Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ή μπορείς να πας να πάρεις την προσφορά του και να τη συγκρίνεις μετά με άλλες. Δεν είναι ανάγκη να συμφωνήσεις επιτόπου δηλαδή (αν και αυτός λογικά θα σε ψιλοπιέσει να το κάνεις)

Ας χτυπιέται, θα πάρω τις προσφορές του και θα του πω πως θα ξανάρθω.

Τελευταια ασφαλεια 140€ 6μηνη στην εθνικη τζαμπα πραμα

Μέχρι τώρα η φθηνότερη που βρήκα είναι αυτή από την Allianz:

post-123340-0-21657700-1450274225_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή βλέπω δεν έβαλες οδική, η BP σου δίνει για ένα χρόνο της Ιντεραμέρικαν με 10 ευρώ αν βάλεις καύσιμα 40 ευρώ. Επίσης βάλε και θραύση κρυστάλλων, είναι γελοίο το παραπάνω ποσό.

Στις ετήσιες επίσης δίνει και κάποια έκπτωση συνήθως, ειδικά αν πληρώσεις με κάρτα.

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή βλέπω δεν έβαλες οδική, η BP σου δίνει για ένα χρόνο της Ιντεραμέρικαν με 10 ευρώ αν βάλεις καύσιμα 40 ευρώ. Επίσης βάλε και θραύση κρυστάλλων, είναι γελοίο το παραπάνω ποσό.

Στις ετήσιες επίσης δίνει και κάποια έκπτωση συνήθως, ειδικά αν πληρώσεις με κάρτα.

Οδική περιλαμβάνει, απλά δεν γράφει ποσό.

Ναι θα βάλω θραύση 10 ευρώ κάνει.

Δημοσ.

Να προσέξεις και την αξία που δηλώσεις. Αν βάλεις παραπάνω θα αυξηθούν τα ασφάλιστρα αλλά δεν θα τα πάρεις αν γίνει κάτι ενώ αν βάλεις χαμηλότερη θα πάρεις τόσα όσα το έχετε δηλώσει! Συνήθως από τον πίνακα μεταχειρισμένων του autotriti βάζουν τις τιμές.

Καλό είναι κάθε εξάμηνο να το τσεκάρεις κι αυτό γιατί η αξία πέφτει

• Like 2
Δημοσ.

Έχω το απόγευμα ραντεβού με έναν ασφαλιστή και δεν θέλω να με πιάσει κορόιδο.

Για πείτε τι παίζει στην αγορα.

Επίσης επειδή θα χρησιμοποιεί το αυτοκίνητο και νέος (με παλιό δίπλωμα) άσχετος οδηγός σκέφτομαι για μεικτή αν είναι σε λογικά ύψη κόστους. Αν ξέρει κάποιος ας πει και γι αυτό.

Φίλε μου επειδή στο χώρο αυτό κινούμαι,  μην ακούς απο τον τάδε εγώ δίνω τόσα,ο άλλος τόσα κλπ.   Κάθε αυτοκίνητο τιμολογείται διαφορετικά,ανάλογα με την αξία του και τις καλύψεις του εκάστοτε προγράμματος. Από κει και πέρα οι τιμές διαφέρουν από εταιρία σε εταιρία. Μπορείς να το ψάξεις και μόνο σου(ίντερνετ), είτε μέσω ασφαλιστή(συνιστάται).

• Like 1
Δημοσ.

Τελικά παιδιά έλεγα μλκίες πως οι ασφαλιστές είναι άχρηστοι και πως θα βρω καλύτερη μόνος μου online.
 Αυτός που πήγα τελικά συνεργαζόταν με πολλές εταιρίες και έψαξε και μου βρήκε καλύτερη προσφορά από αυτές που εγώ είχα βρει.
103 στην Ευρωπαική πίστη ή 127 μαζί με οδική ή 142 και με θραύση κρυστάλλων.
Πιθανό σενάριο να παρω το 103+ανεξάρτηση οδική με 20 = 123. Το αμάξι είναι παλιό 1400cc.
Επίσης μου εξήγησε με λεπτομέρειες τους όρους και για τις ασφάλειες και για τις οδικές.

Θα ξαναμιλήσω αύριο μαζί του.
Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι τι να προσέξω στους όρους μήπως μου βάλει καμιά μαλακία σε κάποιον όρο και δεν ξέρω και την πατήσω. Όπως π.χ. η παρακάτω συμβουλή...

Να προσέξεις και την αξία που δηλώσεις. Αν βάλεις παραπάνω θα αυξηθούν τα ασφάλιστρα αλλά δεν θα τα πάρεις αν γίνει κάτι ενώ αν βάλεις χαμηλότερη θα πάρεις τόσα όσα το έχετε δηλώσει! Συνήθως από τον πίνακα μεταχειρισμένων του autotriti βάζουν τις τιμές.

Καλό είναι κάθε εξάμηνο να το τσεκάρεις κι αυτό γιατί η αξία πέφτει

...για την οποία έχω και την εξής απορία:

Η αξία που δηλώνεις σε τι περίπτωση χρησιμοποιείται?

Σε ολοκληρωτική καταστροφή από ατύχημα? Γιατί για φωτιές και τέτοια δεν νομίζω να με καλύπτει με τα 103 ευρώ...

106€/6μηνο, 1600cc, μέσω ασφαλιστικού πράκτορα.

Σε ποιά εταιρία και με τί παροχές?

• Like 1
Δημοσ.

Όπως σου είπαν και παραπάνω δεν έχει νόημα να μάθεις τι πληρώνει ο καθένας, παίζει ρόλο και η διεύθυνση κατοικίας, και η ηλικία του αυτοκινήτου κτλ.

Μια και ρωτάς όμως CITY INSURANCE, εκτός από τις βασικές καλύψεις έχω και οδική.

• Like 1
Δημοσ.

Τελικά παιδιά έλεγα μλκίες πως οι ασφαλιστές είναι άχρηστοι και πως θα βρω καλύτερη μόνος μου online.

Αυτός που πήγα τελικά συνεργαζόταν με πολλές εταιρίες και έψαξε και μου βρήκε καλύτερη προσφορά από αυτές που εγώ είχα βρει.

103 στην Ευρωπαική πίστη ή 127 μαζί με οδική ή 142 και με θραύση κρυστάλλων.

Πιθανό σενάριο να παρω το 103+ανεξάρτηση οδική με 20 = 123. Το αμάξι είναι παλιό 1400cc.

Επίσης μου εξήγησε με λεπτομέρειες τους όρους και για τις ασφάλειες και για τις οδικές.

Θα ξαναμιλήσω αύριο μαζί του.

Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι τι να προσέξω στους όρους μήπως μου βάλει καμιά μαλακία σε κάποιον όρο και δεν ξέρω και την πατήσω. Όπως π.χ. η παρακάτω συμβουλή...

...για την οποία έχω και την εξής απορία:

Η αξία που δηλώνεις σε τι περίπτωση χρησιμοποιείται?

Σε ολοκληρωτική καταστροφή από ατύχημα? Γιατί για φωτιές και τέτοια δεν νομίζω να με καλύπτει με τα 103 ευρώ...

Σε περίπτωση ολικής καταστροφής και κλοπής απ'όσο ξέρω. Οδική να βάλεις οπωσδήποτε πάντως, από τα πιο χρήσιμα σε μια ασφάλεια είναι!

Εγώ στην τελευταία που έκανα έβαλα το πιο πλήρες πακέτο και πρόσθεσα επιπλέον τη ζημιά από χαλάζι (είναι ξεχωριστό από τα καιρικά φαινόμενα γενικά)

Δημοσ.

Δες παράδειγμα: δίπλα στην κάθε κάλυψη λέει το ανώτατο ποσό και μετά το ασφάλιστρο. Το συγκεκριμένο έχει και απαλλαγές, δηλαδή τα πρώτα Χ ευρώ τα πληρώνεις εσύ και μετά σε καλύπτει.

Επίσης έχεις δικαίωμα υποαναχώρησης και επιστροφής χρημάτων μέσα σε κάποιες μέρες από την έκδοση, σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά και άλλα σου είπαν αλλά διαφορετικά γράφει το συμβόλαιο.

post-304125-0-16160000-1450303086_thumb.png

• Like 1
Δημοσ.

να πω και εγω μια εμπειρια; ο πατερας μου εχει anytime, τη πληρωσε μεσω ταχυδρομιου. Παρολα αυτα μας περνουν τηλεφωνο για πληρωμη (σε ενοχλητικο βαθμο, ουτε τραπεζα) μεσω web/cards κοκ.

Εγω για το δικο μου ιχ καποια στιγμη αν και ειχα anytime πηγα σε αλλη εταιρια γιατι ακριβως το τηλεφωνικο τους κεντρο ειναι "£"$λο.

Δημοσ.

Τελικά έδωσα στην Ευρωπαική πίστη 127 μαζί με οδική για αρχαίο 1400cc στην Θεσσαλονίκη.

Πήρε τηλ και η προηγούμενη ασφαλίστρια που είχε βρει το κορόιδο τον πατέρα μου και του παίρνε 60 ευρώ πάνω για τις ίδιες παροχές σε άλλη εταιρία και όταν της είπα ότι κακώς τον άφηνε να δίνει τόσα προσφέρθηκε να μου βρει κι αυτή την ίδια τιμή...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...