Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδες καλημέρα. Εχω έναν WD 4 TB Green με ταινιες HD. Προσφατα εβγαλε 500 bad sectors k 18% health στο Hard Disk Sentinel. Παει για επιστροφη αλλα πολλες ταινιες που είναι μεσα δεν μου τις ανοιγει. Εβαλα το Hard Disk Regenerator 2011 μπας και κανει δουλεια αλλα μαλλον τα χειροτερεψε τα πραγματα παρολο που ειπε ότι τα διορθωσε ... Η ερωτηση μου είναι: Ξερει κανεις καποιο πρόγραμμα που να κανει αυτό που υπόσχεται ,δηλαδή να διορθωνει προσωρινα εστω το πρόβλημα ώστε να μπορω να τα αντιγραψω αλλου..?

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημοσ.

Αν ο τομέας έχει χαλάσει απλά τον ξεχνάς... Αν δεν τον έστρωσε και το regenerator πάει να πει οτι όντως έχει θέμα.

2 πράγματα μένει να κάνεις αλλά βελτίωση δεν νομίζω να δεις, αφού λογικά σου έχει πετάξει ήδη κομμάτια των αρχείων μαζί με τους bad αν δεν μπορούσε να τα διαβάσει...

Είτε τρέχεις στον δίσκο chkdsk d: /r /f  είτε κατεβάζεις και το HDAT2 μήπως κάνει δουλειά (το ίδιο πράγμα με το regenerator είναι). Και στις 2 περιπτώσεις βέβαια μπορεί να πάρεις τον δίσκο στο χέρι αφού ήδη άρχισε η κατρακύλα....

Αν θες να είναι σχετικά ασφαλεί τα αρχεία σου κοίτα προς raid μεριά μπας και κάνεις mirror. Αλλιώς αντίγραφα τα σημαντικά και τα άλλα όλο και κάπου θα βρεθούν....

ps σε τι κατάσταση είναι τώρα ο δίσκος;

Δημοσ.

Σε ευχαριστω για την απαντηση. Δυστυχως προγράμματα τυπου HDD Regenerator κανουν πολύ χρονο και σε περιπτώσεις σα τη δικια μου δε προσφερουν τιποτα... Μηπως γνωρίζεις ή καποιος άλλος από τους φιλους τοτε , καποιο πρόγραμμα να τσεκαρω ποιες ταινιες είναι αρτιες για να τις αντιγραψω?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...