polis1908 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Πηγαινε στο τμημα της περιοχης που σε εγραψαν κ κλαψου, στη χειροτερη θα το κρατησουν καμια 10 μερες... και εφόσον οδηγάς μηχανη βγαλε το αναλογο διπλωμα...! Το βγαζω ηδη το διπλωμα εχω γραφτει για αναβάθμιση διπλώματος, αυτο που με προβλημάτισε ειναι οτι μου ειπαν να παω να μαθω απο το αστυνομικο μεγαρο θεσσαλονικης και οχι απο το τμημα της περιοχης μου, εκει σιγουρα θα ζοριζουν τα πραγματα. 10 μερες παλευονται παραπανω να μην ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 ο ενας ελεγε 10 μερες ο αλλος ο διας 30 και τελικα ακρη δεν εβγαλα Πες ότι έχεις παιδιά και ότι δεν οδηγάει η γυναίκα σου να στο δώσουν αν γίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ghost_Rider Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Πες ότι έχεις παιδιά και ότι δεν οδηγάει η γυναίκα σου να στο δώσουν αν γίνεται. κι αμα το διασταυρωσουν??σοβαρεψου λιγο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 κι αμα το διασταυρωσουν??σοβαρεψου λιγο Μπορεί να έχει ρε μάγκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ghost_Rider Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Μπορεί να έχει ρε μάγκα whatever dude... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamatisj1 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Κλήση δεν σου έκοψαν? Εαν ναι γράφει πόσες μέρες θα το κρατήσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα