mentoras99 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Εχετε δει καμια φορα, που πεταει μηνυμα το osx, για kernel extensions που μπορει να δημιουργησουν προβλημα; Νομιζω, οτι οταν συμβαινει αυτο, απλα ενημερωνει τον χρηστη, και μετα μαλλον καπου τα 'απομονωνει', το λεω με επιφυλαξη ομως. Υπαρχει καποιο αξιοπιστο προγραμμα, να τσεκαρει τα kernel extensions που εχουμε στο μηχανημα, και να πεταει οτι παλιο-προβληματικο; Τα τελευταια χρονια δουλευω το etrecheck, σχετικο προγραμμα και πολυ καλο, αλλα ενω το osx μου πεταξε μηνυμα για καποια kernel extensions, προηγουμενως που ειχα τσεκαρει με etrecheck δεν μου ειχε αναφερει τιποτε σχετικο προβληματικο. Αρα, δεν τα βρισκει ολα. Τι προτεινετε γι'αυτο το θεμα; Ο σκοπος που ρωτω, ειναι καθαρα για προληψη. Εχω μεν την αποψη οτι το osx θα μπλοκαρει τα προβληματικα, αλλα υπαρχουν περιπτωσεις που προβληματικο kernel extension, πχ μετα απο μια αναβαθμιση στο λειτουργικο, μπορει να σου μπλοκαρει ακομη και το να μπεις μες το osx, οποτε θα ηθελα να προλαβω τετοιες καταστασεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
belkin Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Εχετε δει καμια φορα, που πεταει μηνυμα το osx, για kernel extensions που μπορει να δημιουργησουν προβλημα; Νομιζω, οτι οταν συμβαινει αυτο, απλα ενημερωνει τον χρηστη, και μετα μαλλον καπου τα 'απομονωνει', το λεω με επιφυλαξη ομως. Υπαρχει καποιο αξιοπιστο προγραμμα, να τσεκαρει τα kernel extensions που εχουμε στο μηχανημα, και να πεταει οτι παλιο-προβληματικο; Τα τελευταια χρονια δουλευω το etrecheck, σχετικο προγραμμα και πολυ καλο, αλλα ενω το osx μου πεταξε μηνυμα για καποια kernel extensions, προηγουμενως που ειχα τσεκαρει με etrecheck δεν μου ειχε αναφερει τιποτε σχετικο προβληματικο. Αρα, δεν τα βρισκει ολα. Τι προτεινετε γι'αυτο το θεμα; Ο σκοπος που ρωτω, ειναι καθαρα για προληψη. Εχω μεν την αποψη οτι το osx θα μπλοκαρει τα προβληματικα, αλλα υπαρχουν περιπτωσεις που προβληματικο kernel extension, πχ μετα απο μια αναβαθμιση στο λειτουργικο, μπορει να σου μπλοκαρει ακομη και το να μπεις μες το osx, οποτε θα ηθελα να προλαβω τετοιες καταστασεις πρωτη φορα ακουω για τετοιο μηνυμα, που στο πεταει σαν popup ? δεν γραφει καπου να δεις αναλυτικα ποιο ειναι αυτο το extension ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα