Προς το περιεχόμενο

Star Wars: The Force Awakens (spoilers thread)

KilliK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

SPOILER FREE TOPIC (NO SPOILER TAGS)

αν συμφωνει ο Mod, ανοιγω νεο τοπικ για να συζητησουμε αποκλειστικα και ελευθερα την πλοκη της νεας SW ταινιας. το αλλο τοπικ να χρησιμοποιηθει για οτι εχει σχεση με την ταινια, αντιδραση του κοινου, κριτικες, memes, κτλ.

αλλιως ας το σβησει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 626
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

για αρχή, fuck you JJ Abrams.

Οπτικά 9/10 (IMAX 3D)
Soundtrack ανύπαρκτο
Σενάριο 3/10

Υπερβολική και ανούσια δράση, υπερβολικό και ανούσιο χιούμορ με σενάριο transformers.

Μού'χεις ολόκληρο Skywalker να τρώει ξύλο από έναν τύπο που έπιασε lightsaber πριν 5 λεπτά...

Ακόμα και στο Episode 1 είχες έναν Maul με ένα ΕΠΙΚΟ Duel of the Fates, σ'αυτό δεν είδα τίποτα αξιοπρόσεχτο
Εάν συνεχίσει με JJ στο τιμόνι το άρμεγμα που θα φάει αυτή η ψόφια αγελάδα δεν θα έχει προηγούμενο.

• Like 3

• Super Moderators

Δεν νομίζω ότι χρειάζεται spoiler tag, όλα χύμα είναι εδώ :P

Σιγά την "princess", σαν να του φάγαν το μπιφτέκι του ήταν στη μισή ταινία...

• Super Moderators

Τότε δεν θα διαφέρει σε κάτι από το main thread, δεν είναι ότι δεν επιτρέπουν να λέμε spoilers μέσα σε spoiler tags :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@Sugizo, αλλη ταινία είδες; Καταλαβαίνω ότι οι απόψεις μας μπορει να είναι διαφορετικές, αλλά πως βρήκες ανύπαρκτο το soundtrack; Σιγουρα δεν ειναι κατι καινούριο, αλλά είναι J. Williams.

Επεξ/σία από drpaneas

Η καλύτερη μαχη με lightsiber γεματη ταινία μεγαλες προσδοκίες για πιο μετά , μεγαλη έκπληξη οτι jedi ειναι η κοπέλα σε αντίθεση με οσα πιστεύαμε. Imax 3D απλα επικό

• Moderators

Χωρίς ιδιαίτερη σειρά

Pros:

- Πολλοί παραλληλισμοί με τα παλιά.

- Old character nostalgia. Ευτυχώς η Carrie δεν ήταν τόσο χάλια όσο στα interviews. :P Han / Chewie kicking ass. :)

- Οι νέοι good guys χαρακτήρες μου άρεσαν, είχαν μια ωραία "guy/girl next door" vibe. Good buddies Finn / Poe. Rey θα γίνει μούρη jedi πιστεύω.

- Η σκηνή που έρχονται τα X-Wings πάνω από το νερό, ήταν όπως και το περίμενα, η αγαπημένη μου. Με πιάνει το ρίγος με την εικόνα του σπρέυ στο background όταν ξεκινάει η επίθεση.

- Two-seat TIE Fighter. :D
- Ωραία τα νέα Star Destroyers, cool ventral cannons.

- Το Millennium Falcon αντέχει πολλά.

- Hyperspaaaace.

- Ενδιαφέρουσα σκηνοθεσία, κυρίως στις διαστημικές μάχες.

- Accurate stormtroopers. :P

- Ωραίες / αστείες ατάκες / shout-outs.

- ΒΒ-8, cutest droid ever. Να character for kids, that's not freaking annoying.

- Πλακίτσα είχε η Maz Kanata.

- Starkiller Base firepower.

- Kylo Ren quite strong Force user. Αλλά ναι, "the Force is strong in my family" έλεγε ο θείος Luke, μάνα την Leia, αναμενόμενο.  

- Νot bad το lightsaber duel, πιο "ωμό" από τα παλιά και χωρίς να στριφογυρνάμε τα φωτόσπαθα 50 φορές. Ο Kylo Ren φαίνεται ότι δεν έχει κάνει σωστό training σε lightsaber combat, ήταν και χτυπημένος και επίσης Finn / Rey δεν ήξεραν.

- Big Badda Boom!

Cons:

- Πολλοί παραλληλισμοί με τα παλιά.

- Ωραία η σκηνοθεσία, αλλά γενικά το ένιωθες...διαφορετικό.

- The Force works in mysterious ways, αφού όλα μπαίνουν στην θέση τους πολύ βολικά.

- Han...nooooo. :*(

- Περίμενα τον Luke να πετάξει "Kept you waiting, huh?". Κομπάρσος. :P Τον έκαναν cool πάντως.

- Κylo Ren, μην ανησυχείς, έχεις αρκετό prequel-Vader μέσα σου. Ειδικά με τα "γαμώ το κέρατό μου!" lightsaberιλίκια σε ό,τι βρεις. Αλλιώς, δεν φτάνεις ούτε στο μικρό του δάχτυλο. Quite strong Force user όταν το θυμάται. Όταν έβγαλε την μάσκα, άρχισαν τα awkward γελάκια στο σινεμά, μιας και...ε...intimidating φάτσα δεν είναι. Επίσης too many issues. 

- Force time stop?? Από πότε σταματάμε laser blasts στον αέρα;

- Captain Phasma = Boba Fett 2.0. Cool armor, take no shit attitude, δεν κάνει τίποτα εκτός του να περπατάει εδώ κι εκεί και look cool.

- Finn, αν ήταν τόσο απλό να κουβαλάμε lightsabers, τότε θα είχαμε όλοι. :P

- Πολύ λίγα turbolasers για Star Destroyer.

- Μερικές φορές, λίγο πολλά αστεία.

- Supreme Leader CGI. Πού, πώς, πότε ήρθε... Θα μάθουμε στο μέλλον I guess.

- General Hux, μόνο "Sieg Heil!" δεν πέταξε.

- Maz Kanata, δεν είσαι Yoda. Sorry.

- Deus Ex R2.

- Το κόκκινο χέρι του C-3PO θα το μάθουμε από τα comics;
- Resistance fleet...μόνο X-Wings; Δεν έχουμε πια capital ships;

Και διάφορα άλλα, που δεν μου έρχονται τώρα κλασσικά.

Για τον κινηματογράφο:

Pros:

- Σακούλα με toy (μου έτυχε ο Poe :D), αφίσα και Novaguide (lol) μέσα, σε κάθε θέση.

- Είχε ζέστη μέσα.

- Ήταν δωρεάν λόγω της πρόσκλησης. Ευχαριστούμε Αθήναιον! :P

Cons:

- 1:15 ξεκίνησε η προβολή. Πολύ κρύο στην ουρά και ψιλόβρεχε κάθε τόσο. Ανοργανωσιά...

- 3D. Πρώτη φορά είδα, αλλά με το πρόβλημα στο ένα μάτι μου και κανονικό να το έβλεπα, σχεδόν το ίδιο θα ήταν. Σκοτάδια με αυτά τα γυαλιά..

- Θέλω τουλάχιστον VMAX των Village. Είχα πρόβλημα να ακούω την μουσική, γενικά ο ήχος ήταν πολύ underwhelming.

Γενικώς, θέλω να το δω στο Village, να έχω μια πιο καλή οπτικοακουστική άποψη. Πάντως σαν ταινία μου άρεσε, αλλά είχε διάφορα "βολικά" να συμβαίνουν και έφερνε πράγματι σαν remake του IV στις διάφορες σκηνές αν τις πιάσεις μία-μία + από τις άλλες ταινίες. Τις παλιές δεν τις φτάνει σε scope / classic. Το προτίμησα από τα prequels αλλά και πάλι, έχει κάτι το...spin-off μέσα της η ταινία. Επίσης το "leaked" whatever σενάριο ήταν σχεδόν spot-on, οπότε ήξερα τι έπαιζε κι ήλπιζα να ήταν λάθος. Han όμως... :(

8/10 θα έλεγα κι εγώ, γιατί σίγουρα ήταν fun και εκτός του Kylo Ren χωρίς την μάσκα που τον έπιαναν τα υπαρξιακά του, δεν είχα κανένα πρόβλημα να την βλέπω, θα ήθελα κι άλλο.

Για τα επόμενα, θέλω να δω Luke jedi Master stuff. Kylo θα το γυρίσει light εύκολα, ώστε να έχουμε έναν σωστό κακό. :P

More Resistance / First Order ships, please!

Δεν θα το έλεγα "A New Hope", αλλά "A New Start". Θα δούμε τι θα παιχτεί στο επόμενο.

• Like 5

Βασικά ενώνει ωραία το παλιό με το καινούριο και προετοιμάζει το έδαφος για τις άλλες 2 ταινίες. Απλά πίστευα στη σκηνή που πεθαίνει ο Han Solo οτι θα εμφανιστεί από κάπου ο Luke.

- Νot bad το lightsaber duel, πιο "ωμό" από τα παλιά και χωρίς να στριφογυρνάμε τα φωτόσπαθα 50 φορές. Ο Kylo Ren φαίνεται ότι δεν έχει κάνει σωστό training σε lightsaber combat, ήταν και χτυπημένος και επίσης Finn / Rey δεν ήξεραν.

Αυτό τίποτα άλλο

@Sugizo, αλλη ταινία είδες; Καταλαβαίνω ότι οι απόψεις μας μπορει να είναι διαφορετικές, αλλά πως βρήκες ανύπαρκτο το soundtrack; Σιγουρα δεν ειναι κατι καινούριο, αλλά είναι J. Williams.

μα αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα, δεν είχε ένα καινούργιο κομμάτι που να σου μείνει στο μυαλό, αρκέστηκαν στο να αναμασήσουν τα παλιά.

όσο για το lightsaber duel, δηλαδή η εξήγηση είναι ότι ο apprentice του Luke Skywalker ο οποιος σταματα blasters στον αέρα δεν είχε κάνει sword training?? wtf

Και από την άλλη η κοπελίτσα (η οποια ήταν τίμιος χαρακτήρας) έκανε train στο force μέσα σε 2 ώρες?? ξανά wtf

επίσης, η πρώτη σκέψη μετά το cinema ήταν, ή φτιάξαν ένα μέτριο Episode IV με πολλά να μένουν στον αέρα και να μην εξηγούνται κι άρα η συνέχειες θα είναι τουλάχιστον καλύτερες, ή θα συνεχίσει στο ίδιο μοτιβο και απλά WTF i just saw.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...