Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ έκλεισα το Facebook πριν κανά 30άρι χρόνια και έχω βρει την υγειά μου. Από τότε το μόνο πράμα που κάνω είναι να πηγαίνω στα φόρουμς και να λέω ότι το έκλεισα και βρήκα την υγειά μου.

Γελαω εδω και ενα τεταρτο. Να σαι καλα φιλε

• Like 3
  • Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

νομιζω πρεπει με λιγη εκπαιδευση απο μεριας μας το φιμπι να ποσταρει αυτοματα αντι για εμας κ κυριως να κανει καλο καμακι στα ξεκωλακια

• Like 1
Δημοσ.

Όταν κάποιος γράφει κάτι σε σένα, τρεις τελείτσες αναβοσβήνουν και ξέρεις ότι περιμένεις μύνημα. Τι διαφορά έχει αυτό;

Δημοσ.

Όταν κάποιος γράφει κάτι σε σένα, τρεις τελείτσες αναβοσβήνουν και ξέρεις ότι περιμένεις μύνημα. Τι διαφορά έχει αυτό;

Δημοσ.

Αυτό ακριβώς εννοούσα, έχει καταντήσει Fanbοισμός πλέον, με το που γράψεις κάτι αρνητικό περί του Facebook θα έρθει και η κουτσή Μαρία να το υπερασπιστεί, έγραψα μία αρνητική άποψη για το Facebook και απευθείας να μου απαντήσεις, πρώτον δεν σπαμάρω σε κάθε Topic για το fb γιατί στην τελική δεν με ενδιαφέρει αν έχεις εσύ ή όχι, αλλά προφανώς τραβάς ζόρι εσύ και οι 10άδες που θα μου απαντήσουν σε αυτό το Topic επειδή το έθιξα. Θυμίζει πλέον Topic Android/Apple/Microsoft μην διαβάσεις και εκφράσεις αρνητικά μια γνώμη, σου την πέφτουν όλοι λες και έχουν αγοράσει μετοχές από τον Zuckerberg και έχουν κέρδος.

Δεν διαφώνησα ΚΑΝ ,αν προσεξες,στα περι ακοινώνητου κλπ ,που είπες.

Ουτε και υπερασπιστηκα(ή κατηγόρησα) το fb.

Ειπα μονο "στα φρυδια μας" αν εχει(ς) σβησει(ς) οποιοσδήποτε το fb.

Εγώ έκλεισα το Facebook πριν κανά 30άρι χρόνια και έχω βρει την υγειά μου. Από τότε το μόνο πράμα που κάνω είναι να πηγαίνω στα φόρουμς και να λέω ότι το έκλεισα και βρήκα την υγειά μου.

Σε ένα παράλληλο σύμπαν οι χρήστες σβήνουν τον λογαριασμό τους στο insomnia και το διατυμπανίζουν στο facebook.

12389231_10207052544845729_695089205_o.j

• Like 9
Δημοσ.

η λειτουργια που αναφερεται στο αρθρο, αφορα σχολια σε αναρτησεις

Δημοσ.

νταξ,πέρασαν και 26 λεπτα απ το αρχικο ποστ μέχρι να ερθει το καθιέρωμενο "εχω σβήσει το fb εδω και Χ καιρο και ησύχασα".

Στο μισάωρο θα ανησυχούσα.

Σημασία έχει ποιος έγραψε το σχόλιο το φίλε μου! :)

(ειρωνικό ήταν το σχόλιο του porg)

Στο θέμα, δεν βλέπω να προσφέρει κάτι ουσιαστικό η συγκεκριμένη λειτουργία. Αδιάφορη για μένα.

• Like 1
Δημοσ.

Αφου εχετε σβησει και καλα το fb,για ποιο λογο μπαινετε εδω και μας πρηζετε?

σας ρωτησε κανεις?

Ελευθερία του λόγου αν έχεις ακουστά.

Δημοσ.

Δεν θα το έλεγα, αν μιλήσεις λίγο αρνητικά στον μέσο χρήστη Facebook για το Facebook θα σου αναλύσει τις δικές του θεωρίες περί Facebook συνδυάζοντας Freudοθεωρίες που έχουν να κάνουν "και καλά" με την ψυχολογία σου. 

Η χρησιμότητα του (κάθε) μέσου κοινωνικής δικτύωσης εν έτει 2015, είναι δεδομένη. Δεν είναι τυχαίο που οι διαφημιστικές εταιρίες χρησιμοποιούν και το fb μεταξύ άλλων για να προωθήσουν τους πελάτες τους. Απο κει και πέρα είναι άδικο και λάθος να χρησιμοποιούμε όσους κάνουν κατάχρηση ως κριτήριο για να αξιολογήσουμε το fb. Με την ίδια λογική ας καταργήσουμε και το Ίντερνετ να ησυχάσουμε. Εμπρός-πίσω

Δημοσ.

Ελευθερία του λόγου αν έχεις ακουστά.

καλα εσυ ειδικα αστο,και μονο απο το πρωτο σχολιο σου φανηκε ποσο αλλου εισαι.

πρεπει να εισαστε τουλαχιστον κομπλεξικοι για να μπαινετε σε ενα θεμα που συζηταει μια λειτουργια του fb και να μας λετε οτι το εχετε σβησει,κανοντας ειρωνικα σχολια και μειωνοντας ταυτοχρονα οσους δε συμβαδιζουν με τις δικες σας ιδεες.

Δημοσ.

καλα εσυ ειδικα αστο,και μονο απο το πρωτο σχολιο σου φανηκε ποσο αλλου εισαι.

πρεπει να εισαστε τουλαχιστον κομπλεξικοι για να μπαινετε σε ενα θεμα που συζηταει μια λειτουργια του fb και να μας λετε οτι το εχετε σβησει,κανοντας ειρωνικα σχολια και μειωνοντας ταυτοχρονα οσους δε συμβαδιζουν με τις δικες σας ιδεες.

Έγινε, αφού τα βλέπεις ειρωνικά, δεν είσαι κομπλεξικός και λατρεύεις το Facebook πάρε λίγη τροφή για σκέψη και καλή συνέχεια σε όλους.

https://www.youtube.com/watch?v=oVfHeWTKjag

https://nakedsecurity.sophos.com/2015/02/02/facebooks-got-a-new-privacy-policy-and-it-plans-to-share-your-data-with-partners/

http://mashable.com/2011/10/21/facebook-deleted-data-fine/#yzqnHTAfPOqR

http://www.npr.org/sections/alltechconsidered/2014/06/30/326929138/facebook-manipulates-our-moods-for-science-and-commerce-a-roundup

• Like 1
Δημοσ.

ναι ρε,το βρηκες,ειμαι facebook fanboy.

τωρα θα μπω και στα 4 λινκ που παρεθεσες,επειδη δεν εχω αλλη δουλεια να κανω.

αντε αγορινα μου,κρυωνει το φαγητο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...