Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας! Θα ήθελα την βοήθεια σας. Αυτό που με ενδιαφέρει κυρίως είναι η κάμερα, η μπαταρία και η οθόνη. Δεν έχω κάποιες άλλες απαιτήσεις γιατί το χρησιμοποιώ μόνο για σερφάρισμα, fb, youtube και κανένα παιχνίδι. Προτίμηση στο μέγεθος της οθόνης μέχρι 4.5'' ίσως και 4,7''. 

Με ενδιαφέρει φυσικά και το design, αγαπημένα μου Lumia και Xperia αλλά δεν ξέρω κατά πόσο αξίζουν σε αυτά τα χρήματα. 

Όλες οι προτάσεις δεκτές. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

η προσωπική μου εμπειρία με την εφαρμογή του facebook σε windows phone πριν 2 μήνες ήταν απογοητευτική.

εαν δεν έχει αλλάξει κάτι απο τότε με την άφιξη των windows 10 και εφόσον ασχολείσαι με το facebook θα σου πρότεινα 

να κοιτάς κυρίως android συσκευες.

φαντάζομαι θες να το πάρεις απο Ελλάδα και να μη μπλέξεις με αγορά απο Κίνα ε;

"σερφάρισμα, fb, youtube και κανένα παιχνίδι" αξίζουν μεγαλύτερη οθόνη απο 4,7

σίγουρα θέλεις να πάρεις τόσο μικρή οθόνη;

Δημοσ.

Δυστυχώς ακούω πολλά αρνητικά για windows, είμαι κάτοχος android χωρίς κανένα παράπονο, η ποικιλία εφαρμογών δεν με ενδιαφέρει αλλά αν υπάρχουν προβλήματα σε τόσο βασικές εφαρμογές όπως το fb τότε θα κοιτάξω android.

Ναι απο Ελλάδα θα το πάρω.

Όχι δεν θέλω μεγαλύτερη οθόνη, δεν μου αρέσει απο πολλές απόψεις και δεν θεωρώ ότι υπάρχει λόγος να πάρω μεγαλύτερη οθόνη, είχα 4.3'' και μου αρκούσε οπότε 4.5'' με 4.7'' θα είναι ότι πρέπει.

Δημοσ.

Αρνητικα υπαρχουν αρκετα δυστυχως αλλα ολα ειναι στο τομεα του app store!
Κακογραμμενες οι πιο πολλες κ υπαρχουν ελειψεις μεγαλες!
Πχ δν εχει youtube app(υπαρχουν υποκαταστατα που κανουν την δουλεια τους τελεια βεβαια απλα το λεω) απο παιχνιδια παρα πολλα απουσιαζουν(τα περισοτερα να πω κλτρα) 
Το instagram εχει να παρει update κανα χρονο!
Και το FB ειναι σχετικα βαρη και κολαει!
Γενικα υπαρχουν ενα σορο παραδειγματα!
Πιστευω και εγω που ειμαι μεγαλος φαν και υποστηρικτης των wp οτι ακομα δν ειναι για high end συσκευες γτ εχουν μεγαλες ελειψεις απο τα android  τις ιδιας κατηγοριας!
για low end- mid range πιστευω ειναι οτι κλτρο κυκλοφορει!

Τελος παντων αμα θες να πειραματιστεις εγω θα σου ελεγα να κοιταξεις να παρεις ενα Lumia 930 κλτρα μεταχειρισμενο γυρο στα 200+ ευρω!
Αμα δν σου αρεσει να το δωσεις οσο το πηρες σχεδων ετσι ωστε να εχεις μικρη απωλεια χρηματων!
Αμα σου αρεσει το κρατας! Ετσι και αλλιως στα 300 ευρω αυτο θα σου προτεινα ετσι κ αλλιως η xpreria z3 compact!

Δημοσ.

Όπως είπα και πιο πάνω η έλλειψη εφαρμογών δεν με ενδιαφέρει γιατί χρησιμοποιώ μόνο τις πολύ βασικές, αλλά αν είναι να δώσω τόσα λεφτά και να σέρνεται πχ το fb που το χρησιμοποιώ συνέχεια ε δεν θα ήθελα.

Οπότε θα κοιτάξω android, περιμένω προτάσεις λοιπόν.  :rolleyes:

Δημοσ.

To moto x 2014 στις 5.2"  σε ασπρο χρωμα με bamboo πλατη(δενει πολυ ωραια με το αλουμινιο κ ειναι πανεμορφο, πρεπει να το δεις απο κοντα για να καταλαβεις ποσο ομορφο κ προσεγμενο κινητο ειναι) το σκεφτεσαι;

new-moto-x-wood-2-100437356-large.idge.j

Εχει κ διαφορες εξτρα προσθηκες της motorola.(Touchless Controls,Active Display/Active Notifications,Quick Capture, infrared sensors κλπ)

Active Display/Active Notifications:

active-display-moto-x.gif

Notifications4-crop1.gif

Active-Notifications.gif

This may be our favorite new software feature introduced in Moto X. Moto X has a Super AMOLED display. And unlike an LCD display, in which all of the pixels are either on or off, individual pixels can be fired up on SAMOLED. That’s where these “Active Notifications” come in.

When the phone’s simply resting, it’s not actually “sleeping.” You’ll see the time and a little lockscreen icon flash on every few seconds. That’s what Motorola calls “breathing.” It recognizes when you pull your phone out of your pocket and starts breathing. Or when you otherwise pick it up. And it’s smart enough to not do it in your pocket, or when the phone’s face-down. It’s black-and-white, and it uses less battery than waking up the phone with the power button, because only the pixels used to show the time are used, instead of waking the entire display. (Thanks, SAMOLED!)
This subtle, simple feature works great — and saves battery life.
Showing the time of day is just small potatoes, though. It’s notifications that really matter here. And the gist is that any app that uses notifications can show them on Active Display. First you get a little notification icon. E-mail, text message, Facebook, whatever. Tap, and you’ll see a preview of the notification either at the top or bottom of the display, depending on how much is going on. Some notification previews look cooler than others — Gmail can show thumbnails of the sender, for instance, while most others are straight text.

Touchless Controls (ενω το κινητο ειναι με κλειστη οθονη, πχ ακουμπησμενο στο τραπεζι ή στο αυτοκινητο, μπορεις με μια φραση να το "ξυπνησεις" κ να του πεις να παρει ενα τηλεφωνο/να παιξει ενα τραγουδι/ να σου πει τον καιρο/ να κανει search κατι κλπ. Ολα αυτα χωρις να πατησεις κανενα κουμπι στο κινητο, ουτε καν για να ενεργοποιησεις την οθονη.)

MotoXNLP.gif

infrared sensors

The new Moto X is equipped with four IR sensors on the front, which are there specifically to detect gestures and movement. Alarm going off, but not ready to get up? Simply wave your hand over to snooze it. Incoming call from that annoying neighbor? Do the same to silence it. You can also wave your hand to simply wake the phone up from sleep, which will prompt Moto Display by default. This lets you see the time and up to three notifications -- press and hold down on one to get a quick peek at what the notification is about. 

motothings.gif

3l7aBMR.gif

Quick Capture

”Quick Capture” is the name Motorola’s given to the shortcut of launching the camera app by twisting your write twice. It’s about the same motion as turning a doorknob. And we’ve found it surprisingly useful. On paper, it sounds silly. But in actuality, it’s great. And it works most of the time.

moto-x-twist.gif?itok=wGoQjNSP

----------------------

Διαφορετικα δες για το samsung a3 (αν κ θα ειναι προτιμοτερο να περιμενεις την εκδοση samsung a3 2016 που εχει ανακοινωθει κ θα βγει σε κανα μηνα).

2282887_5.JPG

Αλλη λυση (αν και ξεπερνας το budget σου λιγο) ειναι το Sony z3 compact.

xperia-z3-compact-green-1240x840-a78b2c7

xperia-z3-compact-gallery-02-1240x840-d4

Δημοσ.

όσο ψάχνω τόσο με προβληματίζουν οι ίντσες που έβαλες όριο...

samsung j5 από εμένα με μικρό κόστος, καλή κατασκευή, καλές κάμερες και παίρνεις και μια sd card για να μη σε περιορίζουν τα 8Gb εσωτερικής μνήμης

Ναι είναι 5 ιντσών γιατί κάτι λιγότερο απλά δεν αξίζει

Link.png Site: σκρουτζ

Υ.Γ : ξέχασα να προσθέσω οτι είναι αρκετά όμορφο, με καλή αυτονομία μπαταρίας και μοντέλο 2015

Υ.Γ2: όταν με το καλό πάρεις μεγαλύτερο απο 4,7 ίντσες, τότε μόνο θα καταλάβεις γιατί στα λέμε αυτά και θα μας ευχαριστείς  :-)  :-)  :-)  :-)

• Like 1
Δημοσ.

Αλλη λυση (αν και ξεπερνας το budget σου λιγο) ειναι το Sony z3 compact.

Πολύ ωραίο μου φαίνεται, θα μπορούσα ίσως(αν και με δυσκολία) να θυσιάσω λίγα παραπάνω χρήματα. Θα πάω να το δω και από κοντά σε κάποιο κατάστημα. Thanks! 

όσο ψάχνω τόσο με προβληματίζουν οι ίντσες που έβαλες όριο...

samsung j5 από εμένα με μικρό κόστος, καλή κατασκευή, καλές κάμερες και παίρνεις και μια sd card για να μη σε περιορίζουν τα 8Gb εσωτερικής μνήμης

Ναι είναι 5 ιντσών γιατί κάτι λιγότερο απλά δεν αξίζει

Link.png Site: σκρουτζ

Υ.Γ : ξέχασα να προσθέσω οτι είναι αρκετά όμορφο, με καλή αυτονομία μπαταρίας και μοντέλο 2015

Υ.Γ2: όταν με το καλό πάρεις μεγαλύτερο απο 4,7 ίντσες, τότε μόνο θα καταλάβεις γιατί στα λέμε αυτά και θα μας ευχαριστείς  :-)  :-)  :-)  :-)

Πολύ τεράστια ρε παιδί μου απο 5'' και πάνω, θέλω να μου είναι εύχρηστο, λεπτομέρειες όπως πχ να παίρνω τηλ με το ένα χέρι. Όπως και να 'χει δεν θα το απορρίψω τελείως, θα πάω να το δω από κοντά αν το βρω και ίσως αλλάξω γνώμη. :-D 

Ευχαριστώ πάντως!  

Δημοσ.

Πολύ ωραίο μου φαίνεται, θα μπορούσα ίσως(αν και με δυσκολία) να θυσιάσω λίγα παραπάνω χρήματα. Θα πάω να το δω και από κοντά σε κάποιο κατάστημα. Thanks! 

Ειναι πολυ ωραιο εμφανισιακα κ ποιοτικο.Ειναι κ στο μεγεθος που το θελεις.

• Like 1
Δημοσ.

Δες και αυτα:

Huawei honor 6(bestprice 278€)

Huawei P8 lite

Samsung galaxy A3

Samsung galaxy S3 Neo

Υπαρχουν και αλλα .

Καλα ομως ειναι και αυτα και οτι εχουν πει και τα παιδια

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια ξανα επαναφερω το θεμα γιατι παλι θελω τη βοηθεια σας, δεν ξερω τι να κανω!!

Αποφασισα να παρω το xperia z3 compact απο skroutz, συγκεκριμενα απο kaizershop. Και εκει που μαζεψα τα λεφτα ετοιμη να το παραγγειλω, ακουω τα χειροτερα για το service της arvato! Πειτε μου οσοι εχετε καποια εμπειρια, ειναι οντως τοσο τραγικα τα πραγματα;;

Δημοσ.

Αστα να πανε.

Ολοκληρο post εχουμε για παραπονα δεν το ειδες?

Στο εχω απο τα τελευταια θεματα.

http://www.insomnia.gr/topic/459826-%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B5%CE%B9%CE%B1-arvato%CE%B1%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B4%CE%B5%CE%BA%CF%84%CE%B7-%CF%83%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B1-%CF%83%CE%B5-%CF%83%CE%B5%CF%81%CE%B2%CE%B9%CF%82-%CE%BA%CE%B9/page-31?

Υπαρχει και η Procordia τουλαχιστων καλυτερη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...