overpower Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 καλα ξεκινησε. Εχουν ανεβει ηδη 3 επεισοδια. καμια ιδεα για το τι ρολο θα βαρεσει ο δημοσιογραφος που ειχε μπει φυλακη? Λετε να βρει κανα βιντεο απο τοτε που σκοτωσε την αλλη και να την πατησει ο φρανκ?
ckrystall Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Εμένα στο netflix έχει μόνο τις πρώτες 3 seasons, την 4η την έχει μόνο το αμερικάνικο?
Jimys2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Στο δικο μου netflix μια χαρα εχει και την 4η σεζον.
UsualSuspect__ Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Ποτε βγαινει σε τορρεντ? Έχουν βγει ήδη. Ψάξε στα κατάλληλα.
overpower Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Έχουν βγει ήδη. Ψάξε στα κατάλληλα. Οταν το εστειλα δεν ειχε ανεβει τιποτα. Δες 3 ποστς πισω
shikabalas Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Α ρε νετφλιξ τι μας κανεις,ευχη και καταρα αυτο με ολα τα επεισοδια μαζεμενα τελικα.Ειπα θα δω 3-4 επεισοδια για σημερα αλλα με αυτο που εγινε στο 4ο εχω μεινει τελειως μαλακας,βλεπω να το παιρνω σερι μεχρι το πρωι.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Στο netflix έχει ελληνικούς υπότιτλους; Όχι. Έχει όμως όλες τις seasons - και φυσικά και την 4η που έκανε πρεμιέρα χθες.
overpower Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 καλα ξεκινησε. Εχουν ανεβει ηδη 3 επεισοδια. καμια ιδεα για το τι ρολο θα βαρεσει ο δημοσιογραφος που ειχε μπει φυλακη? Λετε να βρει κανα βιντεο απο τοτε που σκοτωσε την αλλη και να την πατησει ο φρανκ? οκ μαθαμε στο 4ο ^^
lifeowner771 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Αποφασισα να περασω το Σαββατο σε binge watching. Πολυ καλος ο 4ος κυκλος. Καλυτερος απο τον 3ο κατα πολυ.
kaliakman Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Α ρε νετφλιξ τι μας κανεις,ευχη και καταρα αυτο με ολα τα επεισοδια μαζεμενα τελικα.Ειπα θα δω 3-4 επεισοδια για σημερα αλλα με αυτο που εγινε στο 4ο εχω μεινει τελειως μαλακας,βλεπω να το παιρνω σερι μεχρι το πρωι. Τεράστο plot twist.. Όντως πάει για σερί μετά από αυτό..
overpower Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Τεράστο plot twist.. Όντως πάει για σερί μετά από αυτό.. Και γενικα μετα που συνερχεται τα βρισκουν καπως με την Claire. Οπως το ειχα δει στο τραιλερ, νομιζα οτι ολη σεζον θα πηγαινε με αυτους τους 2 αντιπαλους.
lalanis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Είμαι στο 6ο, έχει πολύ καλό ρυθμό, ίσως (τολμώ να πω) μέχρι στιγμής είναι στα επίπεδα της 1ης.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα