funbreaker Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Έχω το απόγευμα ραντεβού με έναν ασφαλιστή και δεν θέλω να με πιάσει κορόιδο. Για πείτε τι παίζει στην αγορα. Επίσης επειδή θα χρησιμοποιεί το αυτοκίνητο και νέος (με παλιό δίπλωμα) άσχετος οδηγός σκέφτομαι για μεικτή αν είναι σε λογικά ύψη κόστους. Αν ξέρει κάποιος ας πει και γι αυτό.
gregdel Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Μπορείς να μπεις είτε στο anytime, είτε στο eurobank ασφαλιστικη (eurolife) να χτυπήσεις το κόστος... Είναι καλός βοηθός!
margaritagr Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Εγω εκανα στην allianz , που ειχε προσφορα μεσω volkswagen bank. Η μεικτη ηταν στη διπλασια τιμη
kraken92 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Το θέμα είναι τι πακέτο θες και τι αυτοκίνητο έχεις. Το δικό μου πακέτο στη eurobank βγαίνει κάπου στα 124 ευρώ ενω στην anytime πλήρωνα 144 περίπου. 1
margaritagr Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Το δικο μου βγηκε σχεδον 500€ ετησιο για καινουριο golf 1.4 , και περιλαμβανει βεβαια καλυψη για μερικη και ολικη κλοπη 1
zio10 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δεν υπάρχει στάνταρ ποσό. Ανάλογα τις καλύψεις. Πρόσφατα έκανα στην ergo στα 180€. Αλλά ξεκινούσαν οι τιμές από τα 120€ περίπου. Μικτή δεν έχω κάνει ποτέ, χοντρικά είναι τα διπλά λεφτά 1
kraken92 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Επίσης έχει να κάνει με τη περιοχή που μένεις. Και προφανώς αν μένεις Αθηνα το πακέτο θα σου βγει ακριβότερο σε σχέση με κάποιον που μένει επαρχία. 1
idomeneas7 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Μπες σε insurancemarket, anytime κλπ και δες με τα στοιχεία του οχήματος και των οδηγών τι σε συμφέρει. Εμένα μου βγαίνει φθηνότερη η Anytime με 265 το χρόνο και όλες τις καλύψεις εκτός από μεικτή σε όχημα του 2007 στα 1100cc. 'Εχει και διάφορα άλλα έξτρα, όπως κάτι δωροεπιταγές σε Μαρινόπουλο, έκπτωση 5% στην ανανέωση αν έχεις Cosmote και μικρές εκπτώσεις σε διάφορα καταστήματα. Μεικτή έχω κάνει σε όχημα του 2014 στα 1600cc και το φθηνότερο ήταν (κάθεσαι?) 1000 το χρόνο. 1
funbreaker Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Μια ακόμη ερώτηση: Τον ασφαλιστής στον οποίο θα πάω μου τον πρότεινε ένας συγγενής. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν οι ασφαλιστές είναι ανεξάρτητοι και προωθούν πολλές διαφορετικές εταιρίες ή αν ο καθένας ανήκει μόνο σε μία. Δηλαδή αυτός θα μου παρουσιάσει πακέτα πολλών εταιριών να διαλέξω ή μόνο μιας στην οποία ανήκει? 1
Super Moderators paredwse Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Μια ακόμη ερώτηση: Τον ασφαλιστής στον οποίο θα πάω μου τον πρότεινε ένας γνωστός. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν οι ασφαλιστές είναι ανεξάρτητοι και προωθούν πολλές διαφορετικές εταιρίες ή αν ο καθένας ανήκει μόνο σε μία. Δηλαδή αυτός θα μου παρουσιάσει πακέτα πολλών εταιριών να διαλέξω ή μόνο μιας στην οποία ανήκει? Ανάλογα τον ασφαλιστή. Μερικοί έχουνε πολλές εταιρίες μερικοί έχουνε λιγότερες. 1
kraken92 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Για μένα χωρίς να προσβάλλω κανέναν, δεν θα πήγαινα σε ασφαλιστή. Πλέον παίζουν πολύ καλές τιμές online.
idomeneas7 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Αν είναι ασφαλιστικός σύμβουλος, θα σου παρουσιάσει μόνο μιας εταιρίας. Αν είναι ασφαλιστικός πράκτορας, θα έχει περισσότερες. Είναι σχεδόν βέβαιο πως ο,τι και να σου παρουσιάσει θα είναι ακριβότερο από το να το κάνεις μόνος σου online. 1
funbreaker Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Για μένα χωρίς να προσβάλλω κανέναν, δεν θα πήγαινα σε ασφαλιστή. Πλέον παίζουν πολύ καλές τιμές online. Αν είναι ασφαλιστικός σύμβουλος, θα σου παρουσιάσει μόνο μιας εταιρίας. Αν είναι ασφαλιστικός πράκτορας, θα έχει περισσότερες. Είναι σχεδόν βέβαιο πως ο,τι και να σου παρουσιάσει θα είναι ακριβότερο από το να το κάνεις μόνος σου online. Μου τα πρηξε ο συγγενής ότι ο ασφαλιστής του θα μου βρει την υπερπροσφορά κτλ και αναγκάστηκα να του πω οκ θα πάω. Αν είναι έτσι όπως τα λέτε, θα πάω προετοιμασμένος ξέροντας τι παίζει από τις τιμές των online προσφορών και αν δεν μου προσφέρει κάτι καλύτερο ο ασφαλιστής θα πάρει τα @@ μου και ο συγγενής θα το βουλώσει. 1
zio10 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Ή μπορείς να πας να πάρεις την προσφορά του και να τη συγκρίνεις μετά με άλλες. Δεν είναι ανάγκη να συμφωνήσεις επιτόπου δηλαδή (αν και αυτός λογικά θα σε ψιλοπιέσει να το κάνεις)
dimitrisOP Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Τελευταια ασφαλεια 140€ 6μηνη στην εθνικη τζαμπα πραμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα