Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με λένε Ζούκερμπεργκ και έχω κόψει το FB εδώ και τρεις μήνες πέντε μέρες δύο λεπτά και εικοσιτρία δεύτερα. Νοιώθω πολύ καλύτερα από τότε. Καθαρός πια. Μου έχουν φύγει σπυράκια, σταμάτησε η τριχόπτωση, η βρύση βγάζει πάλι ζεστό νερό και έχω πλούσια προσωπική ζωή. Τόσο πλούσια προσωπική ζωή, ώστε όποτε βλέπω τεχνικό θέμα για FB μπαίνω και διαλαλώ ότι έχω κόψει το FB. 

• Like 2
Δημοσ.

αααχαχαχαχχ ρε ζούγκερμπεργκ δεν ξέρεις τι χάνεις!

Με λένε Ζούκερμπεργκ και έχω κόψει το FB εδώ και τρεις μήνες πέντε μέρες δύο λεπτά και εικοσιτρία δεύτερα. Νοιώθω πολύ καλύτερα από τότε. Καθαρός πια. Μου έχουν φύγει σπυράκια, σταμάτησε η τριχόπτωση, η βρύση βγάζει πάλι ζεστό νερό και έχω πλούσια προσωπική ζωή. Τόσο πλούσια προσωπική ζωή, ώστε όποτε βλέπω τεχνικό θέμα για FB μπαίνω και διαλαλώ ότι έχω κόψει το FB. 

Δημοσ.

Το τσιγάρο,το ποτό,τα ναρκωτικά και ο τζόγος "κόβονται".Το Facebook όχι.

Αν το έκοβαν ταυτόχρονα όλοι,η αν το FB σταματούσε να λειτουργεί,τότε οι ψυχολόγοι και οι ψυχίατροι δεν θα προλάβαιναν να κάνουν καλά τον κόσμο και θα είχαμε ραγδαία αύξηση της κατάθλιψης και αυτοκτονίες.

Δημοσ.

Φημολογείται ότι στην επόμενη έκδοση θα μεταφράζει αυτόματα από τα Ουγκανικά στα Ελληνικά.

Μακάρι να προσθέσουν και achievements, πχ. στο 1εκατ. ορθογραφικά λάθη δώρο ένα like, και τέτοια..

..και αντί για το "η Σούλα γράφει μήνυμα" να έβγαζε "η Σούλα σκέφτεται τι να απαντήσει". Σαν διαίρεση με το μηδέν ένα πράγμα.. :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...