Gaming_alone Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 157€ Μινετα, με οδικη,θραυση,κλοπη,μερικη κλοπη,βανδαλισμο,πυρος,φυσικα φαινομενα, φθορα κατα τη κλοπη, (σε ολη την ΕΕ), συνεργασια με ολα τα συνεργεια χωρις να δωσω φραγκο πριν ααααα και πληρώνει αμέσως. Η εταιρία με τους περισσότερους εξωδικαστικούς διακανονισμούς.
gregdel Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 157€ Μινετα, με οδικη,θραυση,κλοπη,μερικη κλοπη,βανδαλισμο,πυρος,φυσικα φαινομενα, φθορα κατα τη κλοπη, (σε ολη την ΕΕ), συνεργασια με ολα τα συνεργεια χωρις να δωσω φραγκο πριν ααααα και πληρώνει αμέσως. Η εταιρία με τους περισσότερους εξωδικαστικούς διακανονισμούς. Κυβικά? Ποσό αξίας αυτοκινήτου?
thanosrx8 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Fiat punto 1242cc,1995 mod,118€/6μηνο Mazda Rx8,1308cc,2008 mod,101€6μηνο Κάι τα 2 ασφαλισμένα στην NK,στο φτηνότερο πακετο.
12mats Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Τις καλύτερα τιμές παντως της εχει η hd αν ενδιαφέρεται κάποιος για έξτρα έκπτωση μου λέει να δώσω κωδικο
eddie1996 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Παιδιά η ασφάλεια αυτοκινήτου δεν έιναι ένα απλό πράγμα!! Παίζουν πολλοί παράγοντες. όπως για παράδειγμα Αθήνα η επαρχία Εάν έχει τρακαρίσματα κτλ. Κάποιες εταιρείες σου δίνουν bonus έκπτωση εάν το έχεις στην ίδια εταιρεία ατρακάριστο ή εάν συνδυάσεις με σπίτι κτλ. και πολλά άλλα. Τα ξέρω διότι η μητέρα μου έχει γραφείο ασφαλίσεων από πολλές εταιρείες κτλ και σε όλους τους κλάδους. ΥΓ: Διαφήμιση δεν κάνω απλώς το αναφέρω.Εάν θελήσει κάποιος κάποια πληροφορία σε όρους κτλ πολύ ευχαρίστως να τον βοηθήσω. 1
PaRaNo1d Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Για city insurance τι ξέρουμε; καλη εταιρία; να κανω ασφάλεια εκει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα