marmarinos2006 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Το βασικό ειναι αυτό που είπε και ο maxdore217 με +20 ευρώ το κάνεις 4gb και με win10 πιστεύω θα πάει καλά, έριξα μια παραγγελία, τώρα ή θα κλαίω τα λεφτά μου ή θα βγεί σε καλό, από Δευτέρα θα ξέρουμε.
haHa Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 H καλυτερη λυση ειναι να βαλετε εναν 120gb ssd με 45€ και να πουλησετε 10€ τον μαμισιο παναργο δισκο. Με 35€ θα εχετε δωσει πραγματικα αλλη πνοη στο μηχανημα που με 2gb exra ram με 20€ δεν θα την βλεπατε ποτε.
AlienTechGR Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Έχω δουλέψει το ίδιο σε 15άρι... Για ταινίες,ακόμα και 1080p της σηκώνει άνετα.Για browsing και εργασίες office είναι υπεραρκετό. Η οθόνη είναι σε πολύ καλά επίπεδα,για τη τιμή του.Και φωτεινή είναι και η ευκρίνεια/χρώματα είναι επίσης άκρως ικανοποιητικά. Για τα λεφτά του,είναι ότι πρέπει.
marmarinos2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Για όποιον ενδιαφέρεται το μηχάνημα έχει πάει στα 189 ευρώ απο 179 ευρώ, εγώ το παρέλαβα με την φτηνότερη τιμή και θα ήθελα να βοηθήσω όποιον ενδιαφέρεται. Το μηχάνημα έρχεται με windows 8.1 και σίγουρα συμφέρει να γίνει άμεση αναβάθμιση σε win10. Η διαδικασία με όλες τις αναβαθμίσεις κράτησε περίπου 5 ώρες. Η μπαταρία του μηχανήματος αντέχει και αυτή περίπου 5 ώρες ανάλογα την χρήση, ίσως και λίγο περισσότερο. Το μηχάνημα λειτουργεί μια χαρά με skype βλέπεις απροβλημάτιστα ταινίες χωρίς κολλήματα, δουλεύεις office και μπαίνει ιντερνετ χωρίς πρόβλημα. Mε τα 2 γιγα μνήμη που έχει, έχεις μόνιμα την χρήση μνήμης περίπου στο 70-75% παρ' όλα αυτά στα win10 δεν κάνει ιδιαίτερο paging στο δίσκο γι' αυτό και δεν έχεις πολλές καθυστερήσεις. Σίγουρα θέλει 4 γίγα για να λειτουργήσει εντελώς απροβλημάτιστα (+25 ευρώ). Δε νομίζω να κερδίσεις και πολλά με την χρήση ssd μια και το πρόβλημα δεν είναι τόσο ο αργός σκληρός που έχει όσο ο επεξεργαστής που εύκολα φτανει ακόμα και στο 100% με σχετικά απλές λειτουργίες. Γενικά περίμενα να πηγαίνει χειρότερα αλλά τελικά για καθημερινή απλή χρήση είναι πολύ καλό. Είναι πολύ ελαφρύ αρκετά λεπτό, δε ζεσταίνεται, το χρησιμοποιείς εύκολα στο κρεβάτι δεν ανησυχείς μην κλείνεις αεραγωγούς και είναι σχετικά αθόρυβος αφού ακουγεται μόνο το μοτέρ του δίσκου (wd 250gb blue). Κατα πληροφορίες παίζει και lol με 30-35 fps αλλά με 4 γίγα μνήμη. Τέλος σχετικά με την αναβάθμιση της μνήμης χρειάζεται να ξεβιδώσεται όλες τις βίδες απο το κάτω μέρος του λάπτοπ αλλά προσοχή για να βγεί το καπάκι πρέπει να ξεκουμπώσετεαι το πληκτρολόγιο και να ξεβιδώσεται και 3 βίδες κάτω απ' αυτό. Στη συνέχεια το πράγμα ειναι σχετικά απλό ξεκουμπώνει το καπάκι με προσοχή και μνήμη και δίσκος ειναι μπροστά σας όπως και οι υπόλοιποι μητρική του μηχανήματος. Επίσης στο δικό μου το πληκτρολόγιο απο την δεξιά πλευρά υπήρχε ταινία διπλής όψης που το κρατούσε κολλημένο στο σασί. Απο πλευράς ποιότητας εντάξει δεν ειναι και τίποτα φοβερό, τα πλαστικά βέβαια ειναι αρκετά ψεύτικα αλλά θεωρώ οτι για 179 ευρώ μπορούμε να το παρβλέψουμε. Γενικά θεωρώ οτι και χωρίς επέκταση μνήμης για απλή χρήση λειτουργεί απροβλημάτιστα και μπορεί η αναβάθμιση να γίνει σε βάθος χρόνου. Αν θέλετε ένα μηχάνημα γι ταινίες να κρατάει η μπαταρία 5 ώρες τουλάχιστον ελαφρύ για ιντερνετ office skype και γενικά για απλά πράγματα και δε θέλετε να δώστε πολλά λεφτά αντί να πάρετε κάποιο μεταχειρισμένο νομίζω οτι είναι καλή περίπτωση για ποιο βαριά πράγματα βέβαια δεν κάνει. Σίγουρα με τα ίδια σχεδόν λεφτά με αυτό το μηχάνημα κάνεις πολύ περισσότερα απ' ότι μ' ένα επώνυμο τάμπλετ. Ακόμα και με 189 ευρώ θεωρώ οτι δε θα το μετανιώσετε, ελπίζω να βοήθησα. 3
gr234567 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Στα 179€ πάλι. https://www.skroutz.gr/s/7537854/Lenovo-100-14IBY-N2840-2GB-250GB-W8.html Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2015 από gr234567
ChrisN.S. Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 ποια κάρτα γραφικών έχει ; για κανένα Kodi δεν θα είναι αρκετό για 1080p;
marmarinos2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Για να ειμαι ειλικρινής δε το δοκίμασα με kodi, εγκτέστησα το k-lite mega και δούλευε μια χαρά με τα 2γίγα. Τώρα με βάση ton AlienTechGR δουλεύει μια χαρά και σε 1080p δε το έχω δοκιμάσει αυτά απο δοκίμασα ήταν 720p. Δε νομίζω όμως λογικά να έχει πρόβλημα, ίσως εκεί να χρειάζεται τα 4 γιγα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα