Sugizo Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Μου έφτιαξες τη μέρα.Χαίρομαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Χαίρομαι Σημαντική ερώτηση: Αυτοί που λες ότι θεωρούν το 3 το 2ο καλύτερο Star Wars, πως είδαν τις ταινίες; Με χρονολογική σειρά όπως βγήκαν (4-5-6-1-2-3) ή όπως έγιναν τα γεγονότα (1-2-3-4-5-6). Γιατί πιο πιθανό μου φαίνεται να τα είδαν με τη 2η σειρά για να τους άρεσε τόσο το 3. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sugizo Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Μιλαμε για ηλικιες ~30-35 με 456 ως παιδια και 123 ως έφηβοι Αρα όπως βλέπεις οι απόψεις ειναι σαν τις "beep" ολοι εχουν απο μια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 ---άκυρο--- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Το Revenge of the Sith μετά το Empire Strikes Back? Damn, προσωπικά το βάζω μετά το New Hope και μετά το Return of the Jedi... Το Return of the Jedi θα ηταν καλή ταινία, αν δεν είχε τις αθλιότητες που λέγονται Ewoks. Αυτό και μόνο σκότωσε μία πολύ καλή ταινία της σειράς. Και συμφωνώ με όσους είπαν Revenge of the Sith και Empire Strikes Back ως τις καλύτερες ταινίες της σειράς, με το Force Awakens να είναι χειρότερο από το Phantom Menace.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Speculoos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M2000 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Λοιπόν αυτές οι ταινίες του lucas είναι πολυεπίπεδες. Προφανώς πήγε στο IV επεισόδιο για να αποφύγει να χαρακτηριστεί παιδική σειρά! Αλλά για να γράψει μια καλή ιστορία πρέπει να συμπεριλάβει και τα πρώτα χρόνια, να αναδείξει το γιατί ο Ανάκιν είχε μια αμφιταλαντευόμενη σχέση με την Δύναμη! Να σημειώσουμε εδώ ότι δεν έχει ακόμα εξηγηθεί το πως η Δύναμη ήρθε στο προσκήνιο, κάτι που παίζει με την ιστορία με το ναό, μάλλον στην επόμενη ταινία. Στα πολλά λοιπόν επίπεδα της ταινίας είναι οι σύντομες ιστορίες και οι μεγάλες. Σύντομη ιστορία π.χ είναι η εκπαίδευση του Λιουκ. Μεγάλη ιστορία είναι η πορεία του Ανάκιν, που είναι στην ουσία έξι επεισοδίων. Ο Λιούκ θέλει άλλα δύο για να τον φτάσει. Υπάρχουν και άλλα επίπεδα..Από ρομαντικές ιστορίες ως τελεολογίες του τύπου ο jedi που θα φέρει ισορροπία στο σύμπαν! Δείτε κάτι άλλο. Ενώ υπήρχε ο στρατός των κλώνων...στο 7 έχουμε μια στρατολόγηση ως μια φυσική εξέλιξη (με συνέπεια να φεύγουν κάποιοι δυσαρεστημένοι..). Ενώ λοιπόν στα πρώτα επεισόδια έχουμε μια απότομη άνοδο ενός κρυφού αυτοκράτορα, ενός πολιτικού που ανακάτεψε τα πράγματα και πήρε την εξουσία, στο 7 δεν έχουμε μια επεξήγηση του τι έγινε, παρά μόνο δείχνει μια "αντίσταση" σε μια αυταρχική διακυβέρνηση. Το ότι εξοντώθηκε ένα πλανητικό σύστημα ναι μεν θυμίζει το 4 αλλά δεν έχουμε τις ίδιες συνθήκες. Τι είναι αυτό που κάνει το κόσμο να συμμετέχει στις δράσεις του νέου "Αυτοκράτορα"; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Για στρατολόγηση των Stormtroopers υπάρχει γενικά από το IV-VI, άλλο αν δεν το λένε στις ταινίες ξεκάθαρα. Οι κλώνοι σταμάτησαν μετά το ΙΙΙ. Παρ' όλο που αυτό ήταν γνωστό παλιά στο Expanded Universe, σύμφωνα με το νέο canon, αναφέρεται στο Star Wars: Rebels.+ ότι παλιός κλώνος δεν μπορεί να στοχεύσει με τα κράνη των Stormtroopers. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δε χρειάζεται να εξηγούν τέτοια πράγματα. Ταινίες είναι, όχι βιβλία. Έξυπνοι είμαστε, έχουμε ζήσει φασισμούς και άλλες ιστορίες, μπορούμε να βάλουμε τα κομμάτια στη θέση τους. Πόσο μάλλον όταν τα εξηγούν σε επίπεδο Lucas που δεν βγάζουν κανένα νόημα αν κάτσεις να τα σκεφτείς (έχουν γραφτεί άπειρα κείμενα για το συγκεκριμένο θέμα, δεν έχω κάτι να προσθέσω). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Catalyst Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Κάτι που σκεφτόμουν χθες είναι, ότι ενώ μου αρέσει που έχουμε νέους ηθοποιούς (όπως και στο IV), περισσότερο μου έχει μείνει στο μυαλό ο Finn, παρά η Rey. Σαν να είχε μικρότερο ρόλο ή να εστιάσε το σενάριο λιγότερο σε αυτήν. Μπορεί να φταίει και το γεγονός ότι είχαμε Han Solo στην ταινία με μεγάλο ρόλο και Leia και Luke σε μικρότερους. Οπότε είναι αναμενόμενο να περιμένουμε να τους δούμε καθώς τους ξέρουμε και να μην μας αρκεί μια μόνο θέαση για να εστιάσουμε στους νέους χαρακτήρες. Στο IV που σε έναν βαθμο δεν τους ξέραμε από άλλες ταινίες όταν την είδαμε (με εξαίρεση τον Φορντ που συνέχισε την καριέρα του δυναμικά) ίσως ήταν πιο ισότιμη η παρουσία τους. Λογικά με τις επόμενες ταινίες και παραπάνω από μια θεάσεις να έρθει μια νεα ισορροπία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Εγώ νομίζω ότι ήταν τεράστιο επίτευγμα της ταινίας πως χωρέσαν μέσα στις 2 ώρες τόσους πολλούς χαρακτήρες και τόσα πολλά γεγονότα, κρατώντας παράλληλα το ρυθμό ακριβώς εκεί που πρέπει ώστε αφενός να μην κουράζει, αφετέρου να προλαβαίνεις να δημιουργείς συναισθηματικούς δεσμούς με τους χαρακτήρες. Πολύ δύσκολη αποστολή, αν σκεφτείς ότι η ταινία απευθύνεται στη νέα αλλά και την παλιά γενιά θεατών, πρέπει να σεβαστείς τους παλιούς χαρακτήρες, να τους αναδείξεις για αυτούς που δεν τους γνωρίζουν και να προλάβεις να χτίσεις τους καινούργιους ώστε να υπάρχει ενδιαφέρον για τις επόμενες ταινίες που θα έρθουν. Αν συνεχίσουν έτσι, προσπαθώ να φανταστώ πως θα είναι η τριλογία στο τέλος! Μακάρι αυτοί που θα παραλάβουν τη σκυτάλη να κάνουν το ίδιο καλή δουλειά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M2000 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Οι ταινίες Stars Wars έχουν 50 ακριβώς σκηνές (το είχα προσέξει παλιότερα, αλλά την νέα δεν την έχω τσεκάρει σε DVD/Blu Ray...δεν έχει βγει ακόμα, νομίζω...). O Finn είναι o Solo Νο 2. Έχει το ύφος..περαστικός είμαι...τι πρέπει να κάνω για να φύγω; Και όταν για να φύγει πρέπει να τα τινάξει όλα στον αέρα..."α! αυτό οκ, πάμε να τελειώνουμε!". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Τέτοιο καραμπινάτο miscast σαν του Φιν σπάνια βλέπεις σε ταινία τέτοιου βεληνεκούς. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M2000 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Πάντως και ο Σόλο στο πρώτο που είδα το IV δεν είχε κεντρικό ρόλο. Δεν είχε διαλόγους, ήταν μόνο ύφος και πάλι στο ίδιο σκεπτικό.."είμαι άσχετος, τα λεφτά μου να φεύγω" και στο τέλος ως δια μαγείας ξαναμπαίνει στο χορό να το παίξει ήρωας και να πάρει το μετάλλιο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Τέτοιο καραμπινάτο miscast σαν του Φιν σπάνια βλέπεις σε ταινία τέτοιου βεληνεκούς. Πολύ χαρισματικός ηθοποιός, τον συμπαθείς με το που τον βλέπεις, εξαιρετικός και στις κωμικές στιγμές και στις δραματικές, κρατώντας καταπληκτική ισορροπία ανάμεσα στα δύο, χωρίς να δίνει την εντύπωση ότι πρόκειται για άλλο χαρακτήρα όπως συμβαίνει συχνά. Πολύ κουλ και πολύ καλή χημεία με την πρωταγωνίστρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα