Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 7 Gifs That Imagine Kylo Ren and Han Solo's Complicated Relationship Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Παιδιά εγώ ειμαι απλά ερωτευμένος με την κοπέλα οτιδήποτε άλλο θα το χω ξεχάσει απαυτή την ταινία σε ένα χρόνο από τώρα οπως οι περισσοτεροι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Άντε πάλι με τους περισσότερους... Έλεος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Porco_rosso Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Aφου το λεει ο Κιλλικ, ετσι θαναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 35:17 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 35:17 Ουάου, είναι πολύ καλός ομιλητής και έχει πολύ καλές στιγμές η συνέντευξη (όπως όταν μιμείται τον Χάρισον Φορντ)! Πάντα τον συμπαθούσα, αλλά μετά από αυτή τη συνέντευξη τον βρίσκω ακόμη πιο ενδιαφέροντα! Ξεκίνησα να δω το σημείο που έδωσες, κατά λάθος πήγα 5 λεπτά πίσω, κόλλησα να τον ακούω και κατέληξα να πάω πίσω στην αρχή για να ακούσω και τα υπόλοιπα! Και πόσο ευγενικό και συμπαθές είναι ότι προσπαθεί συνεχώς να απευθύνεται σε σημεία της αίθουσας που έχουν χαμηλή ορατότητα... Δείχνει χαρακτήρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Βγήκε Bluray και δεν γράψατε τίποτα; Ντροπή ρε παιδιά... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Έλα ντε, time to acquire it. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dekulinkgr Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 για την ταινια δυστηχως γραψαμε οταν βγηκε..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 για την ταινια δυστηχως γραψαμε οταν βγηκε..... Ε ναι και εγώ τη πρώτη ημέρα προβολής την είδα στο σινεμά, αλλά ένα rewatch είναι must. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Aφου το λεει ο Κιλλικ, ετσι θαναι παντα ετσι ειναι. Βγήκε Bluray και δεν γράψατε τίποτα; Ντροπή ρε παιδιά... περιμενουμε το review του Plinkett. να δω αν εχουν τα @@ να το ξεσχισουν οπως την PT. αλλα δεν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 περιμενουμε το review του Plinkett. να δω αν εχουν τα @@ να το ξεσχισουν οπως την PT. αλλα δεν. Τον κάλο στον εγκέφαλο πρέπει να έχουν για να βάλουν αυτήν την ταινία δίπλα στο έκτρωμα που λέγεται Phantom Menace. Και απ' όσο τους έχω δει, δεν τον έχουν, οπότε απλά θα σχολιάσουν 1-2 αρνητικά πράγματα που όλοι έχουμε σχολιάσει και θα πούνε ότι είναι μια πολύ καλή ταινία. Όπως όλοι. Βγήκε Bluray και δεν γράψατε τίποτα; Ντροπή ρε παιδιά... Επιτέλους!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Παιδιά κοιτάξτε για REMUX trust me Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Τον κάλο στον εγκέφαλο πρέπει να έχουν για να βάλουν αυτήν την ταινία δίπλα στο έκτρωμα που λέγεται Phantom Menace. Και απ' όσο τους έχω δει, δεν τον έχουν, οπότε απλά θα σχολιάσουν 1-2 αρνητικά πράγματα που όλοι έχουμε σχολιάσει και θα πούνε ότι είναι μια πολύ καλή ταινία. Όπως όλοι. το "ολοι" μου αρεσε. οι RLM δεν θα κρινουν την ταινια οπως πρεπει, διοτι πολυ απλα δεν εχουν αξιοπιστια και θαρρος. διασκεδαστικοι και γνωστες, αλλα οταν θαβεις ταινιες ενω εξυμνεις αλλες παρολο που μοιραζονται τα ιδια προβληματα, πολυ απλα δεν σε παιρνει κανεις στα σοβαρα. και ...πλανη. το ποσο κακο ειναι το TPM δεν κανει καλυτερο το TFA. αλλα αφου σου αρεσουν οι συγκρινεις, γιατι δεν την συγκρινεις με το SW αφου βασικα ειναι remake αυτου; Παιδιά κοιτάξτε για REMUX trust me εγω περιμενω την RIFFTRAX εκδοση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα