Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τρεις κορυφαίες οθόνες αναμένεται να ανακοινώσει επίσημα η εταιρεία AOC στην επερχόμενη έκθεση CES 2016

Η AOC "βάζει τις τελευταίες πινελιές" σε τρεις νέες high-end οθόνες που σκοπεύει να παρουσιάσει στην έκθεση CES 2016. Πρόκειται για το κυρτό μοντέλο C3583FQ με διαγώνιο 35 ιντσών, το μοντέλο U2879VF στις 28 ίντσες και το μοντέλο I2781FH στις 27 ίντσες.

Η 27 ιντσών I2781FH αναμένεται να διαθέτει ανάλυση 1080p ή 1440p και διαθέτει μονοκόμματη μεταλλική βάση, σε ιδιαίτερο σχέδιο. H U2879VF διαθέτει επίσης μεταλλική βάση και εισόδους HDMI (δύο διαθέτει το μοντέλο I2781FH), HDMI 2.0 και DisplayPort 1.1a (υποστηρίζει AMD FreeSync) και διαθέτει διαγώνιο 28 ιντσών ανάλυσης 3840 x 2160 pixels.

Το κορυφαίο μοντέλο, είναι η κυρτή οθόνη C3583FQ με διαγώνιο 35 ιντσών (άγνωστης για την ώρα ανάλυσης) η οποία θα υποστηρίζει ρυθμό ανανέωσης 160Hz. Περισσότερες λεπτομέρειες για τα χαρακτηριστικά και την τιμή τους, θα μάθουμε όταν θα παρουσιαστούν επίσημα στην έκθεση CES 2016.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Δημοσιευμένη Εικόνα

Link.png Site: TechPowerUp

Δημοσ.

@Pcos το θέμα είναι πρώτα να καταφέρουν να κάνουν OLED οι οποίες παίζουν σωστά χρώματα και όχι υπερ κορεσμένα όπως έχουν πολλά smartphone αυτήν την στιγμή.

• Like 2
Δημοσ.

Εγω δε βλεπω dvi πως 8α πιανει τα τοσα hz?
@Cell_7 επειδη και εγω AOC εχω 144hz 1ms και δεν ειναι OLED και τα χρωματα της ειναι πιο ξεπλυμενα κι απο βελετζα σε νεροτρουβια θα με χαλαγε να ηταν υπερκορεσμενα ε?
Απο την αλλη δηλωνω πανευτυχης μαζι της γιατι ειναι πραγματικα απιστευτα γρηγορα και πανω απο ολα την πηρα σε σωστη τιμη!!!

Δημοσ.

Τιμές άπιαστες να φανταστώ...

κατα τα αλλα το OLED τους μαρανε..

μολις χθες πηρα αυτη και χαλαρα μπορω να πω ειναι οτι καλυτερο κομματι hardware εχω αγορασει κι εχουν δει τα ματια μου τη τελευταια σχεδον  20ετια:

http://www.lg.com/gr/monitors/lg-34UC97C

btw: vga<dvi<hdmi<dp

• Like 1
Δημοσ.

Εγω δε βλεπω dvi πως 8α πιανει τα τοσα hz?

@Cell_7 επειδη και εγω AOC εχω 144hz 1ms και δεν ειναι OLED και τα χρωματα της ειναι πιο ξεπλυμενα κι απο βελετζα σε νεροτρουβια θα με χαλαγε να ηταν υπερκορεσμενα ε?

Απο την αλλη δηλωνω πανευτυχης μαζι της γιατι ειναι πραγματικα απιστευτα γρηγορα και πανω απο ολα την πηρα σε σωστη τιμη!!!

Αν ειναι με TN Panel(το πιο πιθανο αν κρινω απο τα hz)τοτε κακως κραζεις οσον αφορα τα χρωματα.Και εγω Aoc εχω 144hz οπως εσυ και προφανως και γνωριζα πριν την αγορασω οτι TN panel και καλα χρωματα δεν πανε μαζι,αλλα κερδιζεις στα υπολοιπα.

τι dvi & vga λετε. αυτα τα ειχαν οι ανθρωποι των σπηλαιων!

HDMI & DP FTW!

Το Hdmi σε monitor χωρις ηχεια ειναι καλυτερο του Dvi για ποιο λογο ειπαμε???Α για κανενα.....

Δημοσ.

Το Hdmi σε monitor χωρις ηχεια ειναι καλυτερο του Dvi για ποιο λογο ειπαμε???Α για κανενα.....

:rolleyes:

DVI can stream only up to 1920×1200 HD video, or with dual-link DVI connectors you can support up to 2560×1600 pixels.

The biggest problem with DVI is that it doesn’t support HDCP encryption by default, so if your hardware only includes DVI ports, you may not be able to playback full HD Blu-rays and other HD content.

Δημοσ.

:rolleyes:

DVI can stream only up to 1920×1200 HD video, or with dual-link DVI connectors you can support up to 2560×1600 pixels.

The biggest problem with DVI is that it doesn’t support HDCP encryption by default, so if your hardware only includes DVI ports, you may not be able to playback full HD Blu-rays and other HD content.

Τοσο χαλια δηλαδη.....

Δημοσ.

βρισκεσαι σε θρεντ που προβαλλονται οθονες αναλυσης 3840 x 2160 pixels, κι εσυ ακομα μιλας για dvi...

ναι τοσο χαλια!...

Βρισκομαι σε θεμα που εχει 3 διαφορετικα monitor, 1 εκ των οποιων θα ειναι με αναλυση 1080p-1440p.Ειδες πουθενα να αναφερομαι εγω ή το παραπανω σχολιο για καλυτερη γενικα συνδεση για 4κ???

Για την ακριβεια πουθενα παραπανω δεν αναφερεται οτι οι Aoc θα εχουν Dvi port καθως δεν εχουν ανακοινωθει καν τα monitor αυτα και απλα γινονται υποθεσεις εγω απανταγα στο παραπανω σχολιο που προφανως πηγαινε στην Aoc της εικονας

Δημοσ.

εισαι σε θεμα 3 high-end οθονων απο τα οποια μολις το 1 οριακα και υπο προυποθεσεις υποστηριζει DVI

απο κει και περα ρωτησες να μαθεις τα μειονεκτηματα του dvi κι οταν τα εμαθες πεταξες τη μπαλα στην εξεδρα..

μαθε να χανεις.. σε οθονη hi-def  του 2016 δεν υπαρχει λογος να υφισταται συνδεση vga/dvi πλεον παρα μονο για διακοσμητικους ή λογους εκτακτης αναγκης...

αν δεις και τις συγχρονες καρτες βγαζουν μονο dp και hdmi out  και αν χρειαστει παιζεις με ανταπτορες

i rest my case...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...