Προς το περιεχόμενο

mac mini 2014 ssd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω το base model και λεω να του βαλω εναν samsung 850 evo ολα καλα αξιζει η μεταβαση ?

ο evo ειναι συμβατος ολα ενταξει?

Δημοσ.

Θα δεις μεγάλη διαφορά Όντος ... Και ναι ο evo είναι μια χαρά . Ακολούθησε τις οδηγίες που κατά καιρούς έχουν γραφτεί στο forum και όλα θα πάνε καλά . Για μένα , μιας και το συγκεκριμένο εγχείρημα το έχω κάνει μέχρι τώρα αρκετές φορές , το μόνο πρόβλημα είναι στις 3 βίδες από τις 6 που συνολικά πρέπει να ξεβιδωθούν για να σου αποκαλύψει τον εσωτερικό του κόσμο που για μία ανεξήγητη μ@λ@κι@ τις έχουν κάνει secure torx..... Κατά τα άλλα λίγο προσοχή στην αποσυναρμολόγηση / συναρμολόγηση και θα δεις τους κόπους σου να ανταμείβονται .

• Like 1
Δημοσ.

ευχαριστω φιλε μου για τη απαντηση. απο εβδομαδα περιμενω τον εβο στα 250 gb τον ειχε το εσοπ  στα 89 ευρω  πιστευω αξιζει

οσο για την αλλαγη ειδα πως γινεται αλλα θα το δωσω σε τεχνικο εγω δεν ειμαι καλος σε αυτα  :-)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ενταξει τον εβαλα και καμια σχεση το μηχανημα , δεν εγινε και τουρμπο προς θεου αλλα ανταποκρινεται φυσιολογικα τωρα ενω πριν ειχα μεγαλο προβλημα, εκανε πχ για να ανοιξει ενα παραθυρο ολοκληρα δευτερολεπτα...πικρα

τωρα να ρωτησω μηπως θα χρειαστει να ενεργοποιησω τιποτα τριμ και τετοια?

εχω και ενα μακμπουκ του 09 και εχω την εξης απορια αν βαλω τον ιδιο και εκει θα εχω καλυτερη αυτονομια με τη μπαταρια ή η διαφορα ειναι αμελητεα

Επεξ/σία από Runner25
Δημοσ.

Για να ενεργοποιήσεις το Trim, σε οποιονδήποτε ssd αρκεί να ανοίξεις το Terminal και να δώσεις:

sudo trimforce enable

Τώρα για τη δεύτερη ερώτηση σου να σου πω ότι από θέμα κατανάλωσης σίγουρα κάτι λίγο θα δεις ... αλλά η μεγάλη διαφορά θα είναι στο γεγονός ότι όλα θα γίνονται ποιο γρήγορα , όπως άλλωστε έχεις δει και στο mini .

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...