Lanike71 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Επειδή όταν "κοιμάται" το κινητό, δεν ξυπνά από κλήση skype, υπάρχει κάποιος τρόπος να γίνεται αυτό;
saruman123 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Αν εννοεις για ειδοποιησεις,αν το βαλεις σε Λειτουργια πτησης δεν θα κανει δουλεια?
Lanike71 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Αν εννοεις για ειδοποιησεις,αν το βαλεις σε Λειτουργια πτησης δεν θα κανει δουλεια? Φίλε τι ενεργοποιείται και απενεργοποιείται στη λειτουργία πτήσης; Δεν ξέρω γι' αυτό ρωτάω.
panosno1com Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 στη λειτουργια πτησης απενεργοποιηται το σημα κινητης τηλεφωνιας , δηλαδη δεν μπορεις να κανεις/δεκτεις κληση απο το δικτυο ουτε να μπεις στο ιντερνετ απο τα δεδομενα. Σε μερικα τηλεφωνα σε αποσυνδεει και απο το wi fi και πρεπει να ξαναμπεις..
Lanike71 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 στη λειτουργια πτησης απενεργοποιηται το σημα κινητης τηλεφωνιας , δηλαδη δεν μπορεις να κανεις/δεκτεις κληση απο το δικτυο ουτε να μπεις στο ιντερνετ απο τα δεδομενα. Σε μερικα τηλεφωνα σε αποσυνδεει και απο το wi fi και πρεπει να ξαναμπεις.. To θέμα είναι ότι εγώ ΘΕΛΩ να ξυπνάει από κλήση skype...
Makis38 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δεν βλέπω ποιο κινητό έχεις. Κανένα δεν είναι τέλειο στα notifications ή στο κουδούνισμα του Skype, στο λέω γιατί χρησιμοποιώ Skype καθημερινά. Έχει να κάνει και με το Skype itself, έχει να κάνει και με το σήμα ίντερνετ, το 'χασε κάποια στιγμή - ψάξε βρες μετά. Σε Android δουλεύει καλούτσικα, σε Windows Phone με 10άρια beta που είχα κάποια στιγμή ήταν όπου την πάρει, σε Apple δεν ξέρω, δεν έχω δει.
Lanike71 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Ένα Lenovo A5000 έχω. Το σήμα είναι καμπάνα, μιλάμε για wifi, όχι data.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα