Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Και μία κόρη σύμφωνα με τα βιβλία/canon πριν την Disney............... Και θα δείτε στη επόμενη ταινία θα αποδειχτεί ότι η Rey Mary Sue είναι η αδελφή του Kylo, αφού κάποιος κόψει το χέρι του άλλου (είναι οικογενειακή παράδοση να είναι κουλός ο ένας....) Προφανώς και μιλάμε για τις ταινίες. Πολύ το αμφιβάλλω ότι θα γίνει αυτό που λες... Το πιθανότερο (και αυτό ακούω από παντού) είναι πως θα είναι κόρη του Luke. Η αλήθεια είναι πως αν δεν συμβεί αυτό, θα είναι μεγάλη έκπληξη. Για μένα θα ήταν πιο ενδιαφέρον να μην έχει συγγένεια με κανέναν από αυτούς. Οι ικανότητες που έχει αποκτήσει και η φιλοσοφική της σύνδεση με τη Force εξηγούνται πολύ καλά, αν αναλογιστεί κανείς το περιβάλλον που μεγάλωσε (για αυτό και διαφωνώ απόλυτα με το χαρακτηρισμό Mary Sue, αφού ποτέ δεν μας την παρουσίασαν ως κάποια αδύναμη που ξαφνικά έγινε δυνατή χωρίς λόγο). Δε χρειάζεται όλες οι ικανότητες να είναι κληρονομικές.
M2000 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Ωραίο! Έχει μια λογική βάση! Ισως όλη η τριλογία είναι η αναζήτηση του τι είναι...και στο τέλος έχουμε μια μεγάλη αποκάλυψη! Ο Ανάκιν δεν είχε πατέρα και τώρα η Ρέι δεν ξέρει αν είχε γονείς..έχει την εντύπωση ότι την άφησαν! Αλλά το ποιοι δεν το γνωρίζει! Αργεί το επόμενο;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Έχει πλάκα η θεωρία, αλλά δεν το νομίζω. "Merely wounded", από το bowcaster που είδαμε να στέλνει μέχρι και stormtroopers στον αέρα. Riiiight. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δεν μπόρεσα να το διαβάσω όλο, δυστυχώς επαναλαμβάνεται συνεχώς και απεραντολογεί, αλλά νομίζω ότι τα βασικά τα διάβασα. Ενδιαφέρον και πάντα μου αρέσουν αυτές οι συζητήσεις, αλλά νομίζω ότι είναι από αυτά τα πράγματα που στο χαρτί φαίνονται cool, αλλά αν πας να το κάνεις ταινία θα φαίνεται lame. Ποτέ δεν ξέρεις βέβαια... Αν το σκηνοθετήσει κάποιος καλά, όλα τα σενάρια μπορούν να γίνουν πιστευτά. ΥΓ. Συμφωνώ για το merely wounded. Έλεος πια, ο άλλος αιμορραγεί και ακόμη ακούμε ότι η Rey νίκησε τον Kylo Ren. Επειδή το λένε και το ξαναλένε οι hateάκηδες, μην χάνουμε την ουσία και αυτοί που ενδιαφερόμαστε ακόμη για την ιστορία. Η Rey το μόνο που κατάφερε είναι να κερδίσει έναν πληγωμένο, ανέτοιμο Kylo Ren.
blanka Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δεν μπόρεσα να το διαβάσω όλο, δυστυχώς επαναλαμβάνεται συνεχώς και απεραντολογεί, αλλά νομίζω ότι τα βασικά τα διάβασα. Ενδιαφέρον και πάντα μου αρέσουν αυτές οι συζητήσεις, αλλά νομίζω ότι είναι από αυτά τα πράγματα που στο χαρτί φαίνονται cool, αλλά αν πας να το κάνεις ταινία θα φαίνεται lame. Ποτέ δεν ξέρεις βέβαια... Αν το σκηνοθετήσει κάποιος καλά, όλα τα σενάρια μπορούν να γίνουν πιστευτά. ΥΓ. Συμφωνώ για το merely wounded. Έλεος πια, ο άλλος αιμορραγεί και ακόμη ακούμε ότι η Rey νίκησε τον Kylo Ren. Επειδή το λένε και το ξαναλένε οι hateάκηδες, μην χάνουμε την ουσία και αυτοί που ενδιαφερόμαστε ακόμη για την ιστορία. Η Rey το μόνο που κατάφερε είναι να κερδίσει έναν πληγωμένο, ανέτοιμο Kylo Ren. Τον stormtrooper τον πέτυχε στο κέντρο, τον Kylo ren τον πήρε ξυστά.... ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ......!
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Τον stormtrooper τον πέτυχε στο κέντρο, τον Kylo ren τον πήρε ξυστά.... ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ......! Προφανώς δεν τον πήρε "γεμάτα", αλλιώς θα τον είχε σκοτώσει. Αυτός δεν αλλάζει τίποτα σε σχέση με αυτό που έγραψα. Η ταινία το κάνει υπερβολικά σαφές ότι είναι βαριά τραυματισμένος.
bilya Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Προφανώς δεν τον πήρε "γεμάτα", αλλιώς θα τον είχε σκοτώσει. Αυτός δεν αλλάζει τίποτα σε σχέση με αυτό που έγραψα. Η ταινία το κάνει υπερβολικά σαφές ότι είναι βαριά τραυματισμένος. να συμπληρώσω τον θαυμασμό του σόλο για το bowcaster κ να λέει συνεχώς πόσο δυνατό είναι .......μασημένη τροφή έδωσαν κ οι haters aκόμα να το καταλάβουν....
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Τον stormtrooper τον πέτυχε στο κέντρο, τον Kylo ren τον πήρε ξυστά.... Edit: Βασικά να το πω αλλιώς. όπως λένε και οι από πάνω, το bowcaster ενώ το είχε και παλιότερα ο Chewie, αυτή τη φορά το είδαμε σε πολλές σκηνές να κάνει τρελή δουλειά. Και λοιπόν, με αυτό χτυπάει ο Chewie τον Kylo, όχι με απλό blaster. Δεν ήταν σκηνοθετικά τυχαία αυτά. Συνδέστε τα 2.
trayban Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 ωραία η θεωρία αλλά μπάζει εξαρχας. Ποια κακά να διορθώσει ο ανακιν; αφού καθάρισε τον αυτοκράτορα και έγινε "πνεύμα του καλού" πλάι στον ομπι κλπ. καλα εκει με τον ελαφρά τραυματία κουλό ρεν,γέλασα άσχημα..μόνο με το ντεθ σταρ δεν του έριξαν του ανθρώπου για να τον δείξουν αποδυναμωμένο στην ταινία και κάποιοι συνεχίζουν το τροπάρι...
M2000 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Η ανισσοροπία συμβαίνει όταν τα πράγματα δεν εξελίσσονται καλώς. Το αίτιο ναι μεν το γνωρίζουμε αλλά την ακολουθία, τα διαδοχικά της αποτελέσματα, δεν ξέρουμε πώς θα έρθουν, και με τι παραμέτρους αλλάζει αυτή απόκριση! Η "προφητεία" είναι για εκείνον που θα φέρει εκείνο που χρειάζεται. Όταν αυτό συμβεί τότε ΄χάνεται και "Εκείνος"...Όταν χαλάσει τότε βρίσκεται..Άντε στο Λιούκ τώρα. Αν Φως είναι ο Λιουκ. η Ρέι θα είναι η ακτίνα, το εργαλείο και .....ο κακός θα είναι το μέλαν σώμα...που τραβάει το φως...και για το λόγο αυτό το λέμε μέλαν! Ένα ερώτημα έχω όμως: Αυτή η"κουβέντα" ότι "Στην οικογένειά μας η δύναμη είναι ισχυρή...." ποιος την είπε σε ποιον και πότε; (ή ήταν μόνο στη διαφήμιση...)
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Ένα ερώτημα έχω όμως: Αυτή η"κουβέντα" ότι "Στην οικογένειά μας η δύναμη είναι ισχυρή...." ποιος την είπε σε ποιον και πότε; (ή ήταν μόνο στη διαφήμιση...) Το είχε πει στην Leia στο Return of the Jedi πριν της πει ότι είναι αδερφή του. Στην διαφήμιση (που έχει το quote από το ROTJ αλλά η ηχώ είναι από τον τωρινό Hamill) το έκαναν για να αναρωτιόμαστε ποιος/α είναι συγγενής του.
M2000 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Ακριβώς..αυτό είναι το καρότο...Μας πέταξαν κάτι στο οποίο δεν απαντούν! Για να φάμε κόλλημα! 1
vocals_ Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 http://img-9gag-fun.9cache.com/photo/adj7b1d_700b.jpg Τα οποία χαρακτηριστικά εξηγούνται όλα απλά και μόνο αν είναι εγγονή του Άνακιν, λόγω... γονιδίων. Το ξυράφι του Όκκαμ σφάζει ακόμη μια φορά.
kirileman Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Η Rey το μόνο που κατάφερε είναι να κερδίσει έναν πληγωμένο, ανέτοιμο Kylo Ren. Δηλαδή, πόση προετοιμασία χρειαζόταν για να κερδίσει νικήσει ένα κορίτσι που έπιανε πρώτη φορά lightsaber;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα