Sugizo Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Τέτοιο καραμπινάτο miscast σαν του Φιν σπάνια βλέπεις σε ταινία τέτοιου βεληνεκούς. σ'ολη την ταινία περίμενα ποτε θα ξεκινήσει να λεει το παρακάτω, αλλα με απογοήτευσε
Catalyst Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Έχουμε (κακώς) συνδιάσει έγχρωμους ηθοποιούς-χαρακτήρες με συγκεκριμένα πρότυπα, γιατί έτσι έχουν αποδωθεί από ταινίες, σειρές, youtube κτλ κυριώς με κωμική διάθεση. Και βλέποντας τους σε άλλους ρόλους νομίζεις ότι θα υποδηθούν αυτό που περιμένεις. Στην περίπτωση αυτή δεν ισχύει. O Boyega είναι πολύ καλός και ελπίζω αυτό να φανεί καλύτερα στην συνέχεια. Αυτό που με ξένισε πολύ εμένα είναι όταν του την πέφτουν του Solo, για να του πάρουν τα εμπορεύματα που είχε συγκεντρώσει οι δύο συμμορίες και από την μία βλέπουμε τους κλασικούς "Ρώσους" και από την άλλη τους κακοποιούς από το Χονγκ-Κονγκ. Σαν να φύγαμε ξαφνικά από το διάστημα, τους εξωγήινους και ήρθαμε στην κλισεδιά της Γης. Ασήμαντης για την ταινία λεπτομέρια, όσον αφορά το σενάριο, αλλά σου χαλάει το οπτικοακουστικό της. Δεν θα μπορούσαν να βάλουν και καποιους εξωγήινους μαζί; Ή έστω να είναι από διάφορες φυλές όλοι τους.
M2000 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Ένα από τα κλειδιά της υπόθεσης είναι αυτή η ιστορία. Πώς γίνεται να υπάρχει τόση παρανομία; Δηλαδή η "Πρώτη Τάξη" μήπως πάτησε πάνω στην αδυναμία της δημοκρατίας να διαφυλλάξει το εμπόριο (διότι σε αυτό "χαλάνε" τη δουλειά οι παράνομοι). Το ότι φαίνονται σαν "παρίσακτοι" είναι θέμα γούστου. Και ο Solo είναι από το ίδιο συνάφι!
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Έχουμε (κακώς) συνδιάσει έγχρωμους ηθοποιούς-χαρακτήρες με συγκεκριμένα πρότυπα, γιατί έτσι έχουν αποδωθεί από ταινίες, σειρές, youtube κτλ κυριώς με κωμική διάθεση. Και βλέποντας τους σε άλλους ρόλους νομίζεις ότι θα υποδηθούν αυτό που περιμένεις. Στην περίπτωση αυτή δεν ισχύει. O Boyega είναι πολύ καλός και ελπίζω αυτό να φανεί καλύτερα στην συνέχεια. Αυτό που με ξένισε πολύ εμένα είναι όταν του την πέφτουν του Solo, για να του πάρουν τα εμπορεύματα που είχε συγκεντρώσει οι δύο συμμορίες και από την μία βλέπουμε τους κλασικούς "Ρώσους" και από την άλλη τους κακοποιούς από το Χονγκ-Κονγκ. Σαν να φύγαμε ξαφνικά από το διάστημα, τους εξωγήινους και ήρθαμε στην κλισεδιά της Γης. Ασήμαντης για την ταινία λεπτομέρια, όσον αφορά το σενάριο, αλλά σου χαλάει το οπτικοακουστικό της. Δεν θα μπορούσαν να βάλουν και καποιους εξωγήινους μαζί; Ή έστω να είναι από διάφορες φυλές όλοι τους. Τα είπες υπέροχα. Και για τους μαύρους και για τα υπόλοιπα. Και μένα αυτό μου ξίνισε περισσότερο από όλα. Ακόμη και η αναπαράσταση στυλ Χίτλερ με χάλασε. Δεν χρειάζονται αυτά.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 από την μία βλέπουμε τους κλασικούς "Ρώσους" Εμένα μου ακουγόταν σαν Ιρλανδός, αν δεν κάνω λάθος.
Sugizo Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Έχουμε (κακώς) συνδιάσει έγχρωμους ηθοποιούς-χαρακτήρες με συγκεκριμένα πρότυπα, γιατί έτσι έχουν αποδωθεί από ταινίες, σειρές, youtube κτλ κυριώς με κωμική διάθεση. Και βλέποντας τους σε άλλους ρόλους νομίζεις ότι θα υποδηθούν αυτό που περιμένεις. Στην περίπτωση αυτή δεν ισχύει. O Boyega είναι πολύ καλός και ελπίζω αυτό να φανεί καλύτερα στην συνέχεια. βάλανε έναν ηθοποιό στον οποιο δεν ταιριάζει ο ρόλος, μονο και μονο για το political correct της υπόθεσης..
thomasG4 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 βάλανε έναν ηθοποιό στον οποιο δεν ταιριάζει ο ρόλος, μονο και μονο για το political correct της υπόθεσης.. Υπάρχει κάποιος άγραφος κανόνας που ισχύει στο Star Wars universe που λέει ότι δεν υπάρχουν μαύροι; Εκτος άμα με Lando και Mace είμαστε ok, αλλά με μαύρο πρώην stormtrooper όχι. Γιατί πρέπει πάντα να είναι politically correct μια τέτοια επιλογή και όχι φυσιολογικό;
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Ναι, όλες οι μεγάλες εταιρίες έτσι κάνουν. Διακινδυνεύουν να κάνουν miscasting σε ρόλους ταινιών που στοχεύουν να πουλήσουν για εκατοντάδες εκατομμύρια δολλάρια, για να μην τους πούνε ρατσιστές. Σαν να βλέπω το meeting: -Ρε συ, δεν ταιριάζει καθόλου με το ρόλο. -Ναι, αλλά είναι μαύρος. -Μα η ταινία δε θα αρέσει και θα χάσουμε του κόσμου τα λεφτά! -Δεν πειράζει. Δε με νοιάζουν εμένα τα λεφτά. Το σημαντικό είναι να μην μας βρίσουν στο ίντερνετ.
arxaggelos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δεν έχει καθόλου να κάνει με το ότι είναι μαύρος, δεν ήταν καν ο πρώτος. Απλά ήταν χάλια επιλογή για τον ρόλο, end of story. Όπως και ο μικρούλης Ανακιν στο TFM.
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δεν έχει καθόλου να κάνει με το ότι είναι μαύρος, δεν ήταν καν ο πρώτος. Απλά ήταν χάλια επιλογή για τον ρόλο, end of story. Όπως και ο μικρούλης Ανακιν στο TFM. Με τη διαφορά ότι ο μαύρος άρεσε στους περισσότερος, ενώ ο μικρούλης Άνακιν το αντίστροφο. Έχει μια σημασία, δε νομίζεις; Και μένα δε μου αρέσει η Μίλα Κούνις, αλλά δε λέω "πω πω, ποιος έβαλε αυτήν την άσχημη να παίξει σε ταινίες". Το καταλαβαίνω ότι είναι προσωπικό μου θέμα.
Sugizo Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Υπάρχει κάποιος άγραφος κανόνας που ισχύει στο Star Wars universe που λέει ότι δεν υπάρχουν μαύροι; Εκτος άμα με Lando και Mace είμαστε ok, αλλά με μαύρο πρώην stormtrooper όχι. Γιατί πρέπει πάντα να είναι politically correct μια τέτοια επιλογή και όχι φυσιολογικό; Lando, ποσα λεπτά on screen? 5? Mace Windu, γιατί είναι ο effin Samuel Jackson γί'αυτό (και ήταν σε σωστό ρολο). Και έχουμε τον Boyega, ποιον? τον Boyega! Ας τα πάρουμε με την σειρά, συμφωνούμε πως το Empire και οι Stormtrooper συμβολίζουν κάτι? η καλύτερα κάποιους? αυτόματο miscast.. Ναι, όλες οι μεγάλες εταιρίες έτσι κάνουν. Διακινδυνεύουν να κάνουν miscasting σε ρόλους ταινιών που στοχεύουν να πουλήσουν για εκατοντάδες εκατομμύρια δολλάρια, για να μην τους πούνε ρατσιστές. Σαν να βλέπω το meeting: -Ρε συ, δεν ταιριάζει καθόλου με το ρόλο. -Ναι, αλλά είναι μαύρος. -Μα η ταινία δε θα αρέσει και θα χάσουμε του κόσμου τα λεφτά! -Δεν πειράζει. Δε με νοιάζουν εμένα τα λεφτά. Το σημαντικό είναι να μην μας βρίσουν στο ίντερνετ. with the stakes high, many studio executives worry that films that focus on African-American themes risk being too narrow in their appeal to justify the investment. Hollywood has nonetheless shown a willingness in recent years to bank more heavily on African-American actors and themes Site: Source μάντεψε τι έγινε στη προκειμενη περίπτωση, χρειαζόταν ένας αφροαμερικανος στην ταινία με κεντρικό ρολο για να μείνουν όλοι ευχαριστημένoi και να προσελκύσουν κοινό από παντού edit: κι επειδή μάλλον πρέπει να γράφω και τα αυτονόητα, φυσικά και δεν με πειράζει τ'ότι είναι έγχρωμος (έλεος) αλλα το οτι ειναι Stormtrooper και το όλο political correctness που έγινε/γίνεται για τα ματια του κόσμου
Skylined Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Εμένα μου ακουγόταν σαν Ιρλανδός, αν δεν κάνω λάθος. Σκοτσέζικη προφορά
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Lando, ποσα λεπτά on screen? 5? Mace Windu, γιατί είναι ο effin Samuel Jackson γί'αυτό (και ήταν σε σωστό ρολο). Και έχουμε τον Boyega, ποιον? τον Boyega! Ας τα πάρουμε με την σειρά, συμφωνούμε πως το Empire και οι Stormtrooper συμβολίζουν κάτι? η καλύτερα κάποιους? αυτόματο miscast.. Site: Source μάντεψε τι έγινε στη προκειμενη περίπτωση, χρειαζόταν ένας αφροαμερικανος στην ταινία με κεντρικό ρολο για να μείνουν όλοι ευχαριστημένoi και να προσελκύσουν κοινό από παντού edit: κι επειδή μάλλον πρέπει να γράφω και τα αυτονόητα, φυσικά και δεν με πειράζει τ'ότι είναι έγχρωμος (έλεος) αλλα το οτι ειναι Stormtrooper και το όλο political correctness που έγινε/γίνεται για τα ματια του κόσμου Τι συμβολίζουν τα Empire και οι Stormtroopers και ποιο είναι το πρόβλημα με το ότι είναι stormtrooper;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Σκοτσέζικη προφορά I stand corrected. Πάντα με μπερδεύουν αυτοί. 1
Luxx Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Γιατι πιστευω οτι εαν η ταινια γυριζοταν με μεσα και εφφε που γυριστηκαν οι ταινιες του 80, δεν θα ειχε κανεις απολυτως κανενα προβλημα; Αν ειναι ετσι, τοτε μαλλον υπαρχει ενα θεματακι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα