Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το Facebook επιβεβαίωσε ότι δοκιμάζει μια νέα λειτουργία, η οποία θα επιτρέπει στους χρήστες να γνωρίζουν σε πραγματικό χρόνο ότι ένας φίλος τους γράφει ένα σχόλιο.

Από τον περασμένο μήνα, αρκετοί χρήστες της υπηρεσίας κοινωνικής δικτύωσης έχουν ήδη εντοπίσει την ένδειξη «A friend is writing a comment», την ώρα που προβάλλουν το δικό τους News Feed.

Σύμφωνα με το ίδιο το Facebook, ορισμένοι χρήστες επιθυμούν η εμπειρία τους στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης να αντικατοπτρίζει τις συζητήσεις σε πραγματικό χρόνο. Για τον λόγο αυτό, δοκιμάζουν την προσθήκη μιας ένδειξης πάνω από το πλαίσιο υποβολής σχολίων μιας δημοσίευσης, η οποία θα πληροφορεί ότι ένας φίλος πληκτρολογεί απάντηση.

Με τον τρόπο αυτό θα παρέχεται στους χρήστες η δυνατότητα συζητήσεων σε πραγματικό χρόνο με φίλους και συγγενείς.

Προς το παρόν δεν υπάρχει ανακοίνωση αναφορικά με την επίσημη κυκλοφορία της εν λόγω λειτουργίας.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Link.png Site: GSMArena

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στο τέλος θα βλέπουμε και το κείμενο που προσπαθεί να γράψει σε πραγματικό χρόνο και θα γελάει η θα κλαίει και ο κάθε πικραμένος

• Like 1
Δημοσ.

Απορώ με όσους έχουν ακόμη fb, το έχω κλείσει ένα χρόνο τώρα

νταξ,πέρασαν και 26 λεπτα απ το αρχικο ποστ μέχρι να ερθει το καθιέρωμενο "εχω σβήσει το fb εδω και Χ καιρο και ησύχασα".

Στο μισάωρο θα ανησυχούσα.

• Like 20
Δημοσ.

Απορώ με όσους έχουν ακόμη fb, το έχω κλείσει ένα χρόνο τώρα

Σε παρακαλώ αν το πεις αυτό στον μέσο Έλληνα θα σε πει ακοινώνητο, ψυχικά διαταραγμένο και ότι δεν έχεις Facebook γιατί είσαι απομονωμένος χωρίς φίλους με ψυχική διαταραχή, ούτε εγώ έχω Facebook εδώ και χρόνια, το είχα στο παρελθόν, ένα άχρηστο κοινωνικό δίκτυο που δίνει την δυνατότητα σε τρίτους να προσπαθούν να μάθουν που ήσουν το Σαββατοκύριακο ή να Leechάρουν και να ανεβάσουν βίντεο κλεμμένα από το YouTube για να μαζέψουν Like σε μία σελίδα που το όνομα της δεν βγάζει το παραμικρό νόημα, του τύπου: "Αιμίλιος το χνουδωτό σαλιγκάρι".

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

"Σε παρακαλώ αν το πεις αυτό στον μέσο Έλληνα θα σε πει.........."

Τιποτα δεν θα τον πουμε, διοτι μας ειναι αδιαφορο το ποσο ευλογημενοι νιωθουν οσοι δεν εχουν fb. Οπως αντιστοιχα δεν ενδιαφερει εκεινους για  το δικο μας προφιλ. 

Ουτε τα αυτονοητα πια?

Επεξ/σία από Kostasspil
  • Like 6
Δημοσ.

Τιποτα δεν θα τον πουμε, διοτι μας ειναι αδιαφορο το ποσο ευλογημενοι νιωθουν οσοι δεν εχουν fb. Οπως αντιστοιχα δεν ενδιαφερει εκεινους για  το δικο μας προφιλ. 

Ουτε τα αυτονοητα πια?

Δεν θα το έλεγα, αν μιλήσεις λίγο αρνητικά στον μέσο χρήστη Facebook για το Facebook θα σου αναλύσει τις δικές του θεωρίες περί Facebook συνδυάζοντας Freudοθεωρίες που έχουν να κάνουν "και καλά" με την ψυχολογία σου. 

• Like 1
Δημοσ.

Σε παρακαλώ αν το πεις αυτό στον μέσο Έλληνα θα σε πει ακοινώνητο, ψυχικά διαταραγμένο και ότι δεν έχεις Facebook γιατί είσαι απομονωμένος χωρίς φίλους με ψυχική διαταραχή, ούτε εγώ έχω Facebook εδώ και χρόνια, το είχα στο παρελθόν, ένα άχρηστο κοινωνικό δίκτυο που δίνει την δυνατότητα σε τρίτους να προσπαθούν να μάθουν που ήσουν το Σαββατοκύριακο ή να Leechάρουν και να ανεβάσουν βίντεο κλεμμένα από το YouTube για να μαζέψουν Like σε μία σελίδα που το όνομα της δεν βγάζει το παραμικρό νόημα, του τύπου: "Αιμίλιος το χνουδωτό σαλιγκάρι".

Κανείς δεν τραβάει ζόρι αν εχεις ή οχι fb(εκτος αν εισαι γκομενος και θες να stalk-αρεις την δικιά σου).

Με το να το σπαμάρεις σε καθε τοπικ περι fb ειναι το θέμα.

• Like 1
Δημοσ.

Κανείς δεν τραβάει ζόρι αν εχεις ή οχι fb(εκτος αν εισαι γκομενος και θες να stalk-αρεις την δικιά σου).

Με το να το σπαμάρεις σε καθε τοπικ περι fb ειναι το θέμα.

Αυτό ακριβώς εννοούσα, έχει καταντήσει Fanbοισμός πλέον, με το που γράψεις κάτι αρνητικό περί του Facebook θα έρθει και η κουτσή Μαρία να το υπερασπιστεί, έγραψα μία αρνητική άποψη για το Facebook και απευθείας να μου απαντήσεις, πρώτον δεν σπαμάρω σε κάθε Topic για το fb γιατί στην τελική δεν με ενδιαφέρει αν έχεις εσύ ή όχι, αλλά προφανώς τραβάς ζόρι εσύ και οι 10άδες που θα μου απαντήσουν σε αυτό το Topic επειδή το έθιξα. Θυμίζει πλέον Topic Android/Apple/Microsoft μην διαβάσεις και εκφράσεις αρνητικά μια γνώμη, σου την πέφτουν όλοι λες και έχουν αγοράσει μετοχές από τον Zuckerberg και έχουν κέρδος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...