Προς το περιεχόμενο

Στο Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ μεταφέρεται η διαμάχη των Samsung και Apple

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Τώρα ως; άσχετος εγώ ρωτάω...548 μίλλιον ντάλλαρς είναι ανησυχητικό ποσό για πολυεθνική; Ρωτάω γιατί δε ξέρω. Και μου φαίνονται λίγο ρωμαϊκή αρένα τέτοιες ειδήσεις, στο πιο διαφημιστικό, για να αλαλάζουν τα πλήθη από κάτω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

To ειρωνικό της υπόθεσης είναι οτι έως και το iphail 4s η apple χρησιμοποιούσε samsung επεξεργαστές και foxconn logicboards, εταιρία η οποία είναι θυγατρική της samsung.
Oh the irony.......

To ειρωνικό της υπόθεσης είναι οτι έως και το iphail 4s η apple χρησιμοποιούσε samsung επεξεργαστές και foxconn logicboards, εταιρία η οποία είναι θυγατρική της samsung.

Oh the irony.......

Και ακόμα χρησιμοποιεί.

Καταταλλα μέσα στα μαχαίρια είναι αυτοί οι δυο.

Εμείς να είμαστε καλά και αυτοί να πάνε να κουμπουριαστουν,μια φορά ξέρω ότι αυτοί δεν θα πεινάσουν σαν εμάς.

• Like 1

H εταιρία σύμβολο της Αμερικής κατέθεσε αγωγή εναντίον της Κορεατικής ανταγωνίστριας εταιρίας σε αμερικανικό δικαστήριο και μάλιστα στην πολιτεία της Καλιφόρνια όπου βρίσκεται και η έδρα της. Και κέρδισε την δίκη και επιδικάστηκε και αποζημίωση πολλών εκατοντάδων εκατομμυρίων. Γελάστε και κλάψτε ελεύθερα... 

εχει καταντησει αστειο ολο αυτο..μυνησεις και παει λεγοντας αυτα ολα ειναι διαφημιστικα τρικ και απο την samy και την apple.λενε και λενε για τα ματακια του κοσμου δυο εταιριες που η μια χρειαζεται την αλλη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...