Προς το περιεχόμενο

Αγορά smartphone low budget

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν φίλοι μου τα φώτα σας!! Θέλω να αγοράσω ένα smartphone τα xmas μέχρι 170 euro. Δεν είμαι gamer και οι απαιτήσεις μου είναι να χει καλή αυτονομία, ανεκτή κάμερα , οθόνη τουλάχιστον 5'',android και σχετικά μια καλή αξιοπιστία να έχει σαν συσκευή, να με βγάλει ρε αδερφέ κάποιο καιρό.

Με μια πρόχειρη έρευνα και χωρίς να μαι και πολύ γνώστης του αντικειμένου έχω εντοπίσει τα εξής :

1. lenovo vibe p1m

2.vodafone smart ultra 6

3.samsung galaxy j5

Θα θελα να μου πείτε την γνώμη σας και επίσης αν έχετε κάτι να μου προτείνετε.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου.Όντως για τα specs και την τιμή του φαίνεται πολύ καλό το vdf ! Για το lenovo το οποίο φαίνεται να έχει τρομερή αυτονομία (4000mAh) που με ενδιαφέρει αρκετα το κομμάτι αυτό(παρόλο που υστερεί σε άλλα), έχετε άποψη και γενικά για την ποιότητα στις συσκευές της σε σχέση με τα μεγάλα brands ;

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου.Όντως για τα specs και την τιμή του φαίνεται πολύ καλό το vdf ! Για το lenovo το οποίο φαίνεται να έχει τρομερή αυτονομία (4000mAh) που με ενδιαφέρει αρκετα το κομμάτι αυτό(παρόλο που υστερεί σε άλλα), έχετε άποψη και γενικά για την ποιότητα στις συσκευές της σε σχέση με τα μεγάλα brands ;

Τα Lenovo, είναι καλά smartphone. Απλά έχουν bloatware, που εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει. Η lenovo βέβαια, έχει εξαγοράσει την Motorola και κατά τη γνώμη μου, με το καθαρό android που έχουν τα Motorola, αλλά και τις σχετικά καλές τιμές, την έχει φτάσει σε άλλο επίπεδο. Άρα η Motorola (lenovo), δεν έχει να ζηλέψει κάτι από άλλα brands.

Τώρα όσο για τα smartphone που ανέφερες. Δεν έχω καλή άποψη για το λογισμικό της Vodafone. Για το Lenovo, σου έγραψα πιο πάνω. Και το J5, μιας και το εχει η κοπέλα μου, θα σου πω άποψη: Έχει πολύ όμορφη οθόνη (Super Amoled), πολύ καλή αυτονομία μπαταρίας, δεν κολλάει (μιας και για πρώτη φορά η Samsung, άλλαξε το touchwiz της προς το καλύτερο, για mid-range κινητό), αλλά και οι κάμερές του, είναι αρκετά καλές για την τιμή του. Το προτείνω.

Μπορείς να κοιτάξεις και το Moto G 3rd GEN. Το έχω εγώ προσωπικά από τη Δευτέρα (με το 1GB RAM) και το κινητό είναι στολίδι, για τα λεφτά του, τουτέστιν: value for money. Έχει όμορφη IPS οθόνη, καλή κάμερα, πολύ καλή αυτονομία μπαταρίας και είναι αδιάβροχο. Το μεγαλύτερο συν; Έχει καθαρό android, δίχως σκουπίδια εφαρμογές, που θα μπορούσαν να επηρεάσουν την απόδοσή του, με συνέπεια να πάει ΣΦΑΙΡΑ. Το κόστος του ανέρχεται γύρω στα 170€ όπως τα παραπάνω και θα πρότεινα και αυτό, πέραν του Samsung Galaxy J5. 

Υ.Γ Άλλο Lenovo, άλλο Motorola σε λογισμικό (τα μεν έχουν bloatware και τα δε stock android).

• Like 1
Δημοσ.

Δεν έχω καλή άποψη για το λογισμικό της Vodafone.

Στο ultra 6 το λογισμικο ειναι σχεδον στοκ, εχει μονο καμια 10αρια εφαρμογες που διαγραφονται ολες εκτος απο 2 που γινονται disable και απλα πιανουν 37 mb στη μνημη. Το λεω επειδη το εχω

Δημοσ.

Τα Lenovo, είναι καλά smartphone. Απλά έχουν bloatware, που εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει. Η lenovo βέβαια, έχει εξαγοράσει την Motorola και κατά τη γνώμη μου, με το καθαρό android που έχουν τα Motorola, αλλά και τις σχετικά καλές τιμές, την έχει φτάσει σε άλλο επίπεδο. Άρα η Motorola (lenovo), δεν έχει να ζηλέψει κάτι από άλλα brands.

Τώρα όσο για τα smartphone που ανέφερες. Δεν έχω καλή άποψη για το λογισμικό της Vodafone. Για το Lenovo, σου έγραψα πιο πάνω. Και το J5, μιας και το εχει η κοπέλα μου, θα σου πω άποψη: Έχει πολύ όμορφη οθόνη (Super Amoled), πολύ καλή αυτονομία μπαταρίας, δεν κολλάει (μιας και για πρώτη φορά η Samsung, άλλαξε το touchwiz της προς το καλύτερο, για mid-range κινητό), αλλά και οι κάμερές του, είναι αρκετά καλές για την τιμή του. Το προτείνω.

Μπορείς να κοιτάξεις και το Moto G 3rd GEN. Το έχω εγώ προσωπικά από τη Δευτέρα (με το 1GB RAM) και το κινητό είναι στολίδι, για τα λεφτά του, τουτέστιν: value for money. Έχει όμορφη IPS οθόνη, καλή κάμερα, πολύ καλή αυτονομία μπαταρίας και είναι αδιάβροχο. Το μεγαλύτερο συν; Έχει καθαρό android, δίχως σκουπίδια εφαρμογές, που θα μπορούσαν να επηρεάσουν την απόδοσή του, με συνέπεια να πάει ΣΦΑΙΡΑ. Το κόστος του ανέρχεται γύρω στα 170€ όπως τα παραπάνω και θα πρότεινα και αυτό, πέραν του Samsung Galaxy J5. 

Υ.Γ Άλλο Lenovo, άλλο Motorola σε λογισμικό (τα μεν έχουν bloatware και τα δε stock android).

Τσέκαρα και το Moto g3 απο κάποια reviews και με βαση και αυτά που μου είπες μιας και είσαι και συ ο ίδιος κάτοχος και εντυπωσιάστηκα μπορώ να πω!! Μπορείς να μου πεις από αυτονομία εντυπώσεις;;

Δημοσ.

Τσέκαρα και το Moto g3 απο κάποια reviews και με βαση και αυτά που μου είπες μιας και είσαι και συ ο ίδιος κάτοχος και εντυπωσιάστηκα μπορώ να πω!! Μπορείς να μου πεις από αυτονομία εντυπώσεις;;

Οι εντυπώσεις μου είναι οι καλύτερες. Δεν είχα ποτέ ξανά smartphone, με τόσο καλή αυτονομία μπαταρίας. Σήμερα το έβγαλα από την πρίζα στις 11 περίπου το πρωί, του έκανα μέτρια χρήση μπορώ να πω και το ποσοστό της μπαταρίας τώρα που σου γράφω, είναι στο 52%! Απλά κορυφή ρε παιδί μου, γουστάρω τρελά. 

Υ.Γ Και η φωτεινότητα της οθόνης, είναι σχεδόν στο μέγιστο (80% περίπου). 

Δημοσ.

Έχοντας το Ultra 6 εδώ και λίγο καιρό μπορώ να πω τα καλύτερα. Φοβερή οθόνη Full hd πράγμα που θεωρώ και το ατού της συσκευής. Ή εμπειρία είναι στοκ android σχεδόν καθώς εμένα είχε μόνο 5 εφαρμογές που τις αφαιρεις χωρίς κανένα πρόβλημα.Όσον αφορά την αυτονομία δεν θα πρέπει να σε αγχωνει μιας και βγάζει 5-6 ώρες ανοιχτής οθονης πριν φτάσει στο 10% (μην κοιτάς την χωρητικότητα κάθε συσκευή χρειάζεται διαφορετικούς πόρους).Από ότι έμαθα ξαναέπεσε στα 169 οπότε είσαι κομπλε.Βέβαια και το Motorola είναι πολύ καλή επιλογή αλλά το ultra μου φενεται πιο premium για τα λεφτά του.Αν σε προβληματίζει κάτι άλλο απλά ρωτά. :)

Δημοσ.

Και εγώ λέω ορμα στο VF οτι κλτρο για τα λεφτά του!

Το μόνο πρόβλημα είναι η μύρα των ενημερώσεων κανεις δν ξέρει τπτ και φοβάμαι ότι δν θα πάρει τπτ!

Αλλά πάλι τέτοιο κινητό με τόσα λεφτά και κιτ-κατ να είχε το επερνα!

• Like 1
Δημοσ.

Και εγώ λέω ορμα στο VF οτι κλτρο για τα λεφτά του!

Το μόνο πρόβλημα είναι η μύρα των ενημερώσεων κανεις δν ξέρει τπτ και φοβάμαι ότι δν θα πάρει τπτ!

Αλλά πάλι τέτοιο κινητό με τόσα λεφτά και κιτ-κατ να είχε το επερνα!

Πριν μια εβδομάδα πήρε την 5.1.1

Για την 6 έκδοση δεν ξέρω αλλά ή vodafone φενεται να ασχολείται πλέον με τα τηλέφωνα της

Δημοσ.

Λοιπόν φίλοι μου τα φώτα σας!! Θέλω να αγοράσω ένα smartphone τα xmas μέχρι 170 euro. Δεν είμαι gamer και οι απαιτήσεις μου είναι να χει καλή αυτονομία, ανεκτή κάμερα , οθόνη τουλάχιστον 5'',android και σχετικά μια καλή αξιοπιστία να έχει σαν συσκευή, να με βγάλει ρε αδερφέ κάποιο καιρό.

Με μια πρόχειρη έρευνα και χωρίς να μαι και πολύ γνώστης του αντικειμένου έχω εντοπίσει τα εξής :

1. lenovo vibe p1m

2.vodafone smart ultra 6

3.samsung galaxy j5

Θα θελα να μου πείτε την γνώμη σας και επίσης αν έχετε κάτι να μου προτείνετε.

Καλημερα.

Αν θες να το παρεις απο Κινα ενα ειναι το κινητο για αυτονομια και καλα χαρακτηριστικα.

Oukitel K10000 προσφορα μεχρι 4 Ιανουριου 188€.

http://www.doctorandroid.gr/2015/12/oukitel-k10000-powerbank.html?m=0

Δημοσ.

Moto G 3rd gen αδιάβροχο, πολύ καλή ανθεκτική οθόνη, η μπαταρία με βγάζει χαλαρά με μέτρια χρήση και 2 μέρες. θα πάρει πολλές αναβαθμίσεις ακόμα γιατί είναι Motorola (το moto g 1st gen που έχει φίλος μου μετά από 2 χρόνια έφτασε να έχει Lollilop 5.1 !!! ).  Aααα και έχει και την ίδια φωτογραφική με το nexus η οποία με έχει αφήσει απίστευτα εντυπωσιασμένο!!! Μoto G 3rd gen με κλειστα μάτια! Το είχα πάρει 188ευρω τώρα έχει γύρω στα 160-170ευρώ. 

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν παίδες χίλια ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!! Βοηθήσατε παρα πολύ!! Απ' ότι κατάλαβα όλες είναι σχετικά καλές συσκευες με τα - και +  τους η καθεμία! Ετσι οπως με κόβω θα καταλήξω στο moto g3 γιατί είναι πιο κοντά σ αυτά που θέλω. Δε λέω τα specs και η οθονη του ultra τα σπάνε για το budget αυτό αλλά πιστεύω ότι για ένα χρήστη σαν εμένα τα specs του moto g3 φτάνουν και με το παραπάνω και σε συνδυασμό με την αρκετά κομπλέ καμερα και την ανθεκτική κατασκευή ''δένει το γλυκό'' για μένα!!

ΥΓ: Τσέκαρα και το moto x (2nd gen) και με κόλλασε σαν συσκευή αλλά ανεβαίνει αρκετά το μαλλί!! :P

Δημοσ.

Λοιπόν παίδες χίλια ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!! Βοηθήσατε παρα πολύ!! Απ' ότι κατάλαβα όλες είναι σχετικά καλές συσκευες με τα - και +  τους η καθεμία! Ετσι οπως με κόβω θα καταλήξω στο moto g3 γιατί είναι πιο κοντά σ αυτά που θέλω. Δε λέω τα specs και η οθονη του ultra τα σπάνε για το budget αυτό αλλά πιστεύω ότι για ένα χρήστη σαν εμένα τα specs του moto g3 φτάνουν και με το παραπάνω και σε συνδυασμό με την αρκετά κομπλέ καμερα και την ανθεκτική κατασκευή ''δένει το γλυκό'' για μένα!!

ΥΓ: Τσέκαρα και το moto x (2nd gen) και με κόλλασε σαν συσκευή αλλά ανεβαίνει αρκετά το μαλλί!! :P

Δες για μεταχειρισμενο το αποκλειεις?

Φαινεται αμα το τηλεφωνο ειναι καλο η οχι και ποσο το προσεχει!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...