Προς το περιεχόμενο

Star Wars: The Force Awakens (spoilers thread)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

όσο για το lightsaber duel, δηλαδή η εξήγηση είναι ότι ο apprentice του Luke Skywalker ο οποιος σταματα blasters στον αέρα δεν είχε κάνει sword training?? wtf

Και από την άλλη η κοπελίτσα (η οποια ήταν τίμιος χαρακτήρας) έκανε train στο force μέσα σε 2 ώρες?? ξανά wtf

To ότι είναι δυνατός Force user δεν σημαίνει ότι ξέρει καλό lightsaber fighting. Δεν ξέρουμε τί του έχει μάθει ο Snoke γενικά. Άλλωστε ήταν χτυπημένος από το bowcaster του Chewbacca και αιμορραγούσε (και κοπανιόταν γιατί...anger issues), οπότε δεν μπορούσε να παλέψει στο 100% του.

Στέκει ότι η Rey έμαθε το jedi mind trick...από μόνη της, όπως και ότι αντιστεκόταν στο mind probe του Ren.

Γεγονός είναι ότι η ταινία, ήταν αρκετά "αλυσοδεμένη" με το Episode IV (και κάμποσο με V-VI). Πιστεύω ότι ήταν δίκοπο μαχαίρι. Από την μία η νοσταλγία και (πολύ obvious) παράλληλα themes, από την άλλη όμως, σαν να φοβήθηκαν να κάνουν κάτι νέο.

Eλπίζω το VIII να "ανοίξει τα φτερά του".

• Απαντ. 630
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

My 2 cents:

Διαδικαστικά

Η οργάνωση απαράδεκτη. Τόσο κρύο και τόση ορθοστασία θυμάμαι κάτι σκοπέτα στη Μυτιλήνη μόνο...

Τόσο ψάξιμο ούτε μετά από τρομοκρατική επίθεση.

Το δωράκι και η ίδια η ταινία με όλο το hype από τους παρευρισκόμενους το γλύκανε και δε θα μου μείνει σαν κακή ανάμνηση πάντως...

Η ταινία

Μέτριος κακός, αδύναμος και έκπληξη ήταν και η φάτσα του (μυτόγκα όμως...)

Δειλία στην δημιουργία... Δεν είδαμε κάτι οπτικά καινοτόμο... όπως προειπώθηκε τουλάχιστον το επ 1 είχαμε ένα εμβληματικό κακό, ένα διπλό φωτόσπαθο, κάτι καινούριο. Εδώ το πήγανε λίγο πιο συμβατικά σε αυτό τον τομέα...

Επίσης αν ξεκίνησε ΤΟΣΟ δυνατά η Ρέι, κανονικά πρέπει να ξεπεράσει τον Yoda σε δύναμη... μα ΤΟΣΗ εξέλιξη μέσα σε λίγες ώρες;

Τα πολλά καλά (που δεν επισκιάστηκαν από τα λίγα αρνητικά!)

Νέο Star Wars!! τι να πεις; Για το χειροκρότημα με το που σκάνε οι τίτλοι;;; Για τις επεφημίες με το που βλέπεις το Millennium Falcon? Για τους παλιούς πρωταγονιστές; Για όλα!
Οπτικά ήταν "τόσο - όσο" στα εφέ. Πολύ προσεγμένα, πολύ όμορφα, χωρίς υπερβολές

Το 3d δε με χάλασε, αντιθέτως μου άρεσε γιατί έδινε σωστό βάθος στα μεγάλα πλάνα, πράγμα στο οποίο δυσκολεύονται αρκετές ταινίες. Αυτό το βάθος δεν ήταν παθητικό, για το εφέ, αλλά έδινε σημασία στην οπτική αναπαράσταση. 

Όμορφο σενάριο, ελαφρώς απλοϊκό/παιδικό αλλά μου άρεσε. Εξάλου στήνουν τον κόσμο που πλέον θα θέλω να δείχνω στο παιδί μου. Είδα πρόσφατα τα παλιά και μπορώ να πω πως ήταν καλύτεροι οι διάλογοι... (στο V ο Χαν να λέει επί λέξει στον Τσουμπάκα για μια επισκευή: "Αυτό εκεί, εκείνο εκεί"... δλδ υστερούσε τόσο πολύ και ας μην το θυμόμουν). Οι διάσπαρτοι αστεισμοί το ελαφραίνουν αλλά, ας μην γελιόμαστε, δεν πάμε να δούμε το Dark Knight, πάμε να δούμε StarWars. Στα πρώτα ούτε αίματα δεν είχαμε καλά καλά. Η υπόθεση αφήνει πολλά πράγματα στη γέννησή τους, και ελπίζω να το κλιμακώσουν στις επόμενες γιατί το χρειάζεται.

Ευχάριστη έκπληξη ο θάνατος του Χαν. Ναι, ευχάριστη γιατί δε νομίζω πως είχε να δώσει κάτι άλλο, και (φαντάζομαι) θα βοηθήσει και στην πλοκή και τον απογαλακτισμό των καινούργιων επεισοδείων από τα παλιά. 

Σκηνοθεσία αρκετά καλή, με τη μαγική συνταγή της Disney της κατηγορίας "πάμε με τον ασφαλή τρόπο, χωρίς υπερβολές και καινοτομίες, αλλά όμορφα και όσο το δυνατόν με στόχο το πιο ευρύ κοινό". 

all in all ένα 8/10 για τους fans

• Like 2
Δημοσ.

εμένα μου φαίνεται πως την έστεισαν πολύ καλά για να προετοιμάσουν την συνέχεια. Αφήνει αρκετά ανοιχτά μέτωπα και ερωτήματα τα οποία θεωρώ αυτονόητο ότι θα απαντηθούν στη συνέχεια.

για την ιστορία δεν εχω να γράψω κάτι, τα έχουν αναφέρει και τα παιδιά πριν, προσωπικά μου άρεσε πολύ, όπως και η όλη φάση-ατμόσφαιρα στην προβολή (+μας έμεινε και ο darth vader αναμνηστικό :P  ).

αρνητικό η οργάνωση που είχαν, και καθυστέρησε ο κόσμος να μπει.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Έκπληξη η φάτσα του Kylo αρκεί να μην έχεις μπει ούτε μια φορά στο imdb, να μην έχεις δει interview/press etc :P

• Like 1
Δημοσ.

Χωρίς ιδιαίτερη σειρά

Pros:

- Πολλοί παραλληλισμοί με τα παλιά.

- Old character nostalgia. Ευτυχώς η Carrie δεν ήταν τόσο χάλια όσο στα interviews. :P Han / Chewie kicking ass. :)

- Οι νέοι good guys χαρακτήρες μου άρεσαν, είχαν μια ωραία "guy/girl next door" vibe. Good buddies Finn / Poe. Rey θα γίνει μούρη jedi πιστεύω.

- Η σκηνή που έρχονται τα X-Wings πάνω από το νερό, ήταν όπως και το περίμενα, η αγαπημένη μου. Με πιάνει το ρίγος με την εικόνα του σπρέυ στο background όταν ξεκινάει η επίθεση.

- Two-seat TIE Fighter. :D

- Ωραία τα νέα Star Destroyers, cool ventral cannons.

- Το Millennium Falcon αντέχει πολλά.

- Hyperspaaaace.

- Ενδιαφέρουσα σκηνοθεσία, κυρίως στις διαστημικές μάχες.

- Accurate stormtroopers. :P

- Ωραίες / αστείες ατάκες / shout-outs.

- ΒΒ-8, cutest droid ever. Να character for kids, that's not freaking annoying.

- Πλακίτσα είχε η Maz Kanata.

- Starkiller Base firepower.

- Kylo Ren quite strong Force user. Αλλά ναι, "the Force is strong in my family" έλεγε ο θείος Luke, μάνα την Leia, αναμενόμενο.  

- Νot bad το lightsaber duel, πιο "ωμό" από τα παλιά και χωρίς να στριφογυρνάμε τα φωτόσπαθα 50 φορές. Ο Kylo Ren φαίνεται ότι δεν έχει κάνει σωστό training σε lightsaber combat, ήταν και χτυπημένος και επίσης Finn / Rey δεν ήξεραν.

- Big Badda Boom!

Cons:

- Πολλοί παραλληλισμοί με τα παλιά.

- Ωραία η σκηνοθεσία, αλλά γενικά το ένιωθες...διαφορετικό.

- The Force works in mysterious ways, αφού όλα μπαίνουν στην θέση τους πολύ βολικά.

- Han...nooooo. :*(

- Περίμενα τον Luke να πετάξει "Kept you waiting, huh?". Κομπάρσος. :P Τον έκαναν cool πάντως.

- Κylo Ren, μην ανησυχείς, έχεις αρκετό prequel-Vader μέσα σου. Ειδικά με τα "γαμώ το κέρατό μου!" lightsaberιλίκια σε ό,τι βρεις. Αλλιώς, δεν φτάνεις ούτε στο μικρό του δάχτυλο. Quite strong Force user όταν το θυμάται. Όταν έβγαλε την μάσκα, άρχισαν τα awkward γελάκια στο σινεμά, μιας και...ε...intimidating φάτσα δεν είναι. Επίσης too many issues. 

- Force time stop?? Από πότε σταματάμε laser blasts στον αέρα;

- Captain Phasma = Boba Fett 2.0. Cool armor, take no shit attitude, δεν κάνει τίποτα εκτός του να περπατάει εδώ κι εκεί και look cool.

- Finn, αν ήταν τόσο απλό να κουβαλάμε lightsabers, τότε θα είχαμε όλοι. :P

- Πολύ λίγα turbolasers για Star Destroyer.

- Μερικές φορές, λίγο πολλά αστεία.

- Supreme Leader CGI. Πού, πώς, πότε ήρθε... Θα μάθουμε στο μέλλον I guess.

- General Hux, μόνο "Sieg Heil!" δεν πέταξε.

- Maz Kanata, δεν είσαι Yoda. Sorry.

- Deus Ex R2.

- Το κόκκινο χέρι του C-3PO θα το μάθουμε από τα comics;

- Resistance fleet...μόνο X-Wings; Δεν έχουμε πια capital ships;

Και διάφορα άλλα, που δεν μου έρχονται τώρα κλασσικά.

Για τον κινηματογράφο:

Pros:

- Σακούλα με toy (μου έτυχε ο Poe :D), αφίσα και Novaguide (lol) μέσα, σε κάθε θέση.

- Είχε ζέστη μέσα.

- Ήταν δωρεάν λόγω της πρόσκλησης. Ευχαριστούμε Αθήναιον! :P

Cons:

- 1:15 ξεκίνησε η προβολή. Πολύ κρύο στην ουρά και ψιλόβρεχε κάθε τόσο. Ανοργανωσιά...

- 3D. Πρώτη φορά είδα, αλλά με το πρόβλημα στο ένα μάτι μου και κανονικό να το έβλεπα, σχεδόν το ίδιο θα ήταν. Σκοτάδια με αυτά τα γυαλιά..

- Θέλω τουλάχιστον VMAX των Village. Είχα πρόβλημα να ακούω την μουσική, γενικά ο ήχος ήταν πολύ underwhelming.

Γενικώς, θέλω να το δω στο Village, να έχω μια πιο καλή οπτικοακουστική άποψη. Πάντως σαν ταινία μου άρεσε, αλλά είχε διάφορα "βολικά" να συμβαίνουν και έφερνε πράγματι σαν remake του IV στις διάφορες σκηνές αν τις πιάσεις μία-μία + από τις άλλες ταινίες. Τις παλιές δεν τις φτάνει σε scope / classic. Το προτίμησα από τα prequels αλλά και πάλι, έχει κάτι το...spin-off μέσα της η ταινία. Επίσης το "leaked" whatever σενάριο ήταν σχεδόν spot-on, οπότε ήξερα τι έπαιζε κι ήλπιζα να ήταν λάθος. Han όμως... :(

8/10 θα έλεγα κι εγώ, γιατί σίγουρα ήταν fun και εκτός του Kylo Ren χωρίς την μάσκα που τον έπιαναν τα υπαρξιακά του, δεν είχα κανένα πρόβλημα να την βλέπω, θα ήθελα κι άλλο.

Για τα επόμενα, θέλω να δω Luke jedi Master stuff. Kylo θα το γυρίσει light εύκολα, ώστε να έχουμε έναν σωστό κακό. :P

More Resistance / First Order ships, please!

Δεν θα το έλεγα "A New Hope", αλλά "A New Start". Θα δούμε τι θα παιχτεί στο επόμενο.

Εμείς δεξιά μπροστά πλευρά τον ΔΑΓΚΩΣΑΜΕ από το κρύο. =ρ

Γενικά συμφωνώ more or less, ο JJ έκανε μια καλή & safe ταινία SW για να φέρει πίσω τον fandom που είχε απογοητευτεί τέρμα από τα prequels και να προετοιμάσει το έδαφος για τoν Rian Johnson (που ελπίζω να κάνει παπάδες).

(Μην την δείτε 3d, δεν θα κερδίσετε κάτι ιδιαίτερο.)

Δημοσ.

Έκπληξη η φάτσα του Kylo αρκεί να μην έχεις μπει ούτε μια φορά στο imdb, να μην έχεις δει interview/press etc :P

cgi ρε! κόψτε τη γιατί αυτός θα βγαίνει συνεχώς "off side"

(όχι δεν είχα δει τπτ)

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Eίχαμε δει την φωτογραφία από το σετ, τι ήταν, αλλά έλεγα ότι κάπως θα τον άλλαζαν γιατί αν έπαιζε εξωγήινο, θα του πήγαινε. :P

Τουλάχιστον κρύβονται τα αυτιά στο μαλλί. Α ρε Han, από το δικό σου σόι θα πήρε, κανέναν παππού. :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ας γράψω κι εγώ ενα review:

Τρεις δεκαετίες μετά τον θάνατο του Darth Vader και του Δάσκαλού του Darth Sidious, ο τελευταίος Jedi, Luke Skywalker αγνοείται και η αδερφή του Leia στέλνει τον καλύτερο πιλότο της (Poe Dameron) σε αποστολή για να τον βρεί. Η ταινία ξεκινάει με τον Poe να βρίσκεται σε έναν ερημικό πλανήτη με το όνομα Jakku, όπου εκεί συναντάει έναν σοφό γέρο, ο οποίος του δίνει ένα κομμάτι από τον χάρτι που φανερώνει την τοποθεσία του Luke. Την ίδια στιγμή, το droid του (BB-8) εντοπίζει ίχνη μιας ομάδας οπαδών της Αυτοκρατορίας, γνωστή ως First Order, οι οποίοι τους επιτήθονται και σκοτώνουν τους πάντες και τα πάντα στο διάβα τους. Το μαχητικό αεροσκάφος του Poe καταστρέφεται από τα πηρά των Stromtroopers και ο ίδιος πιάνεται αιχμάλωτος στα χέρια των Kylo Ren και General Hux, ηγετων του First Order. Για καλή του τύχη όμως, προλαβαίνει να κρύψει το κομμάτι του χάρτι στον BB-8, τον οποίο διατάζει να φύγει όσο πιο μακρυά γίνεται από την σφαγή. Στο πεδίο της μάχης, βρίσκεται μία ομάδα νέων Stromtroopers, όπου ένας εκ των οποίων (Finn) λυγίζει μπροστά στην βαυναυσότητα, την ωμή βία και τα εγκλήματα των συναδέλφων του, αποφασίζοντας να βοηθήσει τον Poe να αποδράσει.

Κάπως έτσι λοιπόν ξεκινάει η 7η ταινία Star Wars, προσπαθώντας να συνδέσει όλα αυτά που μας αρέσαν στις παλιές ταινίες με το σήμερα, πετυγχαίνοντας πολλές αισθηματικές ανάμνησεις που εμπνέουν σεβασμό για τους παλιούς και θαυμασμό για τους νέους.

Η πλοκή συνεχίζεται γρήγορα, χωρίς περιττά σημεία (βλ. Hobbit), αναπτύσσοντας τους νέους χαρακτήρες, όπως είναι η Rey, μία όμορφη, ορφανή, νέα και ατρώμητη scavenger που ζει στον πλανήτη Jakku, συχνάζοντας στα relics του παρελθόντος, περιμένοντας ένα σημάδι από τους γονείς της... μέχρι που η μοίρα θα την φέρει μαζί με τον Stromtrooper (Finn) και το BB-8 σε μία κοινή αποστολή. Και ενώ λοιπόν έχουμε μία ατρώμητη νεαρή που εμπνέει το γαλήνιο πνεύμα τον Jedi, από την άλλη έχουμε τον Kylo Ren, έναν έφηβο μπερδεμένο νεαρό Sith, που πατάει στα μονομάτια του παππού του. Δεν πρόκειται για άλλον από τον Ben Solo, γιο του Han Solo και της πριγκήπισσας Leia, όπου πριν ολοκληρώσει την εκπαίδευσή του με τον Luke Skywalker, παρασύρθηκε στην Σκοτεινή πλευρά από τον Supreme Leader Snoke. Ο χαρακτήρας του είναι το ακριβώς αντίθετο αυτόν της Rey: οξύθυμος, παρορμητικός, μπερδεμένος, νευριασμένος και ... φοβισμένος. Στην μέση του καλού και του κακού, βρίσκεται ο Finn, ο οποίος είναι αστείος, γενναίος και ερωτευμένος με την Rey.

Τον συνδετικό κρίκο στην μετάβαση των νέων προσώπων παίζουν οι: Han Solo με τον Chewbakka και την Leia, ενω στο τέλος κάνει την εμφάνσή του ο Luke. Σε επίπεδο αντικειμένων/robot, βλέπουμε τον R2D2, το C3PO, το lightsaber του Luke και το Millennium Falcon.

Και αφού λοιπόν η μετάβαση έχει ολοκληρωθεί και έχει στεφτεί από απόλυτη επιτυχία, έρχεται το 2ο μέρος της ταινίας όπου είναι και το πιο αδύνατο σημείο της. Η πλοκή είναι ίδια με αυτή του Star Wars V, όπου αντί για Death Star έχουμε ένα τεράστιο υπεργαλαξιακό κανόνι έτοιμο να εξολοθρεύσει την βάση των Επαναστατών, ενώ οι ίδιοι προσπαθούν να καταστρέψουν ένα τρωτό σημείο αυτού σε μία τρελή αποστολή. Κατά την διάρκεια αυτής, βλέπουμε μία παρομοίωση της Αυτοκρατορίας με τους Ναζί, τόσο στυλιστικά όσο και πρακτικά, με αποκορύφωμα τον στρατηγό Hux, ο οποίος δεν δείχνει να έχει απολύτως καμία σύγχυση μέσα του: απλά θέλει να τους σκοτώσει όλους! Οι σκηνές μάχης δεν κουράζουν, ούτε είναι τίποτα τρελό απο CGI. Μάλιστα η ταινία γυρίστηκε με Kodak Film! Το 3D δεν λέει κάτι ιδιαίτερο, οπότε μην περιμένετε να δείτε video game... αλλά ταινία :D

Στο τέλος, προφανώς και οι Επαναστάτες νικάνε και καταφέρνουν να καταστρέψουν το νέο φονικό κανόνι της Αυτοκρατορίας, πληρώντας το τίμημα με τον θάνατο του Hans Solo από τον ίδιο του τον γιο, Kylo Ren. Ακολουθεί μία επική μάχη μεταξύ του Kylo Ren και της Rey, η οποία ανακαλύπτει την Δύναμη μέσα της και τον νικάει αφήνοντας του ένα σημάδι στο πρόσωπο, δίνοντας του έτσι έναν λόγο να φοράει την μάσκα. Τέλος, βρίσκει τον Luke Skywalker και ετοιμάζεται να γίνει Jedi και να μάθε περισσότερα για το παλεθόν της.

Κινηματογράφος:

Το είδα στο 3D στις 00:01 τα μεσάνυχτα. Εξω ήταν όλοι σχεδόν ντυμμένοι στα ρούχα της ταινίας. Εβλεπες τύπους με κεφάλι Stroomtrooper, πολλούς Jedi και Sith Lords, κανα-δυο Darth Vader, και πολλά ... πολλά φωτόσπαθα. Μπορείτε να πάρετε μία γεύση το τι επικρατούσε. Σε σχέση με αυτά που γράφετε πιο πάνω, δεν είχαμε κανένα πρόβλημα αναμονής ή κάτι. Τα εισιτήρια τα κλείσαμε online τον Οκτώβριο, και δεν μας τα τσέκαρε κανείς γιατι γινεται αυτοματα με infrared καμερα μεσα στην αίθουσα προβολής. Γενικά άψογα όλα, εκτός από τα 30 λεπτά διαφημίσεις στην αρχή της ταινίας. Πολύ άνετες θέσεις και το 3D Atmos audio μέτρησε!

Τι μου άρεσε:

Ο ρόλος της ταινίας ήταν μεταβατικός και τον πέτυχε άψογα κατά την γνώμη μου. Με έκανε να ενδιαφέρομαι να δω το επόμενο Star Wars, μια ταινία χωρίς Darth Vader, Han Solo, και Joda. Η αγαπημένη μου είναι η Rey, κάτι παίζει με αυτήν και τους Skywalker. Η ιστορία της θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα στα επόμενα. Φαίνεται πολύ πιο balanced άτομο σε σύγκριση με τους υπόλοιπους. Την στιγμή που βρίσκει το νόημα της ζωής (και της Δύναμης) καθώς κορυφώνεται η μουσική, και παλεύει με τον (μαλλον συγγενή της) Kylo Ren, είναι όλα τα λεφτά.

Kylo Ren, γούσταρα πολύ την φάση που έβγαλε την μάσκα και μείνανε όλοι μλκες. Ειναι σαν να βλέπεις 15 χρονο έφηβο που προσπαθεί να μακραίνει το μαλλί, ακούει Iron Maiden και κάνει δηλά δηλά την δική του επανάσταση. Μες τα νεύρα συνέχεια που τον πήγαν σε έναν βουνό με έναν γέρο να του μάθει απόκρυφα μυστικά, θέλησε να γίνει πιο cool, να φορέσει μάσκες, να παίξει όπως ο παππούς του. Βάλε σε όλα αυτά τους χωρισμένους γονείς του (Han Solo, Leia), το θεόρατο Γκόλουμ που τον συμβούλευε και θα καταλάβεις... Κλασσικός teenager, πρόχειρος σε όλα, τέρμα νεύρα, τέρμα δύναμη, τεράστια σύγχυση + με παππού τον Darth Vader.

Ο Finn φαίνεται καλός τυπάκος, κλασσικός χαρακτήρας της Disney, αρκετά αστείος. Ενδιαφέρον να δούμε πως θα εξελιχθεί.

General Hux, αυτός φαίνεται να είναι ο πιο τρελός απ' όλους, pure evil με μανιακό βλέμμα. Το μειονέκτημά του είναι οτι δεν είναι Sith, όπως ο Kylo Ren, αλλά σίγουρα είναι πιο έξυπνος, πιο μεθοδικός και πιο κακός. Δεν υπάρχει καμία σύγχηση μεσα του. Θέλει ξεκάθαρα να τους σκοτώσει όλους.

Θα το ξαναδώ σίγουρα :)

Επεξ/σία από drpaneas
  • Like 5
Δημοσ.

Ok Νυρεμβέργη αλλά όχι και Hans Solo ffs...

Finn btw και Rey η κοπέλα :P

αχαχαχααχα τι έγραψα ρε...αχαχαχαχαχαχα, πάει καταστράφηκα... Γερμανοποιήθηκα μου φαίνεται... :P

• Like 1
Δημοσ.

αχαχαχααχα τι έγραψα ρε...αχαχαχαχαχαχα, πάει καταστράφηκα... Γερμανοποιήθηκα μου φαίνεται... :P

Was Hänschen nicht lernt, lernt Hans nimmermehr.

Για τους καινουργιους το καταλαβαινω αλλα ο Han Solo ειναι απο το 1977 στο κουρμπετι.

Δημοσ.

Μπορει καποιος που ξερει την πλοκη να γραψει μια συνοψη της ταινιας;

Δες το New Hope και το Phantom Menace. Και φαντάσου πόσο άγρια μπορεί να βιάσει κάποιος την πρώτη ταινία, για να καταντήσει χειρότερη από τη δεύτερη, και μάλιστα μίλια χειρότερη.

Πήγα απόψε σινεμά (Αγγλία) και έχε χάρη που δεν ήμουν μόνος, αλλά με παρέα. Διαφορετικά θα είχα φύγει, πράγμα που δεν έχω κάνει ούτε στο Fountain!!!!

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...