Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δηλαδή, πόση προετοιμασία χρειαζόταν για να κερδίσει νικήσει ένα κορίτσι που έπιανε πρώτη φορά lightsaber; - Χτυπημένος. - Αιμορραγεί. - 50-50 το αν σκότωσε τον Han τον έχει επηρεάσει πολύ, εγώ θεωρώ πως ναι. - Χάνει χρόνο με τον Finn και τρώει και χτύπημα. - Κερδίζει την μονομαχία εύκολα, φαίνεται ότι είναι αποδυναμωμένος αφού χάνει το force pull, κυνηγάει την Rey ενώ αιμορραγεί ακόμα, μέχρι που φτάνει στο χείλος του γκρεμού και αντί να την τελειώσει, προσπαθεί να την φέρει στην Dark Side. - Κάπως connect με την Force η Rey και αντεπιτίθεται (το novelisation λέει ότι σχεδόν πέφτει σε Dark Side γιατί μια φωνή της λέει να τον σκοτώσει - δεν κάνω πλάκα- ), πετυχαίνοντας χτυπήματα και νικώντας τον. Ξανά. Αν ο Kylo Ren ήθελε να σκοτώσει με την μία τον Finn και την Rey, θα το έκανε κατευθείαν. Το ότι ήθελε να παίξει με τον έναν και να κάνει convert την άλλη, ήταν τα λάθη του. Και για να πούμε μια ατάκα από το Return of the Jedi: "Your overconfidence is your weakness". 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δηλαδή, πόση προετοιμασία χρειαζόταν για να κερδίσει νικήσει ένα κορίτσι που έπιανε πρώτη φορά lightsaber; Στα όσα πολύ σωστά γράφει ο GhostRiderLSOV να προσθέσω ότι η Rey δεν είναι καμία τυχαία. Είναι σκληρή, είναι αντράκι, έχει μεγαλώσει σε πολύ δύσκολες συνθήκες και έχει εκπαιδευτεί σε άγριες καταστάσεις. Plus είναι ολοφάνερο ότι είναι πολύ ταλαντούχα. (συγγνώμη αν το ξαναέγραψα, αλλά το σκεφτόμουν αυτές τις μέρες) Κατά τη γνώμη μου θα είναι πιο ενδιαφέρον η Rey να μην έχει καμία συγγένεια/εξήγηση για τη δύναμή της. Δηλαδή όλα κληρονομικά πρέπει να είναι; Άλλοι ταλαντούχοι άνθρωποι δεν υπάρχουν στο γαλαξία; Και αν ναι, τι πιο ταιριαστό από τη συγκεκριμένη και το παρελθόν της; Να πω και κάτι ακόμη: το γεγονός ότι δεν υπάρχει ένας George Lucas να εξηγεί τα πάντα με την παραμικρή λεπτομέρεια, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει σκέψη πίσω από τα όσα γίνεται. Για μένα αυτό ήταν πάντα τρομερά ενοχλητικό, δηλαδή να ακούω χαρακτήρες να εξηγούν συνέχεια ότι ακριβώς βλέπω να γίνεται. Πρώτον νιώθω ότι υποτιμάει τη νοημοσύνη μου ως θεατή (ότι δε θα καταλάβω και πρέπει να μου τα πούνε όλα μπας και πιάσω το νόημα) και δεύτερον, είναι ΤΑΙΝΙΕΣ! Δεν είναι βιβλία! Πρέπει με οπτικά μέσα να μεταδώσετε ιδέες και συναισθήματα, όχι να βάζετε τους ηθοποιούς να λένε "Obi Wan is jealous of me! He is holding me back" και όλα αυτά (άπειρες τέτοιες ατάκες). Ναι ρε σαχλαμάρα, το πιάσαμε, δε χρειάζεται να μας τα ταΐζετε όλα με το κουταλάκι. ΥΓ. From my point of view, the Jedi are the evil. Πωπω... δε θα το φανταζόμουν ποτέ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Porco_rosso Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 H Δύναμη είναι Δικαίωμα και όχι προνόμιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sugizo Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Τα ίδια και τα ίδια, μια σκηνή που χρειάζεται 10 σελίδες ανάλυση... Ναι για παιδιά ήταν η ταινια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Τα ίδια και τα ίδια, μια σκηνή που χρειάζεται 10 σελίδες ανάλυση... Ναι για παιδιά ήταν η ταινια Δε θέλω να γίνω επιθετικός, αλλά δε φταίει η ταινία αν κάποιοι δεν βλέπετε αυτά που σας δείχνει ξεκάθαρα. Δεν κάνουμε καμία ανάλυση, απλά λέμε τα αυτονόητα. Τα παιδάκια δεν έχουν πρόβλημα με τέτοια πράγματα. Τρανή απόδειξη ότι οι περισσότεροι που χαρακτηρίζουν την Rey ως Mary Sue, είναι άνθρωποι που (ως παιδιά) δεν είχαν το ίδιο θέμα με τον Luke, που με τα ίδια δεδομένα είναι MARY SUE με κεφαλαία. Θέλω να πω ότι το να μου πει κάποιος ότι "δεν το τρώω το Star Wars", το καταλαβαίνω απόλυτα. Αυτό που με εντυπωσιάζει είναι ότι παρεξηγούνται πολλοί από πράγματα που υπήρχαν ΠΑΝΤΑ στις ταινίες Star Wars. Ένα από αυτά είναι και η συνεχής επανάληψη μοτίβων και καταστάσεων (λες και είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό). Δεν ξέρω γιατί στις υπόλοιπες ταινίες τα προσπερνάτε όλα αυτά, αλλά εδώ είναι βλασφημία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sugizo Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Γιατι οι προηγούμενες έγιναν το 70 και το 80 οχι το 2015 Όπως είπα και πιο παλιά, πήγα να δω κατι καινούργιο οχι remake 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dekulinkgr Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δε θέλω να γίνω επιθετικός, αλλά δε φταίει η ταινία αν κάποιοι δεν βλέπετε αυτά που σας δείχνει ξεκάθαρα. Δεν κάνουμε καμία ανάλυση, απλά λέμε τα αυτονόητα. Τα παιδάκια δεν έχουν πρόβλημα με τέτοια πράγματα. Τρανή απόδειξη ότι οι περισσότεροι που χαρακτηρίζουν την Rey ως Mary Sue, είναι άνθρωποι που (ως παιδιά) δεν είχαν το ίδιο θέμα με τον Luke, που με τα ίδια δεδομένα είναι MARY SUE με κεφαλαία. Θέλω να πω ότι το να μου πει κάποιος ότι "δεν το τρώω το Star Wars", το καταλαβαίνω απόλυτα. Αυτό που με εντυπωσιάζει είναι ότι παρεξηγούνται πολλοί από πράγματα που υπήρχαν ΠΑΝΤΑ στις ταινίες Star Wars. Ένα από αυτά είναι και η συνεχής επανάληψη μοτίβων και καταστάσεων (λες και είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό). Δεν ξέρω γιατί στις υπόλοιπες ταινίες τα προσπερνάτε όλα αυτά, αλλά εδώ είναι βλασφημία. Μαλλον δεν θυμασαι της ταινιες.Στο episode 4 ο luke ηταν ενα βλαμενο παιδακι που κλαιγοταν.Στο τελος του λεει ο ben trust your instincts και καταστρεφει το 1ο death star.Μετα στο episode 5 στην αρχη μετα βιας χρησιμοποιει the force για να τραβηξει το φωτοσπαθο του προκειμενου να βγει απο τον παγο,σε αντιθεση με την rey που τραβηξε το φωτοσπαθο και κοντευε να φτασει mach 1 το lightsaber.Καλα για την μαχη με τον Vader δεν θα σχολιασω καν οτι επαιζε μαζι του ο vader.Και τελος στο episode 6 παει να σωσει τον han solo απο τον jabba,oπου μετα βιας καταφερνει να σκοτωσει το rankor,o bοbba fett ετοιμαζεται να τον σκοτωσει και ο han τον πετυχαινει κατα τυχη.Γενικα αυτο που θελω να πω ειναι οτι ο luke ετρωγε πολυ ξυλο σε αντιθεση με την rey που ειναι ο ορισμος της mary sue. Εγω πιστευω θα μας δειξει οτι και αυτη που ηταν μικρη την εκπαιδευε ο luke να γινει jedi οποτε για αυτο γνωριζει και τα κανει αυτα,και μετα απο αυτο που εγινε με τον ben solo την εδιωξε μακρυα ο luke.Τελοσπαντων οπως λεει και ο sugizo εγω περιμενα να δω κατι διαφορετικο και οχι remake/remaster του episode 4.Μπορει το episode 7 να ηταν καλη ταινια σε σχεση ειδικα με τα episodes 1,2 αλλα σαν ταινια star wars,και σαν αυτο το κρινουμε,ειναι το πιο βαρετο,αδιαφορο star wars μεχρι στιγμης.Μεχρι το επομενο μαλλον.......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Γιατι οι προηγούμενες έγιναν το 70 και το 80 οχι το 2015 Όπως είπα και πιο παλιά, πήγα να δω κατι καινούργιο οχι remake Δηλαδή στις παλιές ταινίες (πχ IV με VI ή IV με I ή οτιδήποτε άλλο) δε σε πείραζε να βλέπεις ακριβώς την ίδια ταινία (σύμφωνα με τα δικά σου κριτήριά, γιατί εγώ διαφωνώ και σε καμία περίπτωση δε λέω ότι είναι το ίδιο), ενώ τώρα σε πειράζει; Ε, μάντεψε τι άλλαξε. Η ηλικία σου. Τίποτα άλλο. Και αυτό ακριβώς λέω από την αρχή. Μαλλον δεν θυμασαι της ταινιες.Στο episode 4 ο luke ηταν ενα βλαμενο παιδακι που κλαιγοταν.Στο τελος του λεει ο ben trust your instincts και καταστρεφει το 1ο death star. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΕΛΙΩΣΑ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ! Ε ναι ρε συ, πού την είδες τη Mary Sue; Ήταν ένα βλαμένο που έκλαιγε και έρχεται ένας και του λέει trust your insticts και κατέστρεψε το μεγαλύτερο όπλο της αυτοκρατορίας. Σιγά το πράγμα, έτσι; Φυσιολογική εξέλιξη χαρακτήρα. Ειλικρινά, νόμιζα ότι ειρωνεύεσαι. Μετα στο episode 5 στην αρχη μετα βιας χρησιμοποιει the force για να τραβηξει το φωτοσπαθο του προκειμενου να βγει απο τον παγο,σε αντιθεση με την rey που τραβηξε το φωτοσπαθο και κοντευε να φτασει mach 1 το lightsaber. Ναι, η Rey δεν είναι ένα βλαμένο κλαψιάρικο. Καμία σχέση με τον Luke. Επίσης βρίσκονται σε διαφορετική ψυχολογική κατάσταση στις δύο αυτές σκηνές και είναι ολοφάνερο ότι η Δύναμη επηρεάζεται άμεσα από τα συναισθήματα. Πάντα ήταν έτσι. Καλα για την μαχη με τον Vader δεν θα σχολιασω καν οτι επαιζε μαζι του ο vader. Αν ο Vader έπαιζε με τον Luke επειδή έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του ότι θα τον φέρει στην Dark Side, την ίδια ακριβώς παραδοχή πρέπει να κάνεις και για τον Kylo Ren, που όπως πολύ σωστά σχολιάστηκε και έδειξε ΞΕΚΑΘΑΡΑ η ταινία (πολύ πιο ξεκάθαρα από ότι με τον Vader, όπου αυτό που λες είναι απλώς μια fan theory που ενδεχομένως να μην πέρασε ποτέ από το μυαλό των δημιουργών) προσπαθεί να προσηλυτίσει την Rey. Και τελος στο episode 6 παει να σωσει τον han solo απο τον jabba,oπου μετα βιας καταφερνει να σκοτωσει το rankor,o bοbba fett ετοιμαζεται να τον σκοτωσει και ο han τον πετυχαινει κατα τυχη. Σε αυτό το σημείο ο Luke έχει ήδη τελειώσει την εκπαίδευσή του και σίγουρα δεν το κάνουν αυτό για να μας δείξουν ότι είναι ακόμη αδύναμος και έχει πολλά να μάθει. Η σκηνή υπάρχει για να μας δείξει ότι ο Luke ως Jedi δε φοβάται πλέον τίποτα, μπορεί να σώσει τους φίλους του μόνος του. Δεν αλλάζει τίποτα από αυτό το σημείο και έπειτα, ούτε εκπαιδεύεται παραπάνω, ούτε τίποτα απολύτως. Απλά είναι μια από τις χαζές σκηνές (από τις πολλές) που υπάρχουν στις παλιές ταινίες που δεν βγάζουν κανένα απολύτως νόημα. Ούτε το σχέδιο του Luke είναι "σχέδιο", ούτε βγάζει νόημα ο τρόπος που πολεμάει το Rancor. Γενικα αυτο που θελω να πω ειναι οτι ο luke ετρωγε πολυ ξυλο σε αντιθεση με την rey που ειναι ο ορισμος της mary sue. O Luke είχε 3 ταινίες για να φάει ξύλο και η Rey επίσης έφαγε πολλές ανάποδες και πέρασε από πολλά μέχρι να φτάσει στο επίπεδο που βρίσκεται στην τελευταία σκηνή, ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ από όσα ο Luke σε μια ταινία, πράγματα που δείχνει απόλυτα ξεκάθαρα η ταινία. Απλά δεν εμφανίζεται κάποιος να της πει με λέξεις "trust your insticts" και "hear the Force, it's everywhere", γιατί ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. Σου περνάει η ταινία καταπληκτικά όλα όσα πρέπει με κινηματογραφικό τρόπο. Επίσης, ο Kylo Ren την κυνηγάει να τη σκοτώσει και αυτή τρέχει να ξεφύγει. Αν διαβάσει κάποιος αυτά που γράφεις, θα νομίζει ότι στην ταινία τη δείχνει να τον νικάει με ένα χέρι. Εγω πιστευω θα μας δειξει οτι και αυτη που ηταν μικρη την εκπαιδευε ο luke να γινει jedi οποτε για αυτο γνωριζει και τα κανει αυτα,και μετα απο αυτο που εγινε με τον ben solo την εδιωξε μακρυα ο luke.Τελοσπαντων οπως λεει και ο sugizo εγω περιμενα να δω κατι διαφορετικο και οχι remake/remaster του episode 4.Μπορει το episode 7 να ηταν καλη ταινια σε σχεση ειδικα με τα episodes 1,2 αλλα σαν ταινια star wars,και σαν αυτο το κρινουμε,ειναι το πιο βαρετο,αδιαφορο star wars μεχρι στιγμης.Μεχρι το επομενο μαλλον.......... (δες με μπλε τα σχόλια παραπάνω) Για μένα ήταν η πρώτη ταινία που έδειξε καθαρά με οπτικά μέσα όλα όσα έπρεπε. Γι' αυτό και είναι η αγαπημένη μου μέχρι τώρα. Ελπίζω απλά να πάει κάπου το πολύ ενδιαφέρον και πρωτότυπο story (που ΔΕΝ έχουμε ξαναδεί σε Star Wars, ότι και να λέτε) και να μην καταστρέψουν αυτό που τόσο καλά έχτισαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sugizo Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Η μαλακία στον εγκέφαλο της Disney φταίει οχι το οτι μεγάλωσα, Και το 3 στα 22 μου το ειδα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Η μαλακία στον εγκέφαλο της Disney φταίει οχι το οτι μεγάλωσα, Και το 3 στα 22 μου το ειδα... Α, ναι. Το ΙΙΙ... [Honest Trailers]: The finale of a saga so bad, this ridiculous overacted disappointing mess is known as "the good one". Μεγάλη μαλακία στον εγκέφαλο η Disney να μην ξανακάνει κάτι αντίστοιχο. Εγώ φταίω που προσπαθώ να κάνω σοβαρή συζήτηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sugizo Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Σχεδον ολους οσους ξέρω που ασχολούνται με τα Star Wars θεωρούν το 3 ως 2ο καλύτερο μετα το 5, αρα ναι τι συζητάμε Δεν φταις εσυ, εμεις φταίμε που συζητάμε με κάποιον που έχει κολλήσει (χαλαρά "Killik of the thread" award) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Το Revenge of the Sith μετά το Empire Strikes Back? Damn, προσωπικά το βάζω μετά το New Hope και μετά το Return of the Jedi... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sugizo Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 δεύτερο το θες, τέταρτο το θες, όπως θες βάλτο, μην κολλας όμως το μικρό αθώο μυαλουδακι σου ότι η άποψη σου είναι και η σωστότερη και προσπαθείς να την δικαιολογήσεις σελίδες επί σελίδων, όταν πλέον ξερουμε πολύ καλά ότι είναι αρκετοί αυτοί που δεν τους άρεσε η ταινια, ή εμειναν στο "meh" είπες την άποψη σου τη δέχομαι, διαφωνώ αλλα τη δέχομαι, γράφετε ποσες σελίδες τώρα ότι ο Kylo Ren είχε διάρροια, περίοδο και του πονούσε το δεξί νύχι, το εμπεδώσαμε ενταξει, αφήστε τώρα τον κοσμάκη να κράξει ελευθερα, έχετε δίκιο κι όλοι οι άλλοι άδικο το καταλάβαμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Προσωπικά έγραψα, από εκεί και πέρα κλάιν κι ας το θεωρούν καλύτερο από όλα... Ακόμα και να μου έλεγες ότι το Hobbit είναι καλύτερο από το Lotr, που "νοιάζομαι" περισσότερο, πάλι κλάιν Δεν γράφω κάτι τόσες σελίδες, ούτε υπερασπίζομαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Norone92 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Σχεδον ολους οσους ξέρω που ασχολούνται με τα Star Wars θεωρούν το 3 ως 2ο καλύτερο μετα το 5, αρα ναι τι συζητάμε Μου έφτιαξες τη μέρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα