Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για την εταιρη υποψηφια first lady δεν θα μιλησει κανεις????

Τι μωρο ειναι αυτο?

H προφορα της, την κανει ακομα καλυτερη. :P

• Like 3
Δημοσ.

μοναδικο παραπονο αυτης της σεζον που δεν ακουστηκε το ονομα της Jackie απο τον FU με την χαρακτηριστικη του προφορα

• Like 1
Δημοσ.

Βλέπω ακόμη τα πρώτα επεισόδια. Για άλλη μια φορά η Κλέρ είναι επικίνδυνη και ανεπαρκής  :huh:

Δημοσ.

Βλέπω ακόμη τα πρώτα επεισόδια. Για άλλη μια φορά η Κλέρ είναι επικίνδυνη και ανεπαρκής  :huh:

η Χίλαρι ειναι βρε φίλε,τι περίμενες να είναι;

Δημοσ.

Ρε μαθε στο ριβαλντο λιγη μπαλα ελεος με το σποιλερ γαμω

E?Κανενα σποιλερ για αληθινες αμερικανικες εκλογες ελεγα ( Bush vs Gore)

• Like 1
Δημοσ.

lol, 93gb η season σε 4Κ :D

Εγω ειμαι του αλλου ακρου. 3 GB 720p HEVC

Ενα καλο compromise βεβαια ειναι 1080p HEVC που θα βγαινει γυρω στα 12GΒ σε πολυ καλη ποιοτητα

Δημοσ.

Νομιζω παιδες οτι season με τοσο καλες ερμηνειες μαζεμενες εχουμε να δουμε σε σειρα πολυ πολυ καιρο... α ρε underwood τι μας κανεις :P

Δημοσ.

To 9ο ειναι καθαρο δεκαρι.Mπερδευτηκα ομως λιγο

Η Λουιζιανα ηταν η πολιτεια της Ντουραντ, εδωσε 50 ψηφους στην Κλερ για προεδρο

και τα κανε λιγο πουτανα, μετα το πηρε πισω και τις εδωσε στην secretary για προεδρο?

ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος, αλλά νομίζω ότι στο επεισόδιο που λες, στο συνέδριο, ενώ όλες οι πολιτείες δίναν ψήφους για αντιπρόεδρο, η πολιτεία της ντουράντ, για να ταράξει τα νερά, υπό την καθοδήγησή της φυσικά, έδωσε τους ψήφους στη ντουράντ για πρόεδρο, θέλοντας να θέσει υποψηφιότητα ενάντια στον άντεργουντ. Βέβαια αργότερα δεν το επιτρέψαν, κι έτσι έδωσε κανονικά τους ψήφους στη ντουράντ για αντιπρόεδρο

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...