Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα,

εκανα μια αγορα ενα Xiaomi Note 2  αλλα δεν προσεξα τα bands που ειχε στην περιγραφη και σημερα ειδα οτι υποστηριζει αυτα το τηλεφωνο.

2G: GSM B2/3/8; 3G: TD-SCDMA B34/39; 4G: TD-LTE B38/39/40/41

θα εχω προβλημα με τους παροχους κινητης στην Ελλαδα ή θα δουλεψει κανονικα?

Ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

Ο καθε παροχος εχει τα δικα του bands.

Καλο θα ειναι να κανεις μια ερωτηση στον δικο σου παροχο.

Αν και αυτο επρεπε να το κανεις προτου παρεις το κινητο.

• Like 1
Δημοσ.

Το παραγγειλα για φιλο και δεν τον ρωτησα τι παροχο εχει....εκανα βλακεια γιατι δεν κοιταξα το τι υποστηριζει....

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα,

εκανα μια αγορα ενα Xiaomi Note 2  αλλα δεν προσεξα τα bands που ειχε στην περιγραφη και σημερα ειδα οτι υποστηριζει αυτα το τηλεφωνο.

Ευχαριστω πολυ

αν είναι μόνο TD τότε θα λειτουργεί μόνο σε gsm χωρίς 3g/4g,για ευρωπη πρέπει να υποστηρίζει wcdma/fdd-lte 

Δημοσ.

Oκ παιδια....ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες....θα το δουμε οταν ερθει....και βεβαια θα στειλω mail στο deal extreme που το πηρα μηπως τους το στειλω και το αλλαξουν....

Δημοσ.

αν είναι μόνο TD τότε θα λειτουργεί μόνο σε gsm χωρίς 3g/4g,για ευρωπη πρέπει να υποστηρίζει wcdma/fdd-lte

Λάθος. Βάση αναφορών ατόμων που έχουν το ίδιο κινητό, έχουν κανονικά 4G και με την ελληνική rom.

https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/10311-Redmi-Note-2-TDD-LTE-version-κινέζικο-με-4G-στην-Ελλάδα-Επιτυχής-Εγκατάσταση-Ελλ/?pageNo=1

Δημοσ.

Λάθος. Βάση αναφορών ατόμων που έχουν το ίδιο κινητό, έχουν κανονικά 4G και με την ελληνική rom.

https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/10311-Redmi-Note-2-TDD-LTE-version-κινέζικο-με-4G-στην-Ελλάδα-Επιτυχής-Εγκατάσταση-Ελλ/?pageNo=1

το λάθος που το είδες ? οι μπάντες που αναφέρει ο φίλος δεν κάνουν για Ευρώπη 

Δημοσ.

οι μπάντες 4G/3G δεν είναι για ευρώπη αλλά αν αλλάξει η rom με την κατάλληλη θα αλλάξουν και αυτές οπότε θα λειτουργεί κανονικά

Δημοσ.

το λάθος που το είδες ? οι μπάντες που αναφέρει ο φίλος δεν κάνουν για Ευρώπη

Υπάρχουν δύο Redmi Note 2. Θεωρητικά η έκδοση TD δεν θα συνδεόταν σε 4G, σωστά!? Αν διαβάσεις τι λένε στο λινκ που σου έβαλα, λένε ότι συνδέονται κανονικά παντού!

Όπως και γίνεται...2G-3G δεν έχουν κανένα πρόβλημα. Εχτές ενεργοποίησα και το 4G στη σύνδεσή μου ώστε να κάνω έλεγχο της 4G σύνδεσης.

Δοκίμασα την κάρτα και στις 2 θέσεις Sim και μου εμφανιζόταν κανονικά το σύμβολο 4G δίπλα στο όνομα της σύνδεσης όπως στην προηγούμενη φώτο (GR COSMOTE 4G)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια καλησπερα,

εκανα μια αγορα ενα Xiaomi Note 2 αλλα δεν προσεξα τα bands που ειχε στην περιγραφη και σημερα ειδα οτι υποστηριζει αυτα το τηλεφωνο.

Ευχαριστω πολυ

Φίλε μου ρώτα οπωσδήποτε ποιά έκδοση σου στείλανε, όπως ειπώθηκε παραπάνω αν είναι μόνο TD version σε 3G και 4G (όπως παρέθεσες) τότε θα λειτουργεί μόνο σε gsm, μπορεί να είσαι τυχερός και να παρείγγηλες το tdd αλλά αυτοί σου στέλνουν FDD λόγω χώρας παράδοσης της παραγγελίας.

Το να αλλάζει το network mapping μόνο με φλασάρισμα ρομ μου φαίνεται μάλλον αδύνατο, άλλωστε το απαντάει και επίσημα η ίδια η Xiaomi στο μύνημα 37 σελίδα 4 στο λινκ που παραθέτουν οι φίλοι πιό πάνω.... και πιό κάτω στο μύνημα 44 πάλι η xiaomi απαντάει if you live outside mainland China please do not buy the TD version, you will not have 3G or 3G, only 2G...it is not possible to change your TD-LTE phone into the FDD-LTE version by any means...

Επεξ/σία από pp6210
Δημοσ.
Για να λειτουργεί πληρέστατα ένα τηλέφωνο στην Ελλάδα χρειάζεται:

2G: 900 + 1800 (8 + 3)

3G: 900 + 2100 (8 + 1) 

4G: 800 + 1800 + 2600 (20 + 3 + 7) FDD-LTE

Δημοσ.

παιδια απο οτι ειδα τωρα λεει TDD-LTE.

επισης αυτες ειναι οι ενεργοποιημενες μπαντες που εμφανιζονται στο τηλεφωνο.

GSM Mode

EGSM900 - DCS1800 - PCS1900 - GSM850

UMTS Mode
WCDMA-IMT-2000 - WCDMA-PCS-1900 - WCDMA-CLR-850 - WCDMA-GSM-900

LTE Mode

Band1 - Band3 - Band7

Δημοσ.

παιδια απο οτι ειδα τωρα λεει TDD-LTE.

επισης αυτες ειναι οι ενεργοποιημενες μπαντες που εμφανιζονται στο τηλεφωνο.

GSM Mode

EGSM900 - DCS1800 - PCS1900 - GSM850

UMTS Mode

WCDMA-IMT-2000 - WCDMA-PCS-1900 - WCDMA-CLR-850 - WCDMA-GSM-900

LTE Mode

Band1 - Band3 - Band7

Άρα είσαι περίπου ΟΚ, δηλαδή έχεις Ευρωπαϊκό 3G (WCDMA) αλλά θα παίζεις μόνο στα 900 και όχι στα 2100, και έχεις και FDD-LTE στις μπάντες 1800 και 2600 αλλά όχι στην 800, τώρα γιατί το μοντέλο μιλάει για TDD δεν ξέρω, αλλά xiaomi ειναι αυτή, με χίλιεςδυο παραλλαγές στο ίδιο μοντέλο.

Η 800 χρησιμοποιείται για εκτενέστερη κάλυψη σε μη αστικές περιοχές και επίσης χρησιμοποιείται περισσότερο από την wind. Η έλειψη της είναι συνηθισμένη σε Κινέζικα, π.χ. στο meizu M2 mini που έχω δεν έχει 800άρα αλλά μέσα στην Αθήνα πιάνω πολύ καλό 4G όπου κινούμαι. Το πρόβλημα είναι οτι σου λείπει η 2100 και άρα θα σου λείπουν και περιοχές κάλυψης 3G...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...