Προς το περιεχόμενο

Samsung Note 4. Αξίζει;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας,

Μετά από παταγώδη αποτυχία στην προσπάθεια μου να φτιάξω το Note 2, που μου "πέθανε" από το πουθενά. Και έπειτα από το κόστος επισκευής που μου έβγαλε η Samsung, 175 ευρώ, αποφάσισα να αγοράσω καινούργιο κινητό και να μη κάνω πασαλείμματα. 

Οι τιμές που κυκλοφορούν για το Note 4, μου φάνηκαν πολύ καλές... Εγώ ούτε το είχα δει, ούτε το είχα χρησιμοποιήσει ποτέ, παρόλα αυτά με το Note 2 είχα πάθει έρωτα και φαντάζομαι το 4 θα είναι μία πολύ καλή συσκευή...

Από εσάς, θέλω να μου πείτε:

1) Αξίζει στα 435 που κυκλοφορεί;

2) Σαν συσκευή πως την  χαρακτηρίζετε;

3) Για να σας προλάβω, δεν με ενδιαφέρει το Spen αλλά πάω σε Note λόγω συνήθειας μεγέθους οθόνης.

4) Το κάτι σαν δέρμα που βλέπω ότι έχει από πίσω, θα διαλυθεί εύκολα ή είναι γερό;

5) Προβλέπεται να πέσει κι άλλο η τιμή; Να περιμένω ή να το χτυπήσω άμεσα;

ΥΓ: Επειδή είμαι και άσχετος το N910C ή το N910F; Τι διαφορές έχουν και αν αξίζει η διαφορά της τιμής..!

Ευχαριστώ..!

Επεξ/σία από moonsuntrip
  • Like 1
Δημοσ.

Σαν κατοχος εχω να σου πω αρκετα καλα λογια. Καμερα και οθονη παρα πολυ καλες,η μπαταρια ειναι σε μετρια επιπεδα τουλαχιστον στο C που εχω εγω.Οσον αφορα το πισω μερος ναι ειναι ανθεκτικο και δεν εχει προβλημα. Το ευαισθητο σημειο ειναι το πλαισιο απο ακουμινιο που ακομα και με θηκη κανει γρατζουνιες.Την περιοδο των εορτων συνηθως ανεβαινουν οι τιμες οποτε ισως αν περιμενεις να πεσει λιγο

Δημοσ.

Ένα απο τα καλύτερα κινητά. Έχω το F και είμαι καταευχαριστημένος. Ο μόνος λόγος που θα το αλλάξω είναι για ένα note dual sim active. αν δεν το κάνει μόνο τότε θα πάω σε άλλο κινητό. 

Δημοσ.

Μιας κ δεν σε ενδιαφερει το spen δεν κοιτας κ κατι αλλο πιο φρεσκο στην αγορα;;;Οπως το g4;;To note 4 δειχνει πολυ καλο τηλ κ εχει πεσει αρκετα η τιμη τ,εχει πολυ καλη μπαταρια κ καμερα.Αν δεν λαγγαρει πιστευω θα σε ικανοποιησει !!

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε παρόλο που μπαίνουμε στο 2016 και το NOTE 4 είναι κινητό του 2014 αποτελεί μια από τις κορυφαίες συσκευές,

1)μεγάλη οθόνη, και από τις καλύτερες στην αγορά μετά από αυτές του s6 NOTE 5(οι οποίες είναι λιγο φωτεινότερες) το μόνο παράπονο που έχω προσωπικά

2)Καλή ποιότητα κατασκευής, αλλά αυτό το κάτι σαν δέρμα προσωπικά με ενοχλεί γιατί εμένα τουλάχιστον μου γλιστράει( εχω βάλει μια αυθεντική s-view cover με δερμάτινη, της οποίας το δέρμα έχει καλύτερη υφή και το κραταω καλύτερα

3)*αποσπωμενη μπαταρία και Micro sd, προσωπικά δεν βρίσκω κάτι καλύτερο ως χαρακτηριστικο σε ένα κινητό πλέον από την αποσπωμενη μπαταρία(μονο το note 4 και το lg g4 έχουν πλέον και καμιά άλλη ναυαρχίδα)

4)Δεν νομίζω να πέσει κάτω από 400,ιδικά την στιγμή που δεν Υπάρχει στην Ευρωπαϊκή αγορά το NOTE 5, και παρακολουθοντας την πορεία πτώσης της τιμής του NOTE 3,δεν έχουμε πολλές ελπίδες, τα NOTE είναι και παραμένουν ακριβά

Δημοσ.

Τέλεια παιδιά...

Ουσιαστικά έχω αποφασίσει και θα το αγοράσω...

Σαν τελική ερώτηση θα ήθελα να μου απαντήσετε ποια έκδοση να προτιμήσω...

N910C ή το N910F; Βρήκα και αυτή, δεν ξέρω αν είναι άλλη έκδοση Samsung Galaxy Note Duos.

Και δεν ξέρω αν επιτρέπεται αυτή η ερώτηση στο φόρουμ, αλλά αν έχετε να προτείνετε και κάποιο μαγαζί που εμπιστεύεστε και έχει το κινητό...

Ευχαριστώ πολύ..!

Δημοσ.

Έχει ανοίξει κ άλλο ποστ για vs ανάμεσα σε αυτά τα δυο!

Ψάξε λίγο θα το βρεις!

Αλλά εγώ επιμένω και θα σου πω πάνε στο g4 η στο Moto x style!

Είναι τα κλτρσ κινητά που έχω πιάσει στα χέρια μου ωραία αλαγκαριστα χωρίς το laggwiz!

Πάνε μια βόλτα από public να τα δεις και πιστεύω θα αλλάξεις γνώμη!

Το μόνο προσόν του note 4 είναι το πενακι που μετσ την πρώτη βδομάδα θα ξεχάσεις ότι υπάρχει καν όπως και το 99% των χρηστών !

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα,

Υπάρχει περίπτωση να έχει κανείς το link για την μάχη των 2 κινητών που ανέφερα; Δεν το βρίσκω...

Και καμιά ακόμη γνώμη θα βοηθούσε πολύ...

Δημοσ.

Κοιτά είχα note 4 και ναι είναι πολύ τίμια συσκευή και οποίος το έχει δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ λόγο να αλλάξει κινητό. Αλλά άλλο αυτό και άλλο δίπλα στο 2016 να σκασεις κοντά μισό χιλιάρικο για 2,5 ,ετών κινητό για εμένα αυτό είναι απλά ΛΑΘΟΣ. Ειδικά στα φαμπλετ που ή αγορά είναι γεμάτη με διαμάντια. Τώρα για κατάστημα οι αξιολογήσεις στο Σκρουτζ θα σε σώσουν. Μην πάρεις για 10 euro διάφορα από κάποιον χωρίς αξιολογήσεις πάρε από ένα με πολλές αξιολογήσει και δεν θα χάσεις.

• Like 2
Δημοσ.

Προτίμησε το F αν θέλεις 4G+ που για μένα αξίζει. Το C δεν το υποστηρίζει.

Δεν θα δεις διαφορες ουσιαστικες μεταξύ του C και F. Έχω δει δεκάδες βίντεο, τα έχω λειτουργήσει και τα δύο ο ίδιος και τα βρήκα εξαιρετικά και τα δύο.

Το 8core δεν τα πάει καλά με την μπαταρία όπως το 4core. Ο Snapdragon είναι πιο ψηλά χρονισμενος και σε games κτλ υπερεχει. Ποιες εφαρμογές εξάλλου αξιοποιούν πλήρως έναν 8core;

Να πάρεις θήκη, γιατί μοιραία θα έχεις φθορές στο γύρω μέρος του κινητού, ειδικα αν πας για το μαύρο note 4 όπου το αλουμίνιο είναι βαμμένο ουσιαστικά. Το πίσω καπάκι και να φθαρεί, δεν σε ενδιαφέρει αφού αλλάζει και ειναι φτηνό.

Όσο αφορά το αν αξιζει να δώσεις τόσα χρήματα για συσκευή του 2014 έναντι μιας αντίστοιχης του 2015 ή και του 16, εγώ θα σου πω να τα δώσεις γιατί παίρνεις μια από τις καλύτερες συσκευες που έχει φτιάξει η Samsung. Το note 5 είναι πισωγύρισμα για τη σειρά note δυστυχώς με την μη αποσπωμενη μπαταρία και την μη επεκτασιμοτητα αποθηκευτικού χώρου.

Anw, είναι δική σου απόφαση.

Δημοσ.

Προτίμησε το F αν θέλεις 4G+ που για μένα αξίζει. Το C δεν το υποστηρίζει.

Δεν θα δεις διαφορες ουσιαστικες μεταξύ του C και F. Έχω δει δεκάδες βίντεο, τα έχω λειτουργήσει και τα δύο ο ίδιος και τα βρήκα εξαιρετικά και τα δύο.

Το 8core δεν τα πάει καλά με την μπαταρία όπως το 4core. Ο Snapdragon είναι πιο ψηλά χρονισμενος και σε games κτλ υπερεχει. Ποιες εφαρμογές εξάλλου αξιοποιούν πλήρως έναν 8core;

Να πάρεις θήκη, γιατί μοιραία θα έχεις φθορές στο γύρω μέρος του κινητού, ειδικα αν πας για το μαύρο note 4 όπου το αλουμίνιο είναι βαμμένο ουσιαστικά. Το πίσω καπάκι και να φθαρεί, δεν σε ενδιαφέρει αφού αλλάζει και ειναι φτηνό.

Όσο αφορά το αν αξιζει να δώσεις τόσα χρήματα για συσκευή του 2014 έναντι μιας αντίστοιχης του 2015 ή και του 16, εγώ θα σου πω να τα δώσεις γιατί παίρνεις μια από τις καλύτερες συσκευες που έχει φτιάξει η Samsung. Το note 5 είναι πισωγύρισμα για τη σειρά note δυστυχώς με την μη αποσπωμενη μπαταρία και την μη επεκτασιμοτητα αποθηκευτικού χώρου.

Anw, είναι δική σου απόφαση.

Και πάνω που πήγα να πατήσω πληρωμή για το C διαβάζω αυτά που λες και αναθεωρώ...

Δηλαδή δεν προσφέρει τίποτα παραπάνω ουσιαστικό από το F;

Ποιες είναι οι ουσιαστικές διαφορές, sorry που σας πρήζω αλλά είμαι άσχετος και θέλω αν είναι δυνατόν να το κλείσω και μέσα στη μέρα, γιατί το βρήκα από ένα σχετικά γνωστό μαγαζί. Το C 495 και το F 455.

Δημοσ.

Και πάνω που πήγα να πατήσω πληρωμή για το C διαβάζω αυτά που λες και αναθεωρώ...

Δηλαδή δεν προσφέρει τίποτα παραπάνω ουσιαστικό από το F;

Ποιες είναι οι ουσιαστικές διαφορές, sorry που σας πρήζω αλλά είμαι άσχετος και θέλω αν είναι δυνατόν να το κλείσω και μέσα στη μέρα, γιατί το βρήκα από ένα σχετικά γνωστό μαγαζί. Το C 495 και το F 455.

Πάρε το 4πυρινο μεγάλο πράγμα η αυτονομία στη μπαταρία. Οι εφαρμογές που αξιοποιούν έναν 8 πυρινο είναι ελάχιστες και θα δεις μικρή διάφορα.
  • Like 1
Δημοσ.

Όπως σου είπα, οι διαφορές δεν είναι εμφανεις στην καθημερινή σου χρήση. Εμένα πιο πολύ το 4G με πείραξε ότι λείπει από το 8core,και πίστεψε με θα το εκτιμήσεις όταν δεις πόσο γρήγορα παει ειδικά με το 4G+

Το 8core προσφέρει λογικά μεγάλη άνεση στο multi tasking..Τωρα αυτό θεωρητικά, αφού επηρεάζεται πιο πολύ η ram παρά το CPU ειδικα στα Android. Ουσιαστικά δεν παίζει να δεις διαφορά και μόνο στα specs θα βλέπεις τον exynos αντί του Snapdragon.

Δημοσ.

έχω το 8core και η γυναίκα μου το 4core είναι όπως τα λένε τα παιδιά και άλλο ένα ότι το 4core έχει και καλύτερη κάμερα ιδικά το βράδυ μικρή διαφορά αλλά έχει!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...