GiannisMetal Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Μπαίνω στο web tv του Alpha (www.alphatv.gr/webtv/) και δεν μπορώ να κάνω stream κανένα βίντεο. Εξηγούμαι. Εκεί που θα ήταν ο player, δεν φαίνεται τίποτα. Άσπρο. Μηδέν. Αυτό συμβαίνει ΜΟΝΟ στο laptop. Έχω δοκιμάσει χωρίς antivirus, χωρίς adblock, σε firefox portable χωρίς καθόλου addons, μόνο με τα απαραίτητα plugins. Από διαφορετικά δίκτυα μπας και παίζει ρόλο η ip. Τίποτα, άσπρο. Σε άλλα pc και laptop που έχω δοκιμάσει, όλα καλά. Τί μπορεί να συμβαίνει; ΥΓ: Δοκίμασα με firefox, chrome, edge, ie, opera, vivaldi, όλα. Windows 10 64 bit. Γενικά κανένα άλλο τέτοιο πρόβλημα, μόνο στον alpha. Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2015 από GiannisMetal
corsair04 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα. Μπαίνω στο web tv του Alpha (www.alphatv.gr/webtv/) και δεν μπορώ να κάνω stream κανένα βίντεο. Εξηγούμαι. Εκεί που θα ήταν ο player, δεν φαίνεται τίποτα. Άσπρο. Μηδέν. Αυτό συμβαίνει ΜΟΝΟ στο laptop. Έχω δοκιμάσει χωρίς antivirus, χωρίς adblock, σε firefox portable χωρίς καθόλου addons, μόνο με τα απαραίτητα λθγινσ. Από διαφορετικά δίκτυα μπας και παίζει ρόλο η ip. Τίποτα, άσπρο. Σε άλλα pc και laptop που έχω δοκιμάσει, όλα καλά. Τί μπορεί να συμβαίνει; ΥΓ: Δοκίμασα με firefox, chrome, edge, ie, opera, vivaldi, όλα. Windows 10 64 bit. Γενικά κανένα άλλο τέτοιο πρόβλημα, μόνο στον alpha. μήπως λείπει κάποιο πρόσθετο (java,flash)
GiannisMetal Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 μήπως λείπει κάποιο πρόσθετο (java,flash) flash θέλει, αλλά το έχω ήδη. Java δεν χρειάζεται
corsair04 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 flash θέλει, αλλά το έχω ήδη. Java δεν χρειάζεται απεγκατάσταση και εγκατάσταση ξανά ή ίσως να θέλει απλά update
GiannisMetal Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 απεγκατάσταση και εγκατάσταση ξανά ή ίσως να θέλει απλά update το δοκίμασα και αυτό αλλά δεν...
GiannisMetal Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Το δεξί κλικ στη λευκή περιοχή που θα έπρεπε να είναι ο player, δεν βγάζει κάτι σχετικό με το adobe flash player, αλλά τις επιλογές που βγάζει ένα δεξί κλικ σε κάποιο τυχαίο μέρος της σελίδας.
corsair04 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 αλλες σελιδες που κανουν χρηση flash τις παιζει
GiannisMetal Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 αλλες σελιδες που κανουν χρηση flash τις παιζει Ναι, κανονικά. Αυτό είναι που μου κάνει εντύπωση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα