trayban Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Καλο το story telling κτλ αλλα θέλω τουλάχιστον όταν ανάβουν τα sabers να μου σηκώνεται η τρίχα...έστω για αυτόν το λίγο χρόνο που διαρκεί η μάχη...τώρα σοβαρά μιλάμε ο Darth Dumbo με το γκομενάκι duel?...ήταν γελοίο, ποσο καλύτερο να γίνει δηλαδή στις επόμενες?! Άμα αυτοί είναι οι main Jedi/Sith που θα παίξουν μέχρι το τέλος τότε για μένα αυτή η τριλογία θα είναι η χειρότερη. Υπάρχουν τόσο epic figures στο universe, εγώ θέλω κάτι σαν αυτό...ffs είναι 2016. https://youtu.be/RkBiYpD3SDc?t=26s https://youtu.be/rPdJdEFilaU?t=2m51s δλδ μια γυναίκα δε κάνει για ήρωας(πέραν πολιτικής ορθότητας)ή ένας πιτσιρικάς πρέπει να γαμει και δέρνει μέσα σε 1-2 χρόνια εκπαίδευσης; Υγ. Μίλα Ελληνικά γιατί κουράζει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Όλα από ότι έχω καταλάβει γίνονται για τα human rights, και ναι σαν άντρες προτιμάμε άντρες badass heroes u know...τουλάχιστον εγώ και τόνισα ότι αυτή είναι η δικη μου γνώμη. Να μην κάνουν έτσι το story ώστε να έχει μονο 2 χρονια που λες training, δεν θέλω να δω training θέλω να δω epic fights, και να προτιμώ τις 100 πιρουέτες από αυτό, τουλάχιστον εκεί υποτίθεται προσπαθούσε ο ένας να κάνει τον άλλο πιο δύσκολο να μαντέψει από που θα έρθει το strike. Anyways αυτά, θα προσπαθήσω να ξεχάσω τι είδα, τα λέμε στο επόμενο. p.s. Και που γράφω ελληνικά πολύ είναι, άμα δεν θες μην διαβάζεις, no offence αλλα υπάρχει και ignore. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sugizo Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Στη χώρα του "πολλά βαρύ" το political correct μας μάρανε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deus ex machina Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Η ταινία όντως πάτησε στη νοσταλγία, τη παλιά καλή συνταγή και δε ρίσκαρε απο εκεί και πέρα όμως ο απολογισμός θα γίνει όταν ολοκληρωθεί η τριλογία και έχουμε μια άποψη για ολόκληρη την ιστορία σα σύνολο. Προσωπικά πάντως σα star wars fan, κυρίως από τα παιχνίδια και μετά από τις ταινίες, την ευχαριστήθηκα και νομίζω πως στην τελική το καλύτερο μέτρο για να κρίνεις μια ταινία, πόσο μάλλον τέτοιου είδους, είναι αυτό και τις περισσότερες φορές είναι περισσότερο θέμα προσδοκιών και προσωπικών κριτηρίων παρά αντικειμενικών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZAKKWYLDE Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Όλα από ότι έχω καταλάβει γίνονται για τα human rights, και ναι σαν άντρες προτιμάμε άντρες badass heroes u know...τουλάχιστον εγώ και τόνισα ότι αυτή είναι η δικη μου γνώμη. Χμμμ όχι, δεν ισχύει αυτό Στα αγοράκια αρέσουν οι άντρες ήρωες γιατί ταυτίζονται μαζί του. Στους μεγαλύτερους αρέσουν οι γυναίκες ηρωϊδες γιατί γουστάρουν να βλέπουν το πιπινάκι με τα ελάχιστα ρούχα να ρίχνει ξύλο. Παρομοίως στα Games εγώ επιλέγω πάντα γυναίκα ηρωϊδα, όχι γιατί ταυτίζομαι μαζί της αλλά επειδή γουστάρω να τη βλέπω. Τα αγοράκια λοιπόν του 80 τότε ταυτίζονταν με Han Solo και Luke, σήμερα γουστάρουν να βλέπουν το γκομενάκι να ρίχνει ξύλο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trayban Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Όλα από ότι έχω καταλάβει γίνονται για τα human rights, και ναι σαν άντρες προτιμάμε άντρες badass heroes u know...τουλάχιστον εγώ και τόνισα ότι αυτή είναι η δικη μου γνώμη. Να μην κάνουν έτσι το story ώστε να έχει μονο 2 χρονια που λες training, δεν θέλω να δω training θέλω να δω epic fights, και να προτιμώ τις 100 πιρουέτες από αυτό, τουλάχιστον εκεί υποτίθεται προσπαθούσε ο ένας να κάνει τον άλλο πιο δύσκολο να μαντέψει από που θα έρθει το strike. Anyways αυτά, θα προσπαθήσω να ξεχάσω τι είδα, τα λέμε στο επόμενο. p.s. Και που γράφω ελληνικά πολύ είναι, άμα δεν θες μην διαβάζεις, no offence αλλα υπάρχει και ignore. μιας και το φόρουμ είναι ελληνικό,μάλλον καλύτερα να γράφεις αλλού(βάσει ύφους) Χμμμ όχι, δεν ισχύει αυτό Στα αγοράκια αρέσουν οι άντρες ήρωες γιατί ταυτίζονται μαζί του. Στους μεγαλύτερους αρέσουν οι γυναίκες ηρωϊδες γιατί γουστάρουν να βλέπουν το πιπινάκι με τα ελάχιστα ρούχα να ρίχνει ξύλο. Παρομοίως στα Games εγώ επιλέγω πάντα γυναίκα ηρωϊδα, όχι γιατί ταυτίζομαι μαζί της αλλά επειδή γουστάρω να τη βλέπω. Τα αγοράκια λοιπόν του 80 τότε ταυτίζονταν με Han Solo και Luke, σήμερα γουστάρουν να βλέπουν το γκομενάκι να ρίχνει ξύλο. Ε ψιλό τραβηγμένο(αν και στα παιγνίδια ισχύει σε τεράστιο βαθμό ανεξαρτήτως ηλικίας)..Απλά η ηλίθια πολιτική ορθότητα που μας μαστίζει,ορίζει πως πρέπει να υπάρχουν γυναίκες κ άνθρωποι διαφορετικού χρώματος κλπ..κάτι σα τη διαφήμιση στην τηλεόραση όπου βάζουν τα στατιστικά Περί έλλειψης γυναικων απο τη πολιτική ζωή,λες και υπάρχει νόμος που τις περιορίζει και δεν οφείλεται στο ότι οι ίδιες,δεν έχουν απολύτως κανένα ενδιαφέρον για αυτήν. Μια παρατήρηση για την ταινία,η Εμφάνιση του χαρακτήρα της ρει,μονο εμένα μου φάνηκε απόλυτα επηρεασμένος απο το sw:the old republic; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 μιας και το φόρουμ είναι ελληνικό,μάλλον καλύτερα να γράφεις αλλού(βάσει ύφους) Δεν παίζει να βρεις ούτε 1 post κάποιου mod/smod/admin που να λέει σε κάποιον χρήστη να μην γράφει όπως postάρε ο TDI, άρα όπως καταλαβαίνεις δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει αυτό που θες ο TDI ή οποιοσδήποτε άλλος στο forum... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Εγώ δεν έχω καταλάβει τι συζητάμε. Ότι έναν άντρα ήρωα τον γουστάρουν όλοι, αλλά τις γυναίκες ηρωίδες πολύ λίγοι, αλλά οι παραγωγοί αποφάσισαν αντί να βγάλουν μια ταινία εμπορική, να κάνουν κήρυγμα λόγω της πολιτικής ορθότητας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M2000 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Ρε παιδιά το θέμα δεν ήταν η ηρωίδα...Αυτή θα έπρεπε να ήταν μια που να φέρνει με τον παππού της (δες το Ι)...Αν προσέξατε είχε κάπως την ίδια τύχη, σε ένα πλανήτη όλο σκόνη, με ρούχα παρόμοια, αλλά δείχνει να μοιάζει με την γιαγιά της! Το θέμα είναι ο αντικαταστάτης του "ελεύθερου πνεύματος", του χιουμορίστα της υπόθεσης. Και αυτός είναι ο τυπάκος που την κοπανάει γιατί κάτι δεν του άρεσε, και λέει πως είναι στην αντίσταση! Δηλαδή ενώ όλοι έχουν προθέσεις για να αλλάξουν τον κόσμο, αυτός κάνει οτιδήποτε για την πάρτι του. Μήπως θυμίζει Χαν Σόλο κάπως; Μήπως έχει το ίδιο εκφραστικό ύφος; Ουσιαστικά αυτή η σοβαρότητα (τζεντάι εναντίον μοχθηρών) και η μη σοβαρότητα (παράνομοι, φορτία με τέρατα, περιθωριακοί τύποι, και πλανήτες κυνηγημένων), δείχνει και την "οικουμενικότητα" της παραγωγής...που ταιριάζει σε όλους, και τους σοβαρούς και τους μη...θεατές! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Στο περίπου Το παραπανω παντως επρεπε να ειναι ας το πουμε ''sticky''για το topic αυτο. Το οτι βαλανε γυναικα ηρωιδα δεν ειναι η πρωτη φορα που γινεται και δεν καταλαβαινω γιατι πειραζει και μερικους. Το χοντρο copy paste ομως ειναι που ενοχλει πολυ. Οντως ολα θα τα βαλουμε κατω μολις ολοκληρωθει η τριλογια αλλα παρολα αυτα ακομα και στην πρωτη ταινια δεν επρεπε να πεσει τοση αντιγραφη ρε γμτ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZAKKWYLDE Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Ρε παιδιά το θέμα δεν ήταν η ηρωίδα...Αυτή θα έπρεπε να ήταν μια που να φέρνει με τον παππού της (δες το Ι)... Rey Kenobi? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M2000 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δεν ξέρουμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Can confirm: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Ξέρουμε μέχρι πότε θα παίζεται στα village η ταινία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα