lalanis Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Έχω το z2,αποτρέψτε με από το να το αγοράσω.... Είμαι πολύ κοντά... Έχω το z2,αποτρέψτε με από το να το αγοράσω.... Είμαι πολύ κοντά...
Socratis_g Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 χαχα, ελα ψήσου. πούλα εδώ στις αγγελίες το Ζ2 σε μια καλή τιμή και βάλε τη διαφορά και ΠΑΡΤΟ. μην αφήνεις λεφτά στην τράπεζα θα στα φάει ο τσίπρας! μην κάνεις αποταμίευση, δεν προκειται να χτίσεις εξοχικό ή να πάρεις ferrari αν χαλάσεις τα λεφτά για το τάμπλετ. 2
king2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Έχω το z2,αποτρέψτε με από το να το αγοράσω.... Είμαι πολύ κοντά... Έχω το z2,αποτρέψτε με από το να το αγοράσω.... Είμαι πολύ κοντά... Αντε να σε αποτρεψουμε. ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ
vadergr Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δεν πρέπει να έχει μείνει και κανένα. Από αποθήκη έχει τελειώσει κείμενο δέχονται παραγγελίες, και μόνο ότι έχει μείνει στα καταστήματα. Μόνο αν βρει κάποιος κάνα ξεχασμένο.
antonis kaza Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Στο πλαισιο το δειχνει ως Εκθεσιακό κομμάτι! Για εγγυηση δεν αναφερει κατι... Δεν με τρελαινει ενα εκθεσιακο ταμπλετ χωρις εγγυηση!!! 1
hasiotis_john Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Παιδιά, ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και η ζήτηση (λόγω κρίσης) μικρή!Κάντε υπομονή και θα το δείτε πάλι σε προσφορά... μπορεί και με μια θήκη η πληκτρολόγιο δώρο! Ο Κότσος ή το Public θα χτυπήσει μετά. Καλορίζικο σε όσους το πήραν! Να ρωτήσω κάτι στους κατόχους! Έχει καθόλου light bleeding ? Δείτε το στο σκοτάδι την ώρα που ανοίγει. Αυτό εννοώ --->> Φωτισμούς γύρω από την οθόνη --->> http://blog.the-ebook-reader.com/wp-content/uploads/2011/05/asus-transformer-light-bleed.jpg Το ρωτάω γιατί είναι κάτι που με τρελαίνει στα tablet που παίρνω! Έχει τύχει να γυρίσω 7 φορές στην σειρά Ipad για τον λόγο αυτό! χαχαχαχα! Τώρα το Sony tablet που έχω, το 8ιντσο εννοώ, ΔΕΝ έχει ίχνος από τέτοιο θέμα! Ελπίζω το ίδιο να ισχύει και για αυτό της προσφοράς!
vadergr Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δίνουν εγγύηση στα εκθεσιακα κανόνια 2 χρόνια. Δεν είδα Light bleed στο δικό μου 1
kax54638 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Ούτε στο δικό μου έχει καθόλου light bleeding σε αντίθεση με το nexus 9 μου που έχει τραγικό light bleeding. Γενικά είναι άψογο. Πρώτη φορά ευχαριστιέμαι τόσο tablet.
FLO Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Ξερουμε αν θα ξαναβαλουν προσφορα?Η οσοι προλαβαν προλαβαν?Δεν θελω να παρω εκθεσιακο.
lalanis Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Λογικά θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι... Just wait...
Gerara_ Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δεν εχει και πολλα z4 πάντως η Ελληνική αγορά
FLO Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Έχει και ο Γερμανός προσφορά το lte στα 499 ξέρει κανείς τπτ?
JIMBOAthens Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Έχει και ο Γερμανός προσφορά το lte στα 499 ξέρει κανείς τπτ? Μη διαθέσιμο απόθεμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα