Επισκέπτης Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 εσπρέσσο διπλό, σε έκτακτες συνθήκες ελληνικό νες/φραπέ ποτέ
SOCRATIS1000 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 φραπε/νες[2 την ημερα σιγουρα],και κανα espreso σκετο που και που.
Moderators stormrain Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Ο πρωτος καφες της ημερας ειναι φραπε αν και τωρα που κανει κρυο ειναι νες. Ο δευτερος καφες της ημερας ειναι καπουτσινο φρεντο. Σκετοι και στις δυο φασεις.
iordanis77 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Χρονια εχει που μου περνάει από το μυαλο να παρω κατι συσκευες με usb που σου κρατάνε ζεστο τον καφε, αλλα δεν έτυχε ακόμα. Eιχα εγω μια τετοια συσκευη και ηταν μουφα. Μαλλον θελει πλαστικο κυπελο μιας χρησης για να μπορεσει να ζεστανει. Φραπε. Και τωρα στο καταχειμωνο φραπε? και με παγακια μεσα?
deesnider Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Ελληνικο και το καλοκαιρι βρε αθεοφοβε? Ο φραπέ το χειμώνα, πώς και δε σού κάνει εντύπωση; Θέμα γευστικής προτίμησης και, σε μεγάλο βαθμό, συνήθειας είναι. Τραβάει δυο δεκαετίες αυτό το βιολί...
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Aυτά τα δύο. Ζεστά δεν πίνω ποτέ. Δε σε πηγαίνει σερπαντίνα;
iordanis77 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Καλυτερα να πειτε και ποσο καφε βαζετε στη ζαχαρη σας.... εεε, πόση ζαχαρη βαζετε στο καφε σας εννοω. 1
panos2171 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δε σε πηγαίνει σερπαντίνα; O φραπές με πήγαινε με γάλα. Χωρίς είναι ΟΚ, απλά δεν μπορώ να κοιμηθώ το βράδυ. Ο καπουτσίνος όχι, είναι πολύ ελαφρύς. Καλυτερα να πειτε και ποσο καφε βαζετε στη ζαχαρη σας.... εεε, πόση ζαχαρη βαζετε στο καφε σας εννοω. Γαλακτομπούρεκο φάση.
deesnider Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Καλυτερα να πειτε και ποσο καφε βαζετε στη ζαχαρη σας.... εεε, πόση ζαχαρη βαζετε στο καφε σας εννοω. Μέχρι πριν από τρία χρόνια, ήμουν πιστός στο τονισμένο: Μαχαιροπήρουνο ήθελα για τον καφέ, όχι καλαμάκι... Εδώ και τρία χρόνια όμως, είμαι στον εντελώς σκέτο. Γενικά έχω τσακωθεί με τη ζάχαρη, όχι μόνο στον καφέ.
xristos97 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Αν και δεν πινω συχνα, αλλα οταν ειναι να πιω πινω φραπε. Αρκει να τον φτιαξω πετυχημενο, αλλιως τον πεταω και φτου ξανα απο την αρχη.
cococrops Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Αν και δεν πινω συχνα, αλλα οταν ειναι να πιω πινω φραπε. Αρκει να τον φτιαξω πετυχημενο, αλλιως τον πεταω και φτου ξανα απο την αρχη. σε δουλεια να βρισκεσαι δηλαδη!! εγω μετριο προς σκετο τους πινω τους καφεδες
Dinos_12345 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Σε καφετέρια: freddo espresso και το χειμώνα μερικές φορές Nes Σπίτι: Χειμώνα ελληνικό, καλοκαίρι φράπα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα