Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα πρόβλημα. Πολλές φορές κολλάει ο υπολογιστής μου γενικά όταν παίζω ένα παιχνίδι και είναι στο loading screen και που μπαίνω στο ίντερνετ. Τι πρέπει να κάνω για να διορθωθεί το πρόβλημα;

Δημοσ.

Πολλά μπορεί να είναι οι αιτίες. Ξεκίνα με έλεγχο για malware με το malwarebytes και το emsisoft free καθώς και με ένα free antivirus όπως το avira, bitdefender.

Δημοσ.

Tα έχω κάνει αυτά πριν λίγο. η επίδοση και η υγεία του σκληρού δίσκου είναι άριστη και με το emsisoft μου βρήκε μερικά μολυσμένα αρχεία, τα διέγραψα  αλλά μου κάνει τα ίδια όμως :(  

Δημοσ.

Tα έχω κάνει αυτά πριν λίγο. η επίδοση και η υγεία του σκληρού δίσκου είναι άριστη και με το emsisoft μου βρήκε μερικά μολυσμένα αρχεία, τα διέγραψα  αλλά μου κάνει τα ίδια όμως :(  

Ένα δεν αρκεί. Τα άλλα τα έτρεξες?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

http://imgur.com/jF573asΠρόσφατα έκανα σάρωση με το avast για απειλές στο δίκτυο και μου έβγαλε αυτό τι να κάνω;

Kαι ναι τα έχω τρέξει τα άλλα

Επεξ/σία από savvg
Δημοσ.

Pseudonumo

πότε τον αγόρασες?

Πότε αγόρασα  τι? τον υπολογιστή μου? τον αγόρασα το 2011 είναι το είναι το ΗP Compaq CQ2800EV με επεξεργαστή intel Celeron G540T στα 2.10 Ghz, RAM 4GB DDR3, Windows 7 Home Premium με το Service Pack 1 και γραφικά intel hd graphics.

Δημοσ.

Τρέξε ένα memtest για κάποιες ώρες και με όλες τι μνήμες μαζί και ξεχωριστά την κάθε μία. Αν βγάλει γρήγορα errors εννοείται το σταματάς. Μπλε οθόνες έχεις καθόλου?

Εαν έχει ενσωματωμένη gpu χρησιμοποίησε αυτή και βγάλε την άλλη.

Γράψε και το σύστημά σου αναλυτικά.

Δημοσ.

Ωραία, έτρεξα memetest, μπλέ οθόνη δεν έχω καθόλου, αλλά το πρόβλημα λύθηκε.

Ευχαριστώ πολύ

Για πες μας τι μαγικο έκανες  ^_^

Δημοσ.

Αυτά που μου είπατε εσείς  ^_^ και απενεργοποίησα κάτι άχρηστα προγράμματα και καθαρισμός σκληρού δίσκου για είχα λίγη διαθέσιμη χωρητικότητα  B)

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια όλων σας.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...