blanka Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Το είδα κι εγώ, και ας εκφέρω την ΠΡΟΣΟΠΙΚΗ ΜΟΥ άποψη εν αντίθεση με μερικούς εδώ μέσα που εκφέρουν την δια γαλαξιακή σταθερά μία και μοναδική άποψη. Λοιπόν η ταινία σαν μουσική , ψιλοαδιάφορη. Που είναι τα θέματα Duel Of The Fates, Anakin Vs. Obi-Wan, battle of the heroes, ακόμα ακόμα και το across the stars, για να μην μιλήσω για τα παλιά imperial march. Στα εφε τώρα , δεν προσπάθησαν να το τραβήξουν από τα μαλλιά όπως στο ΙΙΙ με την μάχη στην λάβα. ΑΛΛΑ , για μένα αυτά ήταν τα STAR WARS. Θέλω την υπερβολή στα εφε. Μου έλειψε η αδυσώπητη χρήση εφε από τον Λούκας. Γενικά μου έλλειψε ο Λούκας. STAR WARS = Lucas, και όχι δεν με ενδιαφέρει αν δεν είναι καλός σκηνοθέτης , θέλω τους στημένους διαλόγους σαπουνόπερας που έχουν οι jedi , γιατί αυτό είναι STAR WARS και αυτό είναι οι JEDI , δεν θέλω τους JEDI πρότυπο υποκριτικής για Oscar, θέλω ακραία εφε και ξύλινες κριτικές. Δειτε τις χωρογραφίες των εφε στο ΙΙΙ και θα καταλάβετε ακριβώς τι μου αρέσει. Φυσικά το VII είναι μια πολύ ζυγισμένη ταινία και καλογυρισμένη. Με την διαφορά ότι το STAR WARS δεν είναι ταινία, όπως και η βίβλος δεν είναι βιβλίο , αλλά η βίβλος. Προσπαθήσαν να καλογράψουν μια βίβλο. Εγώ δεν θέλω μια καλογραμμένη βίβλο. Εγώ θέλω την κλασική άγαρμπη γραφή της βίβλου γιατί έτσι μου αρέσει. Γιατί πας να μου την κάνεις πιο ποιοτική στο γράψιμο; Με λίγα λόγια μου έλειψε η σκηνοθεσία του Λούκας. Αυτή την ταινία , αν και μου άρεσε, δεν νιώθω την ίδια ανάγκη να την υπερασπιστώ όσο ένιωθα για το ΙΙΙ. Ακόμα και στην παλιά τριλογία που δεν σκηνοθέτησε ο ίδιος (εκτός του 4 ) μου άρεσε το σενάριο που έμοιαζε να είναι του λούκας. Μπορεί να μην τις σκηνοθέτησε αλλά είχαν το άγγιγμά του . Εδώ αυτό που είδα χθές δεν είχε καθόλου λούκας άρα δεν ήταν STAR WARS. Διάβασα πολλούς να λένε ότι είχε κενά σεναριακά , και πως η κοπέλα κέρδισέ τον KYLO REN, κτλ. Οκ αυτό δεν είναι τόσο χτυπητό όσο το πώς πετούσε το millennium falcon πιο επιδέξια από τον HAN SOLO! Βασικά για μένα αυτό ήταν πιο κραυγαλέο. Ο κακός, απομυθοποιηθεί πολύ γρήγορα βγάζοντας την μάσκα. Θα μου πειτε επρεπε να βγεί γιατι θα επρεπε να υπάρχει eye contact με τον πατέρα του . OK ας την έβγαζε στην σκηνή με τον HAN, απομυθοποιήθηκε γρήγορα βγάζοντάς την στην ρει, Ο KYLO REN πάντως μου άρεσε πολύ ! η πρώτη του σκηνή και το νευρό που είχε ήταν κάτι που είχα δει μόνο σε video games και όχι σε ταινία του lucas, αυτό ήταν πολύ θετικό. Φανταστείτε το ΙΙΙ με έναν KYLO REN στη θέση του General grevius!!! ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ! Με λίγα λόγια πολύ καλή ταινία 8/10 αλλά για STAR WARS 5,5/10 ΥΓ . Ο ΒΒ-8 ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑΑΑΑΑΑ!!!!! Τρελάθηκα! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Με την διαφορά ότι το STAR WARS δεν είναι ταινία, όπως και η βίβλος δεν είναι βιβλίο , αλλά η βίβλος. Προσπαθήσαν να καλογράψουν μια βίβλο. Εγώ δεν θέλω μια καλογραμμένη βίβλο. Εγώ θέλω την κλασική άγαρμπη γραφή της βίβλου γιατί έτσι μου αρέσει. Γιατί πας να μου την κάνεις πιο ποιοτική στο γράψιμο; Θα συμφωνήσω. Star Wars είναι ο κόσμος, με εκατοντάδες βιβλία και χιλιάδες ώρες content και 6000 χρόνια ιστορία, που η συντριπτική πλειοψηφία δεν έχει ιδέα ότι υπάρχει, παρά μόνο σε 7 ταινίες, νομίζωντας ότι είναι περιορισμένο χρονο-τοπολογικά όπως τα Harry Potter ή τα Star Trek. Βασικά ο JJ Abrams, προσπάθησε να μετατρέψει το Star Wars σε Star Trek. Που είναι σαν να συγκρίνω μήλα με πορτοκάλια. Kαι λίγο off topic για την Βίβλο Πρώτα πρώτα η Βίβλος είναι η δυτική ονομασία των κειμένων που ο Πάπας Damasus I είπε ότι θα αποτελούν το "βιβλίο". Υπάρχουν πολλές εκδόσεις βέβαια, και η σύγχρονη Αγγλικανική έκδοση , είναι "πολύ light". Στην Ελλάδα, θα πρέπει να αναφερώμαστε σε Παλαιά & Καινή Διαθήκη, γιατί περιέχουν περισσότερα βιβλία/κείμενα και δει η αρχαία Ελληνική έκδοση, θεωρείται η πιο ακριβής μετάφραση των Εβραϊκών βιβλίων από τα Αραμαϊκά και τα Εβραϊκά για την ΠΔ. Ενώ η ΚΔ, όλα τα Ευαγγέλια είναι γραμμένα στα Ελληνικά, όπως και οι Επιστολές αλλά και η Αποκάλυψη* *Σημείωση δεν αναφέρομαι στην αυθεντία των κειμένων θα μας βγάλει τελείως off topic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vste Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Τουλαχιστον ειχε πολυ καλο 3d. Ισως το καλυτερο που εχω δει εως σημερα. Ειναι η μονη ταινια που για εμενα δεν ειχε το φαινομενο 2d cardboard ηθοποιοι σε διαφορετικο βαθος (ακομα και το Avatar επασχε απο αυτο). Ολα φαινοταν... τρισδιαστατα.. Οσοι μπορειτε δειτε το ετσι τουλαχιστον, αφου δεν πειθεστε οτι ειναι μουφα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Τουλαχιστον ειχε πολυ καλο 3d. Ισως το καλυτερο που εχω δει εως σημερα. Ειναι η μονη ταινια που για εμενα δεν ειχε το φαινομενο 2d cardboard ηθοποιοι σε διαφορετικο βαθος (ακομα και το Avatar επασχε απο αυτο). Ολα φαινοταν... τρισδιαστατα.. Είπα κι εγώ... Μόνο εμένα μου φάνηκε έτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polakis21 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Συμφωνω κι εγω. Το 3d του ηταν πολυ καλο. Ειδικα το πλανο με το destroyer απλωσα το χερι μου να το πιασω! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vste Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Συμφωνω κι εγω. Το 3d του ηταν πολυ καλο. Ειδικα το πλανο με το destroyer απλωσα το χερι μου να το πιασω! Μωρέ ποιο Star Destroyer? Εδώ όταν έβγαλε την μάσκα ο χαζοβλακας πήγε να μου βγάλει το μάτι με την μυτογκα του! Αν αυτός είναι ο γιος του Χαν και της Λια τότε ισχύει το tweet που λέει "κορίτσια κάντε λίγο κρατεί με τις πλαστικές στην μύτη. Παντρεύεται μανεκεν και όταν γεννιέται ο γιος σου μοιάζει στον Τσάκωνα." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haris San Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Τουλαχιστον ειχε πολυ καλο 3d. Ισως το καλυτερο που εχω δει εως σημερα. Ειναι η μονη ταινια που για εμενα δεν ειχε το φαινομενο 2d cardboard ηθοποιοι σε διαφορετικο βαθος (ακομα και το Avatar επασχε απο αυτο). Ολα φαινοταν... τρισδιαστατα.. Οσοι μπορειτε δειτε το ετσι τουλαχιστον, αφου δεν πειθεστε οτι ειναι μουφα. Δεν παιζει να ναι καλυτερο απο του avatar..εκτος αν δεν το εχεις δει 3d που στην ουσια δεν εχεις δει την ταινια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vste Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δεν παιζει να ναι καλυτερο απο του avatar..εκτος αν δεν το εχεις δει 3d που στην ουσια δεν εχεις δει την ταινια.. OK.. Έχω δει το Avatar στο Village 3d, σε 3d TV και σε Oculus Rift σε 3d. Εσύ το είχες το Star Wars; Έχουν και 7 χρόνια διάφορα μην ξεχνάς.. BTW το καλύτερο μου 3d μέχρι το Star Wars δεν ήταν το Avatar, ήταν το Hugo που είχαν κάνει ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ δουλειά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Έναν ασχημάντρα, δεν μπορούσαν να βάλουν να παίξει τον Kylo; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) To είδα 2η φορά χθες το βράδυ σε Village Vmax και το ευχαριστήθηκα περισσότερο μπορώ να πω. Αν και, παρ' όλο που άκουγα καλύτερα την μουσική, πάλι τα themes δεν "ξεχώριζαν" τόσο. Της Rey βασικά, ακουγόταν μια χαρά, γιατί δεν γινόταν κάτι μεγάλο ή τα jedi steps, αλλά π.χ. της Resistance είχε πάντα πράγματα να γίνονται που οι ήχοι τους νομίζω υπερκάλυπταν την μουσική. Πάντως άκουγα πιο εύκολα τα παλιά themes (Binary Sunset, Leia's theme, Han Solo & the princess). Στην τελική μάχη που την είδα επίσης πιο καλά, ο Kylo Ren απλά παίζει με τον Finn, αφού ό,τι και να κάνει ο Finn, ο Kylo τον απωθεί για πλάκα και γενικά δεν θέλει να τον σκοτώσει, αλλά παίζει όπως η γάτα με το θήραμά της. Παρ' όλο που είναι χτυπημένος και χλωμός/ιδρωμένος που όπως ξαναείπαμε, δείχνει ότι το bowcaster του έκανε καλή ζημιά(πώς έφτασε πιο γρήγορα στο δάσος πάντως; Noone runs faster than a black guy ). Το λάθος του είναι αφού του μπήξει (εχμ) το guard τον ώμο και ο Finn γυρνάει και τον χτυπάει. Εκεί τα παίρνει ο Kylo και με 3 κινήσεις (disarm, μπουκέτο, slash την πλάτη), τον κατεβάζει τον Finn. O Finn γενικά σε καμιά μάχη του με το lightsaber δεν κάνει κάτι, χάνει από τον Super-Stormtrooper (ή όπως θα τον πουν αυτόν ), χάνει και από τον Kylo. H Rey από την άλλη, το περίεργό της είναι ότι δεν έσπασε κάτι από το κοπάνημα στο δέντρο. Επίσης όμως δεν καταφέρνει τον Kylo, αφού παλεύει μόνο αμυντικά και τρέχει να ξεφύγει. Από την άλλη, mirror Vader vs Luke, ο Κylo Ren δεν θέλει να την σκοτώσει, αλλά να την πάρει με την δική του μεριά. Γι' αυτό και δεν την τελειώνει με την μία (άλλο τώρα που την έριξε στο δέντρο, μάλλον περίμενε ότι απλά θα έμενε αναίσθητη). Το άλλο που αφού την έχει στον γκρεμό και της λέει ότι αυτός μπορεί να την εκπαιδεύσει, είναι επίσης callback ("Luke, you do not yet realize your importance. You have only begun to discover your power. Join me, and I will complete your training. With our combined strength, we can end this destructive conflict and bring order to the galaxy.")σε The Empire Strikes Back, με λιγότερες λέξεις και impact βέβαια. Το ότι η Rey απλά κλείνει τα μάτια ("κοίτα που μας βγήκε και zen master" έλεγε ένας φίλος που το είδε πρώτη φορά χθες) και νιώθει την Force, φέρνει σε αυτό που έλεγε η Maz Kanata και επίσης πάλι στο The Empire Strikes Back ("You will know... when you are calm, at peace, passive. A Jedi uses the Force for knowledge and defense, NEVER for attack."), άλλο βέβαια αν μετά το πάει στην επίθεση, αλλά οκ, και ο Yoda σε "άμυνα" έκοβε κεφάλια από clone troopers και τους διέλυε μετά. Eπίσης μας δείχνει πως ο Kylo Ren που είναι εκείνη την στιγμή σε φουλ sentimental phase, μόλις σκότωσε τον πατέρα του, να φωνάζει στον Finn, αυτοχτυπιέται, κοινώς Dark Side powered και η Rey με το να καλμάρει γίνεται αντίστοιχα Light Side powered, μας βγάζει την αντίθεση. Και από τα χτυπήματά της, τρώει άλλα 3 τουλάχιστον lightsaber χτυπήματα (κόψιμο στην "φούστα" αλλά δεν είδα αν πήρε κάτι, κάρφωμα στον ώμο, και χτύπημα στο χέρι) ο Kylo οπότε χάνει συνέχεια έδαφος, μέχρι που τρώει και το slash στο πρόσωπο. Και το άλλο για την Rey "μα που τα ξέρει και τα κάνει όλα τα κόλπα". Έχει ακούσει ιστορίες για τους jedi και τον Luke. Όπως για εμάς είναι μύθος ο Ηρακλής, έτσι και για εκείνη και όπως φαίνεται όταν τα ακούει και χαμογελάει, τα έχει για καλά στο μυαλό της, άρα θα ξέρει και τι μπορούσαν (μάλλον) να κάνουν οι jedi και μετά δοκιμάζει η ίδια, αφού της είπε η Kanata σχεδόν ευθέως στην Rey ότι είναι Force sensitive. Αντιθέτως ο Luke δεν ήξερε τίποτα και συνέχεια γκρίνιαζε "I can't see with the blast shield on!", "I can't, it's too big." και φυσικά "I don't believe it!" που πήρε την απάντηση "That, is why you fail". Η Rey είναι πολύ πιο ανοιχτόμυαλη, ίσως και αφελής, αλλά τα πιάνει πιο γρήγορα. Θα έχει ενδιαφέρον η εκπαίδευσή της στο VIII και ο Κylo Ren θα πρέπει να σοβαρέψει (πιστεύω ότι μάλλον θα αποκηρύξει τον Vader, ώστε να μην είναι πια στην σκιά του) και να γίνει πιο σκληρός / ψυχρός. Θα δείξει. Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2015 από GhostRiderLSOV 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takis69tzel Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Τελικά απο τα παραπάνω που διαβάζω....το 3D αξίζει.......είναι STAR WARS, ΓΑΜΩΤΟ !!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Swimmer21 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Η REY ΕΙΝΑΙ ΘΗΛΥΚΟΣ ΚΛΩΝΟΣ ΤΟΥ LUKE. Αποψή μου. Κάτι παίζει με το χέρι του Luke (στη σκηνή που απλώνει το χέρι του στο R2-D2). Είναι ρομποτικό χωρίς το δέρμα. ΑΡΑ του το ξανακόψανε σε κάποια μάχη μετά το episode 6, πριν εξαφανιστεί και το επιδιόρθωσε πρόχειρα. Από το χέρι λοιπόν φτιάξανε κλώνο την Rey. Μπορεί και να την φτιάξανε από το πρώτο κομμένο του χέρι από τη μάχη με τον Vader και απλά το δέρμα στο ρομποτικό χέρι να έφυγε/καταστράφηκε από άλλη μάχη ή χρόνια σε απομόνωση και αντιξοότητες. Η Rey είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ με την Δύναμη με μηδενικές ώρες εκπαίδευσης. Κλείνει τα μάτια για να συγκεντρωθεί στη Δύναμη. ΠΟΥ ΤΟ ΗΞΕΡΕ; Το είπε ο Yoda στον Luke! Οι αναμνήσεις και οι ικανότητες περάσανε στη Rey μέσω της κλωνοποίησης! Οταν ειπε ο Kylo Ren την λέξη Δύναμη, κάτι θυμήθηκε, αναμνήσεις του Luke! Επίσης οταν άγγιξε το φωτόσπαθο του Luke, εκεί στο μπαούλο, είδε κάποια οράματα εμπειρίες που μπορεί να ήταν το παρελθόν/εμπειρίες/αναμνήσεις του Luke. Η να είδε το μέλλον, όπως μπορούσε και ο Luke! Επίσης αυτή η κοντή με τα μεγάλα γυαλιά (δεν θυμάμαι όνομα) που είχε φυλάξει το φωτόσπαθο του Luke, έβγαλε τα γυαλιά της για να δει τα μάτια της Rey καλύτερα! Κάτι της θύμιζαν.. Τα μάτια του Luke?? (από την αρχή ανέφερε πως έχει δει πολλά μάτια (στον Finn) και τα προσέχει ιδιαιτέρως). Της είπε κιόλας ξέρεις και εσύ οτι δεν θα γυρίσουν αυτοί που περιμένεις.. Μήπως στα μάτια της Rey είδε το κοριτσάκι/κλώνο που μεγάλωσε αυτή και την έδωσε μακριά για να σωθεί κάπου κρυμμένη; (όραμα της Rey που έλεγε μην με αφήνετε κλπ) Μήπως την διέσωσαν από την dark side που την κλωνοποίησαν για να εκπαιδεύσουν αυτή, αφού δεν μπόρεσαν να πάρουν τον Luke με την πλευρά τους; Χμμ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Η Rey είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ με την Δύναμη με μηδενικές ώρες εκπαίδευσης. Κλείνει τα μάτια για να συγκεντρωθεί στη Δύναμη. ΠΟΥ ΤΟ ΗΞΕΡΕ; Το είπε ο Yoda στον Luke! O Luke χρησιμοποιεί τη δύναμη προτού συναντήσει το Yoda (επεισόδιο V), στο επεισόδιο IV. Δυο κουβέντες του λέει ο Obi-Wan και αποκρούει λέιζερ στα τυφλά με το φωτόσπαθο. Επίσης τη χρησιμοποιεί για να διαλύσει το πρώτο Death Star. Υποτίθεται ότι αν αφεθείς και αφουγκραστείς τη Δύναμη, τη νιώθεις και μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις. Η ιστορία με την εκπαίδευση που απαιτεί χρόνια για να κάνεις το παραμικρό και πρέπει να ξεκινάς από μωρό δεν υπάρχει στις πρώτες ταινίες. Να πω την αλήθεια, με χαλάει πολύ. Πήγαμε από το "άσε τη Δύναμη να ρέει μέσα σου" στο "ναι, αλλά πρώτα πρέπει να πληρώσετε 50€ εγγραφή". Δεν ξέρω, όταν ήμουν παιδί δεν το σκεφτόμουν έτσι όπως το κάνανε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Swimmer21 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 O Luke χρησιμοποιεί τη δύναμη προτού συναντήσει το Yoda (επεισόδιο V), στο επεισόδιο IV. Δυο κουβέντες του λέει ο Obi-Wan και αποκρούει λέιζερ στα τυφλά με το φωτόσπαθο. Επίσης τη χρησιμοποιεί για να διαλύσει το πρώτο Death Star. Υποτίθεται ότι αν αφεθείς και αφουγκραστείς τη Δύναμη, τη νιώθεις και μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις. Η ιστορία με την εκπαίδευση που απαιτεί χρόνια για να κάνεις το παραμικρό και πρέπει να ξεκινάς από μωρό δεν υπάρχει στις πρώτες ταινίες. Να πω την αλήθεια, με χαλάει πολύ. Πήγαμε από το "άσε τη Δύναμη να ρέει μέσα σου" στο "ναι, αλλά πρώτα πρέπει να πληρώσετε 50€ εγγραφή". Δεν ξέρω, όταν ήμουν παιδί δεν το σκεφτόμουν έτσι όπως το κάνανε. Ναι εγω ομως επικεντρωνομαι στο κομματι ΠΟΥ ΤΟ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙ/ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ.. οχι στο οτι πως μπορεσε και την ενιωσε αφου εκλεισε τα ματια.. Ο Kylo Ren της ειπε απλα την λεξη Force και ολο της το προσωπο εδειξε κατι να θυμαται και εκλεισε τα ματια να τη νιωσει.. Δεν της ανεφερε κανεις την σχεση συγκεντρωση/ηρεμια = δυνατοτητα χρησιμοποιησης της δυναμης. Ηταν σαν να την ηξερε.. Τελοσπαντων απλα μια θεωρια μου ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Φοβερή ερμηνεία σε εκείνο το σημείο πάντως... Άλλαξε όλο το πρόσωπό της, ήταν άψογο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα