Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας παιδια...εχω στην κατοχη μου ενα  toshiba satellite U500-10L  με καμενη μητρικη...θελω τα φωτα σας να με βοηθησετε να βρω ενα mobo για να μπορεσω να δωσω ξανα  ζωη σε αυτο το μηχανημα..

Βασικα "νομιζω" οτι βρηκα απο εξωτερικο γυρω στα 55 ευρω χωρις μεταφορικα αλλα δεν ξερω αν ειναι το σωστο!!!

http://www.amazon.com/Toshiba-Satellite-U500-Motherboard-H000023260/dp/B00BREXHXA

part no: PSU5 EE-00200HGE 

SERIAL NO: 89054191R

οποιος μπορει να βοηθησει ευχαριστω πολυ..

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!!!

Ευχαριστω πολυ!!

Δημοσ.

Καλησπερα σας παιδια...εχω στην κατοχη μου ενα  toshiba satellite U500-10L  με καμενη μητρικη...θελω τα φωτα σας να με βοηθησετε να βρω ενα mobo για να μπορεσω να δωσω ξανα  ζωη σε αυτο το μηχανημα..

Βασικα "νομιζω" οτι βρηκα απο εξωτερικο γυρω στα 55 ευρω χωρις μεταφορικα αλλα δεν ξερω αν ειναι το σωστο!!!

http://www.amazon.com/Toshiba-Satellite-U500-Motherboard-H000023260/dp/B00BREXHXA

part no: PSU5 EE-00200HGE

SERIAL NO: 89054191R

οποιος μπορει να βοηθησει ευχαριστω πολυ..

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!!!

Ευχαριστω πολυ!!

δεν το συνιστώ απο amazon.com(φόροι/τελωνεία/μεταφορικά/κλπ)

κοίταξε εδώ εδώ εδώ-New

Δημοσ.

Ποσο σιγουρος εισαι οτι ειναι μητρκη και οχι καρτα γραφικων?

H μητρικη που δειχνεις εχει mxm slot

Θα σε ενδιαφερε να πας σε μητρικη χωρις mxm?

• Like 1
Δημοσ.

Ποσο σιγουρος εισαι οτι ειναι μητρκη και οχι καρτα γραφικων?

H μητρικη που δειχνεις εχει mxm slot

Θα σε ενδιαφερε να πας σε μητρικη χωρις mxm?

δεν ξερω τι ειναι mxm...εγω απλα θελω να φτιαξω το λαπτοπ,,

Για πες συμπτώματα να δούμε

δεν ανοιγει το λαπτοπ...εγινε κατι στο σπιτι σαν πτωση τασεως,σαν βραχικυκλωμα κατι τετοιο...το λαπτοπ εκλεισε κ δεν ανοιξε ποτε ξανα..το πηγα σε εναν ΄΄μαστορα΄' και μου λεει μητρικη...ειμαι απο επαρχια...δεν εχουμε κ κενεναν πιο εξειδικευμένο εδω

Πως κατέληξες ότι έχει καεί η motherboard?

Τι συμπτώματα παρουσιάζει?

Το service manual, μπορεί να σε βοηθήσει να εντοπίσεις την βλάβη:

http://tech.nexicore.com/downloads/satellite_u500_q409_mm_bw1.pdf

το μονο που δουλευει σιγουρα ειναι ο σκληρος τον οποιο τον εβαλα στον συαθερο και δουλευε κανονικα...πως μπορω να ειμαι σιγουρος που  ειναι η βλαβη μιας και τον τεχνικο εδω δεν τον εμπιστευομαι οτι ξερει ποια ειναι η βλαβη ακριβως

Δημοσ.

Δεν ειναι απαραιτητο οτι χαλασε η μητρικη,πολυ πιθανο ειναι να καηκε το τροφοδοτικο ή μπαταρια ή και τα 2 μαζι.Αν εχεις καποιο αλλο τροφοδοτικο δεν χανεις κατι να δοκιμασεις.

υς Οι τεχνικοι-ειδικα στα λαπτοπ- εχουν μια ταση να βρισκουν καμενες μητρικες :-D

• Like 2
Δημοσ.

Δεν ειναι απαραιτητο οτι χαλασε η μητρικη,πολυ πιθανο ειναι να καηκε το τροφοδοτικο ή μπαταρια ή και τα 2 μαζι.Αν εχεις καποιο αλλο τροφοδοτικο δεν χανεις κατι να δοκιμασεις.

υς Οι τεχνικοι-ειδικα στα λαπτοπ- εχουν μια ταση να βρισκουν καμενες μητρικες :-D

αλλο τροφοδοτικο ιδια volt δεν εχω..τι να κανω? νιωθω απεγνωσμενος..αμα ηταν ο σταθερος δεν θα ειχα προβλημα,αλλα στο λαπτοπ δεν το κατεχω περα απο τα βασικα... μπορω να κανω κατι αλλο?κατι με καποιον αλλο τροπο??εχω και αλλο λαπτοπ αλλα προφανως δεν θα ταιριαζει....ασε που φοβαμαι μην χαλασει κ το αλλο το καλο τροφοδοτικο απο το καλο το λαπτοπ

Πως κατέληξες ότι έχει καεί η motherboard?

Τι συμπτώματα παρουσιάζει?

Το service manual, μπορεί να σε βοηθήσει να εντοπίσεις την βλάβη:

http://tech.nexicore.com/downloads/satellite_u500_q409_mm_bw1.pdf

ειναι 270 σελιδες αδερφε!!!κατι πιο συγκεκριμενο?

Δημοσ.

...εγινε κατι στο σπιτι σαν πτωση τασεως,σαν βραχικυκλωμα κατι τετοιο...το λαπτοπ εκλεισε κ δεν ανοιξε ποτε ξανα..

Φίλε μου, αν η ζημιά έγινε από ανωμαλία στο ρεύμα, μπορεί να έχει συμβεί το οτιδήποτε.

Από καμένο τροφοδοτικό ή απλά κάποιο καμένο πυκνωτή στην motherboard, μέχρι ολοκληρωτική καταστροφή του laptop (μνήμες, motherboard, CPU, και ότι άλλο υπάρχει).

Πρέπει να το δώσεις για έλεγχο σε εξειδικευμένο εργαστήριο για laptops.

Δημοσ.

Φίλε μου, αν η ζημιά έγινε από ανωμαλία στο ρεύμα, μπορεί να έχει συμβεί το οτιδήποτε.

Από καμένο τροφοδοτικό ή απλά κάποιο καμένο πυκνωτή στην motherboard, μέχρι ολοκληρωτική καταστροφή του laptop (μνήμες, motherboard, CPU, και ότι άλλο υπάρχει).

Πρέπει να το δώσεις για έλεγχο σε εξειδικευμένο εργαστήριο για laptops.

θα ειμαι αθηνα σε λιγες μερες..ξερεις καποιο εργαστηριο να μου συστησεις??ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

Εγώ όχι.

Χωρίς να είμαι επαγγελματίας, τα επισκευάζω μόνος μου.

Κάποιος άλλο μπορεί να ξέρει.

Ίσως θα βοηθούσε αν άνοιγες ένα άλλο post με το θέμα αυτό.

Δημοσ.

παιδια καλημερα..καταφερα κ κοιταξα το τροφοδοτικο με βολτομετρο και βγζει 19,6 volt..επομενως το τροφοδοτικο δουλευει κανονικα,οπως κ ο σκληρος δισκος..Αρα το προβλημα ειναι η μητρικη!! μπορει να ειναι η τροφοδοσια πανω στην μητρικη ή εχει αρπαξει ολη και θελει αλλαγη..

Μια ερωτηση: αν ειχε κανει η καρτα γραφικων ο υπολογιστης δεν θα επαιρνε κανονικα ρευμα?

επισης αν ειναι καμενη η μητρικη ειναι καμενη κ η αυτονομη καρτα γραφικων??δηλαδη θελω αλλαγη κ μητρικη κ καρτα γραφικων??

ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

παιδια καλημερα..καταφερα κ κοιταξα το τροφοδοτικο με βολτομετρο και βγζει 19,6 volt..επομενως το τροφοδοτικο δουλευει κανονικα,οπως κ ο σκληρος δισκος..Αρα το προβλημα ειναι η μητρικη!! μπορει να ειναι η τροφοδοσια πανω στην μητρικη ή εχει αρπαξει ολη και θελει αλλαγη..

Μια ερωτηση: αν ειχε κανει η καρτα γραφικων ο υπολογιστης δεν θα επαιρνε κανονικα ρευμα?

επισης αν ειναι καμενη η μητρικη ειναι καμενη κ η αυτονομη καρτα γραφικων??δηλαδη θελω αλλαγη κ μητρικη κ καρτα γραφικων??

ευχαριστω πολυ

Σχεδον σε ολα τα λαπτοπ,η καρτα γραφικων ειναι κολλημενη στην μητρικη,οποτε αν εχεις προβλημα με την καρτα πρεπει να πας για αλλαγη ολοκληρης της μητρικης.

Δημοσ.

Σχεδον σε ολα τα λαπτοπ,η καρτα γραφικων ειναι κολλημενη στην μητρικη,οποτε αν εχεις προβλημα με την καρτα πρεπει να πας για αλλαγη ολοκληρης της μητρικης.

πρεπει να φοραει την ATI Mobility Radeon™ HD 4570 supporting HyperMemory™ technology...

αυτη ειναι πανω στην μητρικη ή ειναι αυτονομη και ειναι ξεχωριστη κ αλλαζεται??

πανω στην μητρικη υπαρχει η καρτα γραφικων?αν παραγγειλω μια μητρικη θα ερθει σκετη ή μαζι με την καρτα γραφικων??

ευχαριστω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...