προτιμηση) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα