KilliK Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 εγω αγαπαω να απαξιιωνω μια κακη ταινια ομως. ποσο μαλλον μια ταινια που φτυνει οτι εχω αγαπησει τοσα χρονια. το παραδειγμα με τον Σολο παραπανω δεν ηταν τυχαιο. δεν το πιασες ομως, βιαζοσουν να ξεκινησεις τις προσωπικες επιθεσεις. δεν υπαρχει καμια ψυχασθενεια απο την πλευρα μου, μονο κομπλεξ απο την δικια σου επειδη καποιοι δεν εκτιμουν το σκουπιδι που εξυμνεις. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 εγω αγαπαω να απαξιιωνω μια κακη ταινια ομως. ποσο μαλλον μια ταινια που φτυνει οτι εχω αγαπησει τοσα χρονια. το παραδειγμα με τον Σολο παραπανω δεν ηταν τυχαιο. δεν το πιασες ομως, βιαζοσουν να ξεκινησεις τις προσωπικες επιθεσεις. δεν υπαρχει καμια ψυχασθενεια απο την πλευρα μου, μονο κομπλεξ απο την δικια σου επειδη καποιοι δεν εκτιμουν το σκουπιδι που εξυμνεις. Ο ψυχαναγκασμός ή ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή (ΙΨΔ) όπως είναι η επιστημονική ορολογία, περιλαμβάνεται στην κατηγορία των αγχωδών διαταραχών και είναι η συνθήκη, όπου ένα άτομο παγιδεύεται από μια σειρά επαναληπτικών σκέψεων και συμπεριφορών, προκαλώντας δυσφορία και επηρεάζοντας την καθημερινότητά του. Σου φάνηκε να έχω πουθενά πρόβλημα που δεν εκτιμάς την ταινία; Σου έγραψα ποτέ ότι έχεις κάπου λάθος που δε σου άρεσε; ΟΧΙ με κεφαλαία. Μη σου πω που τη γράφω τη γνώμη σου. Με το ότι γράφεις συνέχεια τα ίδια και τα ίδια χωρίς να έχεις να πεις τίποτα καινούργιο έχω πρόβλημα, που είναι κλασικό δείγμα ψυχασθένειας. Και το ότι δεν μπορείς να δεχθείς άλλη γνώμη και προσπαθείς να την σιωπήσεις, παριστάνεις ότι δεν υπάρχει, γράφεις συνεχώς ότι η ταινία δεν πήγε καλά, δεν άρεσε και κατασκευάζεις θεωρίες συνωμοσίες όπου η Disney πλήρωσε εκατοντάδες χιλιάδες κόσμο για να πούνε ψέματα ότι τους άρεσε και άλλα τέτοια, αυτά είναι Προβλήματα με πι κεφαλαίο. Το σχόλιό σου για την ταινία προφανώς δεν έχει καμία λογική και το έγραψες λόγω του ψυχαναγκασμού σου να αγαπάς να απαξιώνεις. Ο Obi Wan δε δολοφονήθηκε άγρια και αδίστακτα από έναν τύπο σε μάσκα; Πώς πέθανε, από γηρατειά; Α, εκεί ήταν πιο ηρωικός ο θάνατος ενός τύπου που ελάχιστα γνωρίζαμε από ότι να θυσιαστεί ένας μπαμπάς προσπαθώντας να σώσεις το γιό σου; Αλλά σκασίλα μου, μπορείς να νιώσεις όπως θέλεις. Μπορείς να βλέπεις το ίδιο ακριβώς πράγμα και το ένα να το αγαπάς για χρόνια και το άλλο να προσβάλει τη νοημοσύνη σου. Μπορεί απλά να μην ξέρεις να διατυπώνεις τη γνώμη σου ή να αναλύσεις αξιοπρεπώς γιατί κάτι σου άρεσε ή όχι. Μέσα. Ένα είναι το σημαντικό: την έχουμε κάνει αυτή τη συζήτηση πριν από ΜΗΝΕΣ! Δεν γίνεται να την ανοίγουμε ξανά και ξανά και να λέμε τα ίδια και τα ίδια. Μια χαρά η γνώμη σου, μας την είπες διακόσιες φορές, μας ενημέρωσες. Τώρα απλά προσπαθείς να ουρλιάξεις για να μην ακούγεται κανένας άλλος. Δηλαδή; Άρρωστος. Και το ότι σου αρέσει να το κάνεις, ακόμη πιο άρρωστο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Norone92 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 @Manuel Πέρνα μια βόλτα και από Warcraft και θα αρχίσεις να γελάς αντί να τον παίρνεις στα σοβαρά Θα σε βοηθούσε γιατί έρχονται σύντομα και άλλες ταινίες από τους μασόνους της Disney. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 @Manuel TLDR. μην το ζοριζουμε το θεμα, τα πραματα ειναι απλα. απλως αγνοησε τα ποστς μου, υπαρχει και επιλογη να με κανεις ignore. οποτε θα μπορεις ελευθερα και χωρις αγχoς να εξυμνεις αυτο το σκουπιδι, και εγω να το κατακρινω. problem solved. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Καμία συνεννόηση, καμία ελπίδα. Με κασετόφωνο μιλάω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 RUMOR: New Leaked Plot Details For STAR WARS: EPISODE VIIIhttp://www.comicbookmovie.com/scifi_movies/star_wars/rumor-new-leaked-plot-details-for-star-wars-episode-viii-a142676 δεν ξερω ποσο αληθευουν ολα αυτα, παντως το γιγαντιαιο δεντρο εχει επαληθευθει απο set pics. να υποθεσω οτι ζηλεψανε το Τree of Souls του Avatar, και σκεφτηκανε να το βαλουν μηπως προσελκυσουν περισσοτερους ασιατες ετσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Εγώ ξέρω τα trees of Valinor. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 or Yggdrasil? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snake_plissken2112 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 χμ in Valinor in the darkest night the Sun and Moon were born Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Για το VIII, γράψτε τα στο thread του VIII, είμαστε κι εμείς που δε θέλουμε να μάθουμε απολύτως τίποτα. Προσωπικά ούτε το τρέιλερ δε θέλω να δω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 δεν βρηκα τοπικ για το 8 και ειπα να μην ανοιξω ενα μονο για φημες. αλλα ναι, καλυτερα να μπουν οι σχετικες ειδησεις στο δικο του τοπικ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Έχεις ήδη δημοσιεύσει εκεί: http://www.insomnia.gr/topic/597281-star-wars-episode-8/page-3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 ουτε καν το θυμαμαι. και δεν μου το βγαλε η αναζητηση, μονο το παρων θεμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 και λιγα λογια σοφιας απο τον King: god bless him. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 και λιγα λογια σοφιας απο τον King: god bless him. Εδώ έλεγε καλά λόγια για το τελευταίο Terminator Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα