Προς το περιεχόμενο

Star Wars: The Force Awakens (spoilers thread)

KilliK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

τι ωραια που θα ηταν αν ολοι αυτοι που νομιζουν οτι βλεπουν καλες ταινιες, να εβλεπαν τις πραγματικα καλες ταινιες και οχι οτι σκουπιδιαρο που βλεπουν και ευχαριστιουνται.

θα πηγαινε τουλαχιστον το σινεμα ενα βημα μπρος, και θα ξεμπλεκαμε μια και καλη απο το nostalgia-fest που μας ταιζουν εδω και καιρο..

Είμαι βέβαιος ότι και ο Χίτλερ είχε το ίδιο όνειρο με σένα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 626
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το ειδα εχτες (που να μην το βλεπα)

Τεραστια μουφα!! Καμια προτοτυπια, τρελες τρυπες στο σεναριο και αδιαφοροι χαρακτηρες.

Κριμα! Αλλο ενα franchise που εσκισε ο Abrams.. :(

• Like 2

Ο γέρος που είχε την πληροφορία για τον Λουκ είπαν ποιος είναι; Θυμάμαι πως ήξερε τον Kylo Ren αλλά δεν θυμάμαι αν είπαν το ποιος ήταν και μάλλον δεν πρόκειται να τον ξανααναφέρουν.

Εμένα η ταινία μου φάνηκε συμπαθητική. Τη βρήκα λίγο επιφανειακή και προβλέψιμη για τα γούστα μου, αν και αυτό μένει να το δούμε στη συνέχεια. Κατά τα άλλα είναι μία καλή sci-fi περιπέτεια χωρίς να ξεφεύγει πολύ από το brand.

Αυτό που με χάλασε λίγο είναι η έλλειψη cliff-hanger. Το μόνο που έχει κάποιο ενδιαφέρον από το πρώτο είναι να δούμε ποιος είναι ο Snoke και τη δύναμη του. Δεν είναι κάτι άλλο να περιμένεις. Η Ρέι είναι ήδη γαμάουα και κόρη του Λουκ ή της Λέια (εκτός αν έκανε καμιά κουτσουκέλα ο Γιόντα :P ). Ο Κιλορέν θα γίνει μίνι Νταρθ, ειδικά αν κάηκε στη φωτιά. Τα γνωστά Empire vs Rebellion. Πιο πολύ θέλω να το δω απλά γιατί το πρώτο δε σου αφήνει τίποτα για τη συνέχεια και λες τι στο καλό, κάτι θα γίνει. Όπως με τα πρώτα Walking Dead.

Δεν περίμενα να καταλάβεις. Και σε οποιονδήποτε άλλο, θα το εξηγούσα. Αλλά εδώ θα ήταν χαμένος χρόνος.

Δεν έχει σημασία. Πιστεύω ότι οι υπόλοιποι καταλαβαίνουν.

Δε βρίσκω καμία συσχέτιση ανάμεσα στους δύο χαρακτήρες...

Η συσχέτιση είναι εξής: Κ@ργιόληδες που σε κάνουν να τους μισείς!

Ωραία έχω και μια πιο λεπτομερή: Πειραγμένα ψυχικά άτομα τα οποία έχουν κόμπλεξ εξουσίας και οικογενειακά προβλήματα, αδίστακτα, και ανήκουν στους 'κακούς' της οθόνης.

Η συσχέτιση είναι εξής: Κ@ργιόληδες που σε κάνουν να τους μισείς!

Ωραία έχω και μια πιο λεπτομερή: Πειραγμένα ψυχικά άτομα τα οποία έχουν κόμπλεξ εξουσίας και οικογενειακά προβλήματα, αδίστακτα, και ανήκουν στους 'κακούς' της οθόνης.

Ο Joffrey είναι το αποτέλεσμα ενός παιδιού που του κάνεις όλα τα χατήρια και του συμπεριφέρεσαι λες και είναι το κέντρο του κόσμου, με αποτέλεσμα να μην αναπτύξει καμία απολύτως κοινωνική συμπεριφορά και δεξιότητα. Δεν αποτινάσσει ποτέ από πάνω του τα πρωτόγονα ένστικτα του και χρησιμοποιεί την οικογένειά του ως μέσο για να πετύχει τους στόχους του, καθώς ο ίδιος από μόνος του δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο.

Ο Kylo Ren, από την άλλη, είναι ο κλασικός ταλαντούχος έφηβος που δεν ενδιαφέρεται για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι αρετές του, αλλά ως προτεραιότητα έχει να διαφοροποιηθεί από την οικογένειά του, να αποκτήσει μια ταυτότητα διαφορετική από αυτή που νιώθει πως του επιβάλουν. Ένας επαναστάτης χωρίς αιτία. Δυστυχώς μέσα από αυτή τη διαδικασία, έπεσε στα χειρότερα: να του κάνει πλύση εγκεφάλου μια φριχτή οργανωμένη "θρησκεία" και να καταστρέφει τη ζωή του (προφανώς ο Χαν Σόλο έχει δίκιο, ο Σνοουκ τον χρησιμοποιεί).

Είναι πιο τραγικός χαρακτήρας για μένα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...