big7 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα! Πήρα το καλοκαίρι το pc της υπογραφής και έβαλα σετ πληκτρολόγιο ποντίκι coolermaster octane (σαν το devastator είναι αλλά έχει κι άλλα χρώματα). Το σετ το βρήκα πολύ καλό, μου αρέσουν τα φώτα, η αίσθηση των κουμπιών στο πληκτρολόγιο, το γεγονός ότι ποντίκι και πληκτρολόγιο έχουν ίδιο χρώμα κάθε φορά αλλά και το γεγονός ότι το ποντίκι έχει επιλογές για διαφορετικές ταχύτητες με ένα κουμπάκι. Δυστυχώς όμως εδώ και κάνα δυο βδομάδες παρατηρώ προβλήματα στο ποντίκι και συγκεκριμένα στη ροδέλα του. Την πάω κάτω και εκεί που σκρολάρω προς τα κάτω ανα διαστήματα ο υπολογιστής σκρολάρει από μόνος του για λίγο προς τα πάνω και μετά συνεχίζει προς τα κάτω. Προφανώς κάπου έχει χαλάσει ο μηχανισμός της ροδέλας. Επειδή ποντίκι δεν θα θελα να αλλάξω, υπάρχει κάποιος τρόπος να το φτιάξω μόνος μου? Το χει πάθει κανείς αυτό?
Moderators Inuyasha Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα! Πήρα το καλοκαίρι το pc της υπογραφής και έβαλα σετ πληκτρολόγιο ποντίκι coolermaster octane (σαν το devastator είναι αλλά έχει κι άλλα χρώματα). Το σετ το βρήκα πολύ καλό, μου αρέσουν τα φώτα, η αίσθηση των κουμπιών στο πληκτρολόγιο, το γεγονός ότι ποντίκι και πληκτρολόγιο έχουν ίδιο χρώμα κάθε φορά αλλά και το γεγονός ότι το ποντίκι έχει επιλογές για διαφορετικές ταχύτητες με ένα κουμπάκι. Δυστυχώς όμως εδώ και κάνα δυο βδομάδες παρατηρώ προβλήματα στο ποντίκι και συγκεκριμένα στη ροδέλα του. Την πάω κάτω και εκεί που σκρολάρω προς τα κάτω ανα διαστήματα ο υπολογιστής σκρολάρει από μόνος του για λίγο προς τα πάνω και μετά συνεχίζει προς τα κάτω. Προφανώς κάπου έχει χαλάσει ο μηχανισμός της ροδέλας. Επειδή ποντίκι δεν θα θελα να αλλάξω, υπάρχει κάποιος τρόπος να το φτιάξω μόνος μου? Το χει πάθει κανείς αυτό? Από την στιγμή που έχεις εγγύηση γιατί να το ανοίξεις μόνος σου και να την χάσεις?
Στεφανος123 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Στελνεις ενα mail στην coolermaster και ζητας rma του ποντικιου,θα σου ζητησουν καποιες πληροφοριες και λογικα θα σ στειλουν νεο δωρεαν.
big7 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Γιατί με το eshop αν τους δώσω το ποντίκι για εγγύηση δεν νομίζω να το ξαναπάρω πίσω Βλέπω να μου ζητάνε και το πληκτρολόγιο επειδή είναι set και μετά θα είμαι χωρίς πληκτρολόγιο και ποντίκι για κάνα μήνα, αν τελικά το φτιάξουν και δεν πουν απλά ότι οφείλεται σε λάθος χρήση... Το να στείλω email βέβαια στην coolermaster ακούγεται αρκετά καλό, ειδικά αν δεν χρειάζεται να τους το στείλω πίσω για να το αντικαταστήσουν. Βέβαια απ'ότι είδα τώρα στο eshop έχει τύχει και σε άλλον πρόβλημα με τη ροδέλα στο συγκεκριμένο ποντίκι και το eshop το αντικατέστησε άμεσα. Λέτε να δοκιμάσω? Έρχονται και γιορτές ρε γαμώτο και δεν έχω άλλο πληκτρολόγιο, τι θα κάνω μέχρι να μου στείλουν άλλο?
Physiciant Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Ακριβώς το ίδιο είχα πάθει με ποντίκι της CoolerMaster αγορασμένο 3 μήνες από eshop και επειδή δε μου το άλλαζε ισχυριζόμενοι ότι η βλάβη προκλήθηκε από τη "χρήση", επικοινώνησα με την εταιρεία μέσω email η οποία φυσικά δέχθηκε να μου το αντικαταστήσει, οπότε εκτύπωσα τα mails και τα έστειλα πακέτο στο eshop. Θέλαν δε θέλαν μου το αλλάξαν.. 1
big7 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Ωραία, το μόνο που μένει είναι να βρω την απόδειξη, η οποία πρέπει να είναι κάπου χαμένη στο σπίτι των γονιών μου... Πόσο καιρό έκαναν περίπου να στο αλλάξουν?
Physiciant Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Το έστειλα πίσω και ζήτησα πίστωση. Πήρα ένα Roccat
big7 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 δεν με συμφέρει έτσι όμως, είχα πάρει το σετ 35€ σε crazy sundays και τώρα κάνει 55€. Επειδή είναι σετ θα πρέπει να τα γυρίσω και τα δυο μαζί και δεν παίρνω με 35€ αντάξιο πληκτρολόγιο και ποντίκι... Πρέπει να οφείλεται σε ελλατωματικό σχεδιασμό γιατί βλέπω το βγάζουν αρκετά ποντίκια της coolermaster. Σε άλλη μάρκα δεν το χα ξαναπάθει, έχω ποντίκι της microsoft των 10€ για 6-7 χρόνια και δεν έχει πάθει τίποτα. Μήπως να δοκιμάσω τη λύση του βίντεο? Όμως και πάλι, σε ένα δυο μήνες μπορεί να το ξανακάνει. Έχω δικαίωμα να ζητήσω αντικατάσταση με το ίδιο προϊόν ή μόνο πιστωτικό?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα