Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα insomniacs,

Τις προαλλες ενας φιλος μου εφερε το pc του με καμμενη μητρικη 775 την οποια την αλλαξα με μια μεταχειρισμενη και την δοκιμασα εκτος κουτιου και λειτουργουσε αψογα.

Μολις την εβαλα στο κουτι με ολα τα υπολοιπα κομματια αρχισα cable management και οταν πηγα να τον ξεκινησω εκανα καποιες διακοπες λειτουργιας (ανοιγε εκλεινε) και ηθελε 2-3 φορες να πατησω το κουμπι για να ανοιξει. Αρχικα υπεθεσα οτι καπου βραχυκυκλωνε..

Σημερα ρωτησα το παλικαρι και μου ειπε οτι το εκανε και παλαιοτερα πριν καει η μητρικη..

Εγω θελω να ρωτησω αν υπαρχει καποιος τροπος να επιλυθει αυτο το προβλημα και πως αν εχει τελικα προβλημα το κουμπι να το επισκευασω. Υπαρχει περιπτωση αυτο το προβλημα να κανει ζημια στην καινουργια μητρικη;

Ευχαριστω πολυ για το χρονο σας!!!

Δημοσ.

Αυτό τα λέει όλα. Δοκίμασε με ένα επώνυμο τροφοδοτικό και το πρόβλημα θα λυθεί. Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ με ένα premier τροφοδοτικό

Δημοσ.

Το πρόβλημα είναι ότι έχω φτιάξει τα καλώδια και είναι δύσκολο...και πως εξηγείται ότι έξω από το κουτί δούλευε άριστα;;

Δημοσ.

αυτό είναι λίγο περίεργο. Για κοίτα μήπως έχει τραυματιστεί κάποιο καλώδιο και κάνει βραχυκύκλωμα πάνω στο κουτί,

Δημοσ.

Αρχικά θα δοκίμασω να το ξεκινησω με κατσαβιδι στα pins της μητρικής και θα ενημέρωση το φόρουμ με αποτελέσματα!!

Δημοσ.

το pc δουλευει απροβληματιστα με εκκινηση με κατσαβιδι!! καποιος τροπος για επισκευη του κουμπιου εκκινησης;;

Δημοσ.

Ολα καλα φιλε μου αγορασα ενα push button και το αντικατεστησα και ολα πηγαν καλα...

ευχαριστω!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...