Perambulator Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Το Facebook επιβεβαίωσε ότι δοκιμάζει μια νέα λειτουργία, η οποία θα επιτρέπει στους χρήστες να γνωρίζουν σε πραγματικό χρόνο ότι ένας φίλος τους γράφει ένα σχόλιο. Από τον περασμένο μήνα, αρκετοί χρήστες της υπηρεσίας κοινωνικής δικτύωσης έχουν ήδη εντοπίσει την ένδειξη «A friend is writing a comment», την ώρα που προβάλλουν το δικό τους News Feed. Σύμφωνα με το ίδιο το Facebook, ορισμένοι χρήστες επιθυμούν η εμπειρία τους στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης να αντικατοπτρίζει τις συζητήσεις σε πραγματικό χρόνο. Για τον λόγο αυτό, δοκιμάζουν την προσθήκη μιας ένδειξης πάνω από το πλαίσιο υποβολής σχολίων μιας δημοσίευσης, η οποία θα πληροφορεί ότι ένας φίλος πληκτρολογεί απάντηση. Με τον τρόπο αυτό θα παρέχεται στους χρήστες η δυνατότητα συζητήσεων σε πραγματικό χρόνο με φίλους και συγγενείς. Προς το παρόν δεν υπάρχει ανακοίνωση αναφορικά με την επίσημη κυκλοφορία της εν λόγω λειτουργίας. Site: GSMArena
Neg Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Is facebook still a thing? Την τελευταία φορά που είδα το Facebook πήγαινε από το κακό στο χειρότερο. 3
Kostasspil Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Να βλεπεις ζευγαρι με κοινο προφιλ Γιαννης-Ελενη να τσακωνεται κατω απο αναρτηση σε πραγματικο χρονο... Ανεκτίμητο 25
dimos_mitel Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Στο τέλος θα βλέπουμε και το κείμενο που προσπαθεί να γράψει σε πραγματικό χρόνο και θα γελάει η θα κλαίει και ο κάθε πικραμένος 1
Petros267 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 ολο δοκιμαζει κ ολο η ιδια λαλακια ειναι
Porg Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Απορώ με όσους έχουν ακόμη fb, το έχω κλείσει ένα χρόνο τώρα 5
Δημοφιλής ανάρτηση ChimairaX Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ έκλεισα το Facebook πριν κανά 30άρι χρόνια και έχω βρει την υγειά μου. Από τότε το μόνο πράμα που κάνω είναι να πηγαίνω στα φόρουμς και να λέω ότι το έκλεισα και βρήκα την υγειά μου. 41
suffocater Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Απορώ με όσους έχουν ακόμη fb, το έχω κλείσει ένα χρόνο τώρα νταξ,πέρασαν και 26 λεπτα απ το αρχικο ποστ μέχρι να ερθει το καθιέρωμενο "εχω σβήσει το fb εδω και Χ καιρο και ησύχασα". Στο μισάωρο θα ανησυχούσα. 20
Neg Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Απορώ με όσους έχουν ακόμη fb, το έχω κλείσει ένα χρόνο τώρα Σε παρακαλώ αν το πεις αυτό στον μέσο Έλληνα θα σε πει ακοινώνητο, ψυχικά διαταραγμένο και ότι δεν έχεις Facebook γιατί είσαι απομονωμένος χωρίς φίλους με ψυχική διαταραχή, ούτε εγώ έχω Facebook εδώ και χρόνια, το είχα στο παρελθόν, ένα άχρηστο κοινωνικό δίκτυο που δίνει την δυνατότητα σε τρίτους να προσπαθούν να μάθουν που ήσουν το Σαββατοκύριακο ή να Leechάρουν και να ανεβάσουν βίντεο κλεμμένα από το YouTube για να μαζέψουν Like σε μία σελίδα που το όνομα της δεν βγάζει το παραμικρό νόημα, του τύπου: "Αιμίλιος το χνουδωτό σαλιγκάρι". 2
Kostasspil Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) "Σε παρακαλώ αν το πεις αυτό στον μέσο Έλληνα θα σε πει.........." Τιποτα δεν θα τον πουμε, διοτι μας ειναι αδιαφορο το ποσο ευλογημενοι νιωθουν οσοι δεν εχουν fb. Οπως αντιστοιχα δεν ενδιαφερει εκεινους για το δικο μας προφιλ. Ουτε τα αυτονοητα πια? Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2015 από Kostasspil 6
Δημοφιλής ανάρτηση Highlander Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 11:45 Άντρας γράφει σχόλιο... 11:45 Άντρας: Τι έχεις μωράκι μου ; 11:46 Γυναίκα γράφει σχόλιο... 11:50 Γυναίκα γράφει σχόλιο... 12:00 Γυναίκα γράφει σχόλιο... 13:00 Γυναίκα γράφει σχόλιο... 13:17 Γυναίκα: Τίποτα! 44
Neg Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Τιποτα δεν θα τον πουμε, διοτι μας ειναι αδιαφορο το ποσο ευλογημενοι νιωθουν οσοι δεν εχουν fb. Οπως αντιστοιχα δεν ενδιαφερει εκεινους για το δικο μας προφιλ. Ουτε τα αυτονοητα πια? Δεν θα το έλεγα, αν μιλήσεις λίγο αρνητικά στον μέσο χρήστη Facebook για το Facebook θα σου αναλύσει τις δικές του θεωρίες περί Facebook συνδυάζοντας Freudοθεωρίες που έχουν να κάνουν "και καλά" με την ψυχολογία σου. 1
ChimairaX Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Σε ένα παράλληλο σύμπαν οι χρήστες σβήνουν τον λογαριασμό τους στο insomnia και το διατυμπανίζουν στο facebook. 19
suffocater Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Σε παρακαλώ αν το πεις αυτό στον μέσο Έλληνα θα σε πει ακοινώνητο, ψυχικά διαταραγμένο και ότι δεν έχεις Facebook γιατί είσαι απομονωμένος χωρίς φίλους με ψυχική διαταραχή, ούτε εγώ έχω Facebook εδώ και χρόνια, το είχα στο παρελθόν, ένα άχρηστο κοινωνικό δίκτυο που δίνει την δυνατότητα σε τρίτους να προσπαθούν να μάθουν που ήσουν το Σαββατοκύριακο ή να Leechάρουν και να ανεβάσουν βίντεο κλεμμένα από το YouTube για να μαζέψουν Like σε μία σελίδα που το όνομα της δεν βγάζει το παραμικρό νόημα, του τύπου: "Αιμίλιος το χνουδωτό σαλιγκάρι". Κανείς δεν τραβάει ζόρι αν εχεις ή οχι fb(εκτος αν εισαι γκομενος και θες να stalk-αρεις την δικιά σου). Με το να το σπαμάρεις σε καθε τοπικ περι fb ειναι το θέμα. 1
Neg Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Κανείς δεν τραβάει ζόρι αν εχεις ή οχι fb(εκτος αν εισαι γκομενος και θες να stalk-αρεις την δικιά σου). Με το να το σπαμάρεις σε καθε τοπικ περι fb ειναι το θέμα. Αυτό ακριβώς εννοούσα, έχει καταντήσει Fanbοισμός πλέον, με το που γράψεις κάτι αρνητικό περί του Facebook θα έρθει και η κουτσή Μαρία να το υπερασπιστεί, έγραψα μία αρνητική άποψη για το Facebook και απευθείας να μου απαντήσεις, πρώτον δεν σπαμάρω σε κάθε Topic για το fb γιατί στην τελική δεν με ενδιαφέρει αν έχεις εσύ ή όχι, αλλά προφανώς τραβάς ζόρι εσύ και οι 10άδες που θα μου απαντήσουν σε αυτό το Topic επειδή το έθιξα. Θυμίζει πλέον Topic Android/Apple/Microsoft μην διαβάσεις και εκφράσεις αρνητικά μια γνώμη, σου την πέφτουν όλοι λες και έχουν αγοράσει μετοχές από τον Zuckerberg και έχουν κέρδος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα