Προς το περιεχόμενο

Star Wars: The Force Awakens (spoilers thread)

KilliK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 626
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

μπα, 2-3 κραζουν τυπου Κιλλικ (που απλα αντλουν ικανοποιηση απο αυτο, χωρις να εχουν δει τη ταινια καν κτλ) και οι υπολοιποι δε δινουν σημασια (γτ το thread avatar υπηρξε μεγαλο σχολειο) πλην 2-3 που εχουν ακομα τη καλη διαθεση να συζητησουν με κανενα επιχειρημα ενηλικου ατομου + λιγοι ακομα κανουν αρνητικα σχολια αλλα με σεβαστη γνωμη γτ τουλαχιστον επιχειρηματολογουν σαν ενηλικες επισης...

γνκ τα θετικα σχολια ειναι απειρως περισσοτερα απο τα αρνητικα και αρκετα περισσοτερα απο τα πιο μετριοπαθη...

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators

Manuel και GhostRiderLSOV πως την είδατε? Killik στη θέση του Killik? :P

μου θυμίζει thread Avatar πριν μερικά χρονια, κράζουν όλοι 2 αμύνονται

Έχω γράψει την γνώμη μου από την πρώτη προβολή που πήγα (την ειδική με τον Thresh για τα 600 άτομα).

Δεν υπερασπίζομαι τίποτα. Γνώμες είναι όλες, αλλά όταν το μπλε το λέει κόκκινο κάποιος, ενώ ήταν μπλε...

(π.χ. ότι ο Finn είχε του χεριού του τον Kylo Ren)

Οκ μπορει στα επομενα επεισοδια να εξηγει καποια πραγματα.

Πχ ο Φιν να εχει γονιδια του Darth Vader (οποτε και αυτο τον κανει αδερφο της Fay) η η Fay να ειναι το νοθο παιδι του Bobba Fett με την Leia.

Αυτο ομως δεν αλλαζει το οτι σε αρκετους απο εμας φανηκε αδιαφορη εως κακη η ταινια.

Ισως και να μην φταιει η ταινια ομως.. Ισως εμεις απλα να μεγαλωσαμε.. :)

• Moderators

Καλά, αυτό με τα παιδιά και τους συγγενείς σε αυτό το γαλαξία, είναι άλλο πράγμα ανέκαθεν. :P

Λες και μόνο η οικογένεια Skywalker υπάρχει παντού.

μπα, 2-3 κραζουν τυπου Κιλλικ (που απλα αντλουν ικανοποιηση απο αυτο, χωρις να εχουν δει τη ταινια καν κτλ) και οι υπολοιποι δε δινουν σημασια (γτ το thread avatar υπηρξε μεγαλο σχολειο) πλην 2-3 που εχουν ακομα τη καλη διαθεση να συζητησουν με κανενα επιχειρημα ενηλικου ατομου + λιγοι ακομα κανουν αρνητικα σχολια αλλα με σεβαστη γνωμη γτ τουλαχιστον επιχειρηματολογουν σαν ενηλικες επισης...

γνκ τα θετικα σχολια ειναι απειρως περισσοτερα απο τα αρνητικα και αρκετα περισσοτερα απο τα πιο μετριοπαθη...

Αυτο πραγματικα αδυνατω να το κατανοησω. Αν βγαλουμε απεξω τον Han Solo και Chewbacca(αντε και το ρομποτακι που ειχε περισσοτερο χρονο απο οτι και ο πιλοτος Πο)δεν μπορω να καταλαβω το παραπανω που λες.Απειρως περισσοτερα τα θετικα σε τι??

Manuel και GhostRiderLSOV πως την είδατε? Killik στη θέση του Killik? :P

μου θυμίζει thread Avatar πριν μερικά χρονια, κράζουν όλοι 2 αμύνονται

Εγώ απλά τη γνώμη μου λέω και μου αρέσει να σχολιάζω ταινίες. Ούτε προσπαθώ να πείσω κανέναν (νομίζω είναι ολοφάνερο), ούτε με απασχολεί καθόλου ακόμη και αν δεν αρέσει σε κανέναν άλλο η ταινία, ούτε έγραψα πουθενά τίποτα αρνητικό για κάποιον που δεν του άρεσε, ούτε ευχήθηκα να αρέσουν σε όλους οι "καλές" ταινίες (σύμφωνα με τα δικά μου κριτήρια, βέβαια, που υποτίθεται ότι είναι αντικειμενικά).

Οπότε καμία σχέση με Killik. Με προσέβαλλες :P :p :) ;)

Λοιπόν, την είδα και εγώ και, αφού έκατσα να συνειδητοποιήσω τί είδα, είπα να γράψω εδώ μετά από 2-3 μέρες:

Σαν Star Wars fan, η ταινία παίρνει ένα 5-5.5/10 με πολύ επιείκεια.

Σαν ένας Cinefil που θα δει την ταινία ανεξάρτητα από αν έχει δει κάποιος/α τις προηγούμενες τριλογίες, αξίζει ένα 7/10 (δηλαδή μια απλά καλή ταινία με ωραία εφέ)

Θα μιλήσω σαν Star Wars fan. Η ταινία ήταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΚΑΚΟΓΡΑΜΜΕΝΗ!

Στα αρνητικά:

1) Μηδέν έμπνευση. Πάω στοίχημα ότι όλοι μας εδώ να κάτσουμε να γράψουμε ένα στόρυ θα βγει καλύτερο από αυτήν την πατάτα που πάν να περάσουν.

2) Φτηνό copy-paste του New Hope. Ενα ρομποτάκι κατέχει στοιχεία που αποκαλύπτει την θέση της (Αντίστασης - θέση Luke), θα βρεθεί από το πουθενά σε μια έρημο ένα άτομο που κατέχει το Force χωρίς να το ξέρει και θα αρχίσει να πειραματίζεται. Θα υπάρξει μάχη σε ένα Death Star το οποίο καταστρέφει πλανήτες, οι καλοί θα ξελασπώσουν από το πουθενά, θα γίνει μια μάχη με φωτόσπαθα, θα πεθάνει ένας καλός και η τελευταία σκηνή θα περάσει το αίσθημα της ελπίδας. Πλάκα με κάνουν; Μα καμία καινούρια έμπνευση; Αυτό είναι απαράδεκτο!!! George Lukas κάντους μήνυση. 

3) Ηθοποιοί της ΠΛΑΚΑΣ. Ενας μαύρος ο οποίος ήταν στους stormtroopers και μάχεται με φωτόσπαθο ισάξια με έναν Sith! εεεεε;;;;;;;;;; Δεν σκότωσε ποτέ κανέναν και χτυπάει για πλάκα άλλους πρώην συναδέλφους του. Διαλύει ένα X-Wing και αρχίζει κάτι κιτς αμερικάνικα τύπου: "Did you see that? Did you see that?" και υπήρχαν κάτι ηλίθια αστεία από μεριάς ηθοποιών και στιγμές που ήταν συνέχεια στην μπρίζα ενώ δεν γίνόταν τίποτα. Δεν ξέρω γιατί αλλά εγώ πιο πολύ γέλασα με αυτό που δεν μίλησε καθόλου - δηλαδή το BB8!!!!! Αυτό είχε πλάκα και μου θύμισε σε κάποια σημεία αυτό στο Anime Star Wars the Rebels.

4) Kylo Ren! Ήμαρτον! Ο πιο φλώρος Sith (ή έστω όχι fully trained) που έχει περάσει ποτέ. Και αυτό που με εκνευρίζει είναι ότι ο Κριστενσεν φαντάζει ηθοποιάρα μπροστά του. Βγάζει την μάσκα νωρίς που έχασε και το feeling του ποιος και πως είναι. Τουλάχιστον, o Vader είχε καταστραφεί σωματικά και έβαλε μάσκα. Ο άλλος ήταν μασκαράς - δεν είχε νόημα να βάλει μάσκα. Μπορούσαν να βρουν τρεισ-καλύτερο ηθοποιό για τον ρόλο.

5) ΜΕΓΑ Λάθος να βάλουν ένα CGI χαρακτήρα ως Master Sith Lord! Αυτό δεν το κάνανε ούτε στο αποτυχημένο τέταρτο Star Wars (Χρονολογικά)

6) Δεν ένιωσα καμιά χημεία μεταξύ των παλιών χαρακτήρων. Han Solo και Leia σμίξανε αλλά δεν ένιωσα τίποτα. Μόνο με τον Luke πήγα να νιώσω κάτι αλλά πες μια φράση ή κάνε κάτι. Μην κοιτάς σαν τον γκαβό. Εκεί περίμενα μια επίδειξη true power τύπου να σηκώσει με την σκέψη το φωτόσπαθο χωρίς να απλώσει το χέρι του ή να επικοινωνήσει με την Rey με την σκέψη. Κάτι τέτοιο.

7) Είδαμε - Δεν είδαμε Luke.

8) Είδαμε μια Rey η οποία δεν ήξερε ότι οι Jedi είναι real, ότι ο Luke είναι μύθος και έμαθε μια ρακοσυλλέκτης αυτοδίδακτα σε λίγη ώρα να χρησιμοποιεί Mind trick, την Δύναμη, διαστημόπλοιο και να χειρίζεται φωτόσπαθο και μάλιστα να νικάει έναν Σιθ!!!! Έλεος! Τουλάχιστον, ο Λουκ άρχισε να κάνει εκπαίδευση και με Obi Wan και με Joda. Κάποιος του τα είπε! Δεν έκανε σούπερ κινήσεις από μόνος του. Αυτό από μόνο του δεν μου άρεσε καθόλου. Και άντε η Rey ή το Φινν να μην ξέρουν για Δυναμη. Ο Kylo θα μπορούσε να τους τσακίσει μόνο με την δύναμη και να τους πνίξει χωρίς καν φωτοσπαθομαχία.

9) Σεναριακά, δεν κατάλαβα πως αναδυθηκε το First Order. Πάμε εποχή όπου ο Λουκ επιζει από μάχη με Vader/Sidius και έρχεται το Balance που όλοι θέλανε με αποτελέσμα να μην υπάρχουν κακοί ή Αντίσταση αλλά ανταυτού περίμενα να υπάρχει καινούρια κατάσταση με νέους Jedi και κάποιους κρυφούς κακούς (σαν το Phantom Menace). To πως προέκυψε αυτή η κατάσταση, δεν το κατάλαβα. Και πλέον βλέπουμε Jedi με το σταγονόμετρο πάλι.

10) Έβλεπε ο κόσμος να καταστρέφονται πλανήτες από άλλους γαλαξίες;;;; Πως γκενεν ατό;

11) To First Order έχασε πολύ εύκολα - τουλάχιστον έτσι φάνηκε.

12) Προσωπικά, περίμενα ότι ίσως πεθάνει ο Solo πριν την ταινία (βλέπε ακριβά συμβόλαια και ότι δεν είχε πλέον κάτι να δώσει σαν χαρακτήρας). Αλλά ήμουν σίγουρος ότι θα πεθάνει με το βρέθηκε με τον γιο του (πήγαν να περάσουν μια παρόμοια κατάσταση μεταξύ Luke και Vader).

11) Δεν έχουμε απαντήσεις για σημαντικά πράγματα όπως πως ο Kylo Ren πήρε την μάσκα του Vader, πως η Maz πήρε το φωτόσπαθο, πως η Rey μιλάει ένα καρο γλώσσες σαν τον C-3PO, πως ο C-3PO απέκτησε το κόκκινο χέρι και άλλα πολλά. Αλλά αυτά τα σημεία τα αφήνω για τις επόμενες σε περίπτωση που τα εξηγήσουν.

Στα Θετικά (τα οποία δεν είναι πολλά):

1) Επιτέλους, να δούμε ξανά ένα Star Wars.

2) Ωραίο 3D. Ωραία Εφέ και ωραίες μάχες.

3) Καλή η σκέψη να εντάξουν το BB8.

4) Μ΄αρεσε που έκαναν να υπάρχουν αναμνήσεις ή να βλέπει το μέλλον η Rey με το που άγγιξε το φωτόσπαθο του Luke. Από τα λίγα πράγματα που μου κίνησαν την περιέργεια και να θέλω να δω τί θα γίνει μετά

5) Γούσταρα που ξαναείδα παλιούς χαρακτήρες και αναφορές από προηγούμενες ταινίες.

Πρόβλεψη:

1) Η Rey είναι συγγενής είτε με Σολο είτε με Skywalker (πιο πιθανόν του δεύτερου). Το ίδιο πιστεύω και τον Poe (ο οποίος πιλόταρε σαν τον Luke και Anakin) και παιζει Rey και Poe να είναι αδερφια.

2) Ο Λουκ θα πεθάνει σε ένα από τα 2 επόμενα μετά από σούπερ μονομαχίες - πιο πιθανόν έχω για την επόμενη ταινία.

3) Η Rey θα φέρει balance στο Force.

4) Η Λεια θα σκοτώσει ή θα φτάσει κοντά στον θάνατο τον γιο της αλλά θα δειξει κάπως την αγάπη της στον γιο της όπου θα τον φέρει ξανά στην καλή πλευρά.

ΥΓ: Lukas Θεέ, πάρε την ΠΑΕ! 

• Like 2

Στα αρνητικά:

3) Ηθοποιοί της ΠΛΑΚΑΣ. Ενας μαύρος ο οποίος ήταν στους stormtroopers και μάχεται με φωτόσπαθο ισάξια με έναν Sith! εεεεε;;;;;;;;;; Δεν σκότωσε ποτέ κανέναν και χτυπάει για πλάκα άλλους πρώην συναδέλφους του. Διαλύει ένα X-Wing και αρχίζει κάτι κιτς αμερικάνικα τύπου: "Did you see that? Did you see that?" και υπήρχαν κάτι ηλίθια αστεία από μεριάς ηθοποιών και στιγμές που ήταν συνέχεια στην μπρίζα ενώ δεν γίνόταν τίποτα. Δεν ξέρω γιατί αλλά εγώ πιο πολύ γέλασα με αυτό που δεν μίλησε καθόλου - δηλαδή το BB8!!!!! Αυτό είχε πλάκα και μου θύμισε σε κάποια σημεία αυτό στο Anime Star Wars the Rebels.

Πάμε πάλι ο κylo δεν είναι sith, δεν έχει ολοκληρώσει την εκπαιδευσή του ..... ο kylo τραυματισμένος βαριά παίζει μαζί του κ όταν σοβαρεύει με δυο κινήσεις τον αφήνει ξερό

4) Kylo Ren! Ήμαρτον! Ο πιο φλώρος Sith (ή έστω όχι fully trained) που έχει περάσει ποτέ. Και αυτό που με εκνευρίζει είναι ότι ο Κριστενσεν φαντάζει ηθοποιάρα μπροστά του. Βγάζει την μάσκα νωρίς που έχασε και το feeling του ποιος και πως είναι. Τουλάχιστον, o Vader είχε καταστραφεί σωματικά και έβαλε μάσκα. Ο άλλος ήταν μασκαράς - δεν είχε νόημα να βάλει μάσκα. Μπορούσαν να βρουν τρεισ-καλύτερο ηθοποιό για τον ρόλο.

μα το νόημα όλο είναι να δούμε μια σωστή μεταφορά ατόμου στην dark side κ γι αυτό ο kylo φαίνεται σαν παιδάκι . επίσης την μάσκα την φοράει γιατί είναι ιππότης του ren. στην σκηνή με το όρμα η rey βλέπει μια ομάδα μασκοφόρων με μπροστάρη των kylo

5) ΜΕΓΑ Λάθος να βάλουν ένα CGI χαρακτήρα ως Master Sith Lord! Αυτό δεν το κάνανε ούτε στο αποτυχημένο τέταρτο Star Wars (Χρονολογικά)

αποτυχία γιατί ??? μόνο σε ολόγραμμα των είδαμε όταν τον δούμε σε real μορφή τότε να κριτικάρεις(serkis= gollum, Caesar) 

8) Είδαμε μια Rey η οποία δεν ήξερε ότι οι Jedi είναι real, ότι ο Luke είναι μύθος και έμαθε μια ρακοσυλλέκτης αυτοδίδακτα σε λίγη ώρα να χρησιμοποιεί Mind trick, την Δύναμη, διαστημόπλοιο και να χειρίζεται φωτόσπαθο και μάλιστα να νικάει έναν Σιθ!!!! Έλεος! Τουλάχιστον, ο Λουκ άρχισε να κάνει εκπαίδευση και με Obi Wan και με Joda. Κάποιος του τα είπε! Δεν έκανε σούπερ κινήσεις από μόνος του. Αυτό από μόνο του δεν μου άρεσε καθόλου. Και άντε η Rey ή το Φινν να μην ξέρουν για Δυναμη. Ο Kylo θα μπορούσε να τους τσακίσει μόνο με την δύναμη και να τους πνίξει χωρίς καν φωτοσπαθομαχία.

μα η ρευ ξέρει να μάχεται με staff άρα είναι πιο έυκoλο γι αυτήν να χειρίζεται το lightsiber σε σχέση με τον luke.....oti o louk sto 4 χωρίς εκπαίδευση χρησιμοποιεί το force για να καταστρέψει το death star δεν είναι το ίδιο με το mind trick της ρευ?? και τέλος ο kylo είναι βαριά τραυματίας και απο την αρχή δεν θέλει να σκοτώσει την ρευ αλλά να την πάρει με την dark side

ενώ η παντοδύναμη empire όχι???

• Like 3

Στα αρνητικά:

Πάμε πάλι ο κylo δεν είναι sith, δεν έχει ολοκληρώσει την εκπαιδευσή του ..... ο kylo τραυματισμένος βαριά παίζει μαζί του κ όταν σοβαρεύει με δυο κινήσεις τον αφήνει ξερό

Μα ακόμα και αν δεν είναι σιθ και χωρίς να έχει ολοκληρώσει την εκπαίδευση του, το βρίσκω αστείο να μάχεται με φωτόσπαθο ισάξια. Πως να το κάνουμε; Δεν είναι τόσο ότι ο Kylo μάχεται με τον άλλον ισάξια όσο ότι ο Finn ξέρει πως να μάχεται με φωτόσπαθο!

μα το νόημα όλο είναι να δούμε μια σωστή μεταφορά ατόμου στην dark side κ γι αυτό ο kylo φαίνεται σαν παιδάκι . επίσης την μάσκα την φοράει γιατί είναι ιππότης του ren. στην σκηνή με το όρμα η rey βλέπει μια ομάδα μασκοφόρων με μπροστάρη των kylo

Προσωπικά, πιο ενδιαφέρον θα είχε να βλεπαμε πως ο Ben θα πήγαινε στο Dark Side και πως επηρεάζεται από τα επιτεύγματα του παππού του και στο τέλος πως αποτυγχάνει ο Λουκ να το κρατήσει στην καλή μεριά. Κάποιος ο οποίος υποτίθεται ότι πάει για Σιθ, δεν έχει ποτέ θέμα αν θα φοράει μάσκα (βλέπε όλους τους κακούς στο Star wars). Όλοι ειναι υπόλογοι στον Snoke.

αποτυχία γιατί ??? μόνο σε ολόγραμμα των είδαμε όταν τον δούμε σε real μορφή τότε να κριτικάρεις(serkis= gollum, Caesar) 

Σε ολόγραμμα είδαμε και Darth Sidius, αλλά όχι σε CGI μορφή (τύπου anime) και μάλιστα σε giant διαστάσεων.

μα η ρευ ξέρει να μάχεται με staff άρα είναι πιο έυκoλο γι αυτήν να χειρίζεται το lightsiber σε σχέση με τον luke.....oti o louk sto 4 χωρίς εκπαίδευση χρησιμοποιεί το force για να καταστρέψει το death star δεν είναι το ίδιο με το mind trick της ρευ?? και τέλος ο kylo είναι βαριά τραυματίας και απο την αρχή δεν θέλει να σκοτώσει την ρευ αλλά να την πάρει με την dark side

Ο Λουκ είχε ξεκινήσει μια υποτυπώδης εκπαίδευση από τον Obi Wan. Ειχε ήδη ξεκινήσει να χρησιμοποιεί φωτόσπαθο, είχε ξεκινήσει να μαθαίνει τί εστι Force και χρησιμοποίησε τις συμβουλές του Obi Wan ώστε να χρησιμοποιήσει το force για να πετύχει διάνα το χτύπημα στο Death Star. Η Rey δεν είχε καμία εκπαίδευση από κανέναν παρά μια αναφορά από Han Solo ("It's all real") και στιγμιαία άρχισε να μαθαίνει τα πάντα: Να χρησιμοποιεί lightsaber, mind trick(!!!!), να αντιστέκεται σε mind trick από τον Kylo και να χρησιμοποιεί την Δύναμη σαν fully trained jedi. Αυτό δεν βγάζει κανένα νόημα.

ενώ η παντοδύναμη empire όχι???

Υποτίθεται ότι ξέρουν τις αδυναμίες του παρελθόντος, υποτίθεται ότι έχουν φτιάξει έναν πλανήτη ολόκληρο (3-5 φορές μεγαλύτερο από το death star) όπου η αδυναμία του ήταν σχεδόν η ίδια. Ας μην αναφέρω ότι στο New Hope, ο Λουκ τα κατάφερε στην κόψη του ξυραφιού έχοντας μείνει κυριολεκτικά μόνος και χρησιμοποιώντας μόνο την συμβουλή του Obi Wan για να καταφέρει το χτύπημα πράγμα που το καθιστούσε πιο δύσκολο.

Δεν καταλαβαίνω γιατί σας φαίνεται τόσο περίεργο ένας non-Jedi να χρησιμοποιεί Lightsaber, ο Finn προφανώς και έκανε melee weapon training ως μέρος της εκπαίδευσης των Stormtrooper, και η Rey ήξερε να χρησιμοποιεί staff, οπότε και αυτή είχε εμπειρία με melee weapons.

Απλά ένας Jedi/Sith επειδή χρησιμοποιεί την Δυναμη μπορεί εύκολα να ξεπεράσει τις πολλες αδυναμίες που έχει το Lightsaber το οποίο στη τελική είναι απλά ένα σπαθί που κόβει τα πάντα (και χωρίς crossguard μάλιστα) π.χ να αποκρούει πολλαπλά εισερχόμενα Laser bolts, να τα σταματάει στον αέρα, ενδεχομένως να προβλέπει ευκολότερα τις κινήσεις του αντιπάλου etc.

Στο ευρύτερο θέμα τώρα. Ήταν πολύ ενδιαφέρον γιατί επιτέλους είδαμε πολυδιάστατους χαρακτήρες. Σε ΟΛΑ τα προηγούμενα Star Wars είχαμε:

κακοί = Darth Sidious, Darth Vader, Darth Maul, Count Dooku, Stormtroopers, Ήταν απολύτως ξεκάθαρο ότι είναι κακοί και θέλουν να καταστρέψουν τα πάντα.

καλοί = Luke, Han Solo, Princess Leia, Rebel Alliance, Joda, droids etc. Πάλι απολύτως ξεκάθαρο ότι είναι γουτσου γούτσου και θέλουν το καλό του γαλαξία (ακόμα και ο Han που ήταν ψιλο anti-hero).

Τώρα έχεις τα εξής

Kylo Ren: Έχει επιλέξει το Dark Side, αλλά κάτι τον τραβάει και στο Light. Στιγμιαία σκέφτηκε τι του είπε ο Πατέρας του αλλά παρ'όλο που τον σκότωσε, ακόμα κάτι τον κρατάει. Την Rey επανειλλημένως θα μπορούσε να τη σκοτώσει αλλά δεν το έκανε.

Finn: Stormtrooper, ο οποίος ναι το μετάνιωσε αλλά δεν θα τον έλεγες και πιστό στο Rebel Cause, απλά κοιτάει να φυλάξει το τομάρι του. Άνετα θα μπορούσε να το γυρίσει και αυτός.

Rey: Δεν είχε ιδιαίτερη διάθεση να αναμιχθεί στα γαλαξιακά/πολιτικά πράγματα. Το μόνο που την ενδιέφερε ήταν να βρεί τους γονείς της. Το έφερε έτσι το πράγμα που θέλοντας  και μη έχει μπλεχθεί. Είναι ξεκάθαρο ότι είναι πανίσχυρη η Δύναμη μέσα της, και πολύ εύκολα μπορεί να οδηγηθεί και στη σκοτεινή πλευρά. Άλλωστε και ο Luke τα έκανε σκ@τ@ στην έκπαίδευση του Kylo Ren.

Luke: Ο κάποτε super καλός τα σκάτωσε με τους νέους Jedi που πήγε να εκπαιδεύση και του προέκυψαν η Knights of Ren. Τι έκανε και ο Kylo Ren έγινε κακός; Γιατί εγκατέλειψε τους πάντες και τα πάντα στη τύχη τους;

• Like 3

Απλά ένας Jedi/Sith επειδή χρησιμοποιεί την Δυναμη μπορεί εύκολα να ξεπεράσει τις πολλες αδυναμίες που έχει το Lightsaber το οποίο στη τελική είναι απλά ένα σπαθί που κόβει τα πάντα (και χωρίς crossguard μάλιστα) π.χ να αποκρούει πολλαπλά εισερχόμενα Laser bolts, να τα σταματάει στον αέρα, ενδεχομένως να προβλέπει ευκολότερα τις κινήσεις του αντιπάλου etc.

το φωτόσπαθο δεν κόβει τα πάντα , τουλάχιστον σε αυτήν την ταινία. αυτό που μου΄έκανε εντύπωση είναι γιατί δεν κόβει την επέκταση του χεριού ενός stromtrooper που επιτίθεται στο φίν και ξιφομονομαχούν; στον πλανήτη της μαμπ. έτσι ενώ βλέπεις να κόβει σα βούτυρο άλλα και άλλα εν τούτοις αυτό την καθαρώς μεταλλική και απλή επέκταση δε μπορεί.

Αφου περασε πλεον το hype που ειχα να πω και εγω οτι συμφωνω σχεδον σε ολα με τον jpaokx.Σαν ταινια Star Wars ηταν κακη.Δεν υπηρχε καμια σκηνη που να σου εμεινε.Σαν ταινια δεν ειναι κακη αλλα σαν ταινια Star Wars ειναι κακη.

Προσωπικα δεν μου αρεσε καθολου ο ρολος του Finn.Κανενας λογος υπαρξης του χαρακατηρα αυτου.Generic black american role για να εχει και λιγο γελιο η ταινια.

Η Rey δεν με χαλασε σαν χαρακτηρας αλλα καμια λογικη στο πως δεν πιστευε καν στους Jedi-force και ξαφνικα αρχιζει να το χρησιμοποιει.Επρεπε να μας εξηγησουν κατι στο γιατι ειναι τοσο καλη στο force και οχι να το μαθουμε λογικα στην επομενη ταινια.

Ο Poe απλως ειναι ο καλυτερος πιλοτος της αντιστασης.Αυτο.Τιποτα αλλο.Αδιαφορος χαρακτηρας.

Πεθαινει ο han solo και ουτε να κρατησουν ενος λεπτου σιγη κατι.Μεγα βλακεια.

Καλα για τον Luke δεν καταλαβα για ποιο λογο τον εβαλαν και καθολου στην ταινια.

Γενικα κακη αντιγραφη του episode 4-A new hope.Oτι αξιζε απο την ταινια ηταν οι παλιοι χαρακτηρες + millenium falcon.

Αα μην ξεχασω τον R2D2 που "κοιμαται" σε ολη την ταινια και ξαφνικα στο τελος ξυπναει........................Οτι να'ναι πραγματικα.

Τελικα το θεμα ειναι οτι αυτη η ταινια δεν ειχε καμια ταυτοτητα.Δεν εχει κατι το οποιο να την κανει να ξεχωριζει απο τις υπολοιπες.Μπορει τα prequels να μην ηταν ταινιαρες αλλα και οι 3 ειχαν δικη τους ταυτοτητα.Ειχαν κατι διαφορετικο σε αντιθεση με το force awakens που απλα ειναι copy-paste των επισοδιων 4-6.

Και οπως το εχω ξαναγραψει και στο topic του star wars η μεγαλυτερη απογοητευση τελικα της ταινιας,περα απο το σεναριο, ειναι το soundtrack.Αν και συμμετειχε ο John Williams ηταν το ποιο αδιαφορο soundtrack ταινιας star wars.Πολυ κακο.Δεν σου εμεινε ουτε ενα κομματι.Τα μονα κομματια που αξιζαν ηταν τα κομματια απο τις παλιες ταινιας.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...