Προς το περιεχόμενο

Star Wars: The Force Awakens (spoilers thread)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Αυτό που παίζει είναι να δούμε τον γιό του Solo με την Ray κατά του αυτοκράτορα...και ο Luke να έχει γίνει μέχρι τότε Vader...(ή να είναι ο αυτοκράτορας)...

Θα έλεγα ότι super long shot με την Disney, αλλά μετά το Once Upon A Time που έχουν κάνει όλα τα κουλά, δεν θα μου έκανε έκπληξη. :P

• Απαντ. 626
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτό που παίζει είναι να δούμε τον γιό του Solo με την Ray κατά του αυτοκράτορα...και ο Luke να έχει γίνει μέχρι τότε Vader...(ή να είναι ο αυτοκράτορας)...

Είναι τρομερά παρατραβηγμένη μιά τέτοια εξέλιξη.

Σύμφωνα πάντως με το αμερικάνικο κάρμα, εφόσον ο Κάιλο σκότωσε αθώους, ο μόνος τρόπος να εξηλεωθεί είναι να πεθάνει για ευγενή σκοπό. Αν δεν συμβεί κάτι τέτοιο, πραγματικά θα εκπλαγώ.

Το πιό καλό αλλαξοπίστημα τέτοιου στύλ που έχω δεί και δεν πέθανε ο "κακός" είναι του

Prince Zuko από τη σειρά Avatar: The last Airbender.

Αλλά εκείνος δεν σκότωσε κανέναν.

Δημοσ.

Ρε συ Swimmer αφού τα "theories" δεν σε πάνε, τι το παλεύεις? :P :P :P

Φημες λενε οτι στο επομενο Star Wars η μαχη θα γινει ενω χιονιζει :P

• Like 1
Δημοσ.

Καλά να είναι ο πατέρας της ο Luke...

Αλλά η μάνα της ποια είναι;

Ρε παιδιά δεν παίζει να είναι παιδί του Luke...Ο Luke για καλόγηρος μοιάζει!

Εγω αυτο που εχω να πω ειναι οτι καταντησαν το SW τολμη και γοητεια ....

Δημοσ.

Καλά να είναι ο πατέρας της ο Luke...

Αλλά η μάνα της ποια είναι;

Ρε παιδιά δεν παίζει να είναι παιδί του Luke...Ο Luke για καλόγηρος μοιάζει!

Ο Χαν και η Λεία είχαν/έχουν δύο παιδιά. Μία κόρη και ένα γιο........

Η Ray είναι η κόρη του Χαν και θα το δείτε ότι ως "σοκαριστικό", "πω πω δεν το περίμενα" θα πει στον μλκ "είμαι η αδελφή σου" ή "είμαι ο αδελφός σου" πριν κοπεί κάποιο χέρι.... στην επόμενη ταινία.

Εγώ πάντως σας λέω. Δείτε το σενάριο του Empire Strike Back, αλλάχτε ονόματα, και θα δείτε τί θα περιλαμβάνει. Ο Luke στην θέση του Yoda, ο Lando Calrissian θα έχει αντικατασταθεί από τον Finn που θα εμφανιστεί ως εκ θαυμάτος στο τέλος από το κώμα, και η Ray σε ένα hybrid μεταξύ Han και Luke.

Και για ποιός είναι ο Snoke, θα γράψω το εξής.

Vader στα Ολλανδικά είναι ο "πατέρας", (πατέρας του Luke)

Snoke είναι το ψάρι  με το μεγάλο ρύγχος.....

Δημοσ.

Και για ποιός είναι ο Snoke, θα γράψω το εξής.

Vader στα Ολλανδικά είναι ο "πατέρας", (πατέρας του Luke)

Snoke είναι το ψάρι  με το μεγάλο ρύγχος.....

Oh shit...

Και κατι που ισως εχει καποια σημασια..

lNCiKJQ.png

Κατι παιζει τελικα πιστευω με Rey, Anakin και τον εκλεκτό.. Αυτον που θα φερει ισορροπια..

Θα πρεπει να βγει η προφητεια αληθινη..

Δημοσ.

Είναι πασίγνωστο και πασιφανές ότι τα σενάρια του Star Wars κάνουν κύκλους. Δεν χρειάζεται να το λέμε συνέχεια. Έχουμε συνεχώς τις σχέσεις μέντορα/μαθητή, τους οικογενειακούς δεσμούς ανάμεσα στους χαρακτήρες και τις τεράστιες πολεμικές μηχανές καταστροφής που πρέπει να εξολοθρεύσουν οι ήρωες.

Αυτά δεν αφορούν την καινούργια ταινία, αλλά όλες τις ταινίες Star Wars.

• Moderators
Δημοσ.

Είναι πασίγνωστο και πασιφανές ότι τα σενάρια του Star Wars κάνουν κύκλους. Δεν χρειάζεται να το λέμε συνέχεια. Έχουμε συνεχώς τις σχέσεις μέντορα/μαθητή, τους οικογενειακούς δεσμούς ανάμεσα στους χαρακτήρες και τις τεράστιες πολεμικές μηχανές καταστροφής που πρέπει να εξολοθρεύσουν οι ήρωες.

Είναι γεγονός όμως ότι "big beam laser machine" πρέπει να το αφήσουν πια κι ας μην με χάλασε η Starkiller Base. :)

Θα μου άρεσε να έβλεπα το Eclipse αν δεν ήταν non-canon (τουλάχιστον ήταν διαστημόπλοιο), αλλά υπήρχαν και άλλα doomsday πράγματα (πάλι στα non-canon παιχνίδια πάω), όπως Valley of the Jedi (Dark Forces - Jedi Knight series) και Star Forge (KOTOR I).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...