Επισκέπτης Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 οκ , δε κανει τιποτα , γιαυτο ειμαι στο insomnia για να βοηθαω οποιον εχει προβλημα. Σ'αφηνω σε καλα χερια συν-φορουμίτων να σε βοηθησουν. Εαν σκεφτω κατι αλλο θα επανερθω. Μην αμελησεις παντως το θεμα Anti-Virus , αυριο καντο. (για αρχη ενα Quick Scan) κατα 65% θα το βρει αν υπαρχει κατι. και μετα κανε Full Scan με κλειστο ιντερνετ και τα 2. Θα παρακολουθω το θεμα να μαθω τι γινεται. Καλο βραδυ
vampirakos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Ότι να ναι, για άλλο ψάχνουμε, άλλο βρήκε...
Δεν Θες Να Μάθεις Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 οκ , δε κανει τιποτα , γιαυτο ειμαι στο insomnia για να βοηθαω οποιον εχει προβλημα. Σ'αφηνω σε καλα χερια συν-φορουμίτων να σε βοηθησουν. Εαν σκεφτω κατι αλλο θα επανερθω. Μην αμελησεις παντως το θεμα Anti-Virus , αυριο καντο. (για αρχη ενα Quick Scan) κατα 65% θα το βρει αν υπαρχει κατι. και μετα κανε Full Scan με κλειστο ιντερνετ και τα 2. Θα παρακολουθω το θεμα να μαθω τι γινεται. Καλο βραδυ νά'σαι καλά αγορίνα!! (Y) Ότι να ναι, για άλλο ψάχνουμε, άλλο βρήκε... χαχαχαχα, το ίδιο λέω και εγώ....
corsair04 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 το είχα κάνει, τα είχα καταργήση, έκανα restart τα ξανα έβαλε, και ήταν το ίδιο, χαχαχαχα ότι νά'ναι... απλά, ευχαριστώ για τον κόπο που μπήκες, και τις ιδέες σου νά'σαι καλά φιλαράκο!!! ορίστε, για τα γραφικά λέει οτι κατεβάζει κάτι.... χαχαχα κρατα ενα back up των αρχειων σου και κανε restore ή φορματ
Δεν Θες Να Μάθεις Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 κρατα ενα back up των αρχειων σου και κανε restore ή φορματ δεν έχω κάτι, για να μπορέσω να κρατήσω back up (εξωτερικό σκληρό, φλασάκι, κλπ) , έχει χαλάσει και το 2ο λάπτοπ μου, νομίζω είναι το dc power jack, περιμένω να έρθει για να το αλλάξω, έχω παραγγείλει ένα.....γιαυτό!!
Δεν Θες Να Μάθεις Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Παιδιά βοήθεια!!!! Έβαλα το live cd του ubuntu το έκανα εγκατάσταση, και μετά όταν έκανα restart και μπήκα στα bios για να αλλάξω της ρυθμίσεις να το βάλω το hdd πρώτο για να ανοιξω τα windows μου βγαζει το εξής πρόβλημα no bootable device insert boot disk and press any key Και τώρα τι?? Χάθηκαν όλα τα αρχεία μου???? Παρακαλώ επείγον, βοήθεια!!!
vampirakos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 χμμ δεν έτρεξες την live έκδοση αλλά την εγκατέστησες πάνω στον σκληρό σου μάλλον... αν είναι έτσι μάλλον δυστηχώς, έχασες τα αρχεία σου εκτός και αν δεν έκανε format στον σκληρό η εγκατάσταση των ubuntu. θα σου πρότεινα μιας και έγιναν έτσι τα πράγματα, πάρε τον σκληρό από το λάπτοπ, κούμπωσε τον σε ένα άλλο pc και δες αν μπορείς να σώσεις τα αρχεία σου. να λύσουμε μία αυτό τώρα και μετά βλέπουμε για τα usb σου.
corsair04 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Παιδιά βοήθεια!!!! Έβαλα το live cd του ubuntu το έκανα εγκατάσταση, και μετά όταν έκανα restart και μπήκα στα bios για να αλλάξω της ρυθμίσεις να το βάλω το hdd πρώτο για να ανοιξω τα windows μου βγαζει το εξής πρόβλημα no bootable device insert boot disk and press any key Και τώρα τι?? Χάθηκαν όλα τα αρχεία μου???? Παρακαλώ επείγον, βοήθεια!!! Ακριβώς όπως σου τα είπε δεν είδες το βιντεακι που σου παρέθεσα έδειχνε βήμα-βήμα πως γίνεται τώρα απλά βγάλε τον σκληρό και σε άλλον υπολογιστή με κάποιο πρόγραμμα που επαναφέρει διαγραμμένα μήπως καταφέρεις να κάνεις κάτι σε τέτοιες επιπτώσεις που υπολογιστής έχει σημαντικά αρχεία περνούμε ένα back up ανά τακτά χρονικά διαστήματα για να διασφαλίσουμε τα δεδομένα μας δοκίμασε αυτό μπορεί να βοηθήσει
Δεν Θες Να Μάθεις Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Ακριβώς όπως σου τα είπε δεν είδες το βιντεακι που σου παρέθεσα έδειχνε βήμα-βήμα πως γίνεται τώρα απλά βγάλε τον σκληρό και σε άλλον υπολογιστή με κάποιο πρόγραμμα που επαναφέρει διαγραμμένα μήπως καταφέρεις να κάνεις κάτι σε τέτοιες επιπτώσεις που υπολογιστής έχει σημαντικά αρχεία περνούμε ένα back up ανά τακτά χρονικά διαστήματα για να διασφαλίσουμε τα δεδομένα μας δοκίμασε αυτό μπορεί να βοηθήσει ευχαριστώ για την απάντηση,δυστυχώς δεν έκανα back up,ειδα ένα βίντεο πως να κάνω εγκατάσταση το ubuntu στον σκληρό για να έχω και τα δύο, και έγινε αυτό που είπα προηγουμένως.... Δυστυχώς... Θα δοκιμασω να το βάλω σε άλλο pc και να επαναφέρο τα αρχεία μου, ξέρεις κανένα πρόγραμμα που να το κάνει αυτό??? χμμ δεν έτρεξες την live έκδοση αλλά την εγκατέστησες πάνω στον σκληρό σου μάλλον... αν είναι έτσι μάλλον δυστηχώς, έχασες τα αρχεία σου εκτός και αν δεν έκανε format στον σκληρό η εγκατάσταση των ubuntu. θα σου πρότεινα μιας και έγιναν έτσι τα πράγματα, πάρε τον σκληρό από το λάπτοπ, κούμπωσε τον σε ένα άλλο pc και δες αν μπορείς να σώσεις τα αρχεία σου. να λύσουμε μία αυτό τώρα και μετά βλέπουμε για τα usb σου. θα το δοκιμασω και θα σας πω τα νέα αδερφε... Ευχαριστώ
corsair04 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 ευχαριστώ για την απάντηση,δυστυχώς δεν έκανα back up,ειδα ένα βίντεο πως να κάνω εγκατάσταση το ubuntu στον σκληρό για να έχω και τα δύο, και έγινε αυτό που είπα προηγουμένως.... Δυστυχώς... Θα δοκιμασω να το βάλω σε άλλο pc και να επαναφέρο τα αρχεία μου, ξέρεις κανένα πρόγραμμα που να το κάνει αυτό??? θα το δοκιμασω και θα σας πω τα νέα αδερφε... Ευχαριστώ Σου έβαλα link από ένα προγραμμα στην προηγούμενη απάντηση μου
Δεν Θες Να Μάθεις Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Σου έβαλα link από ένα προγραμμα στην προηγούμενη απάντηση μου ευχαριστώ, θα σας ενημερωσω....
Δεν Θες Να Μάθεις Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Τελικά το έκανα format, τώρα προσπαθώ να επαναφερω τα αρχεία μου με το recuva (μακάρι να τα βρει...) έβαλα deep scan
Δεν Θες Να Μάθεις Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 με τις usb τι έγινε;Ειναι εντάξει φτιάχτηκαν, και τα usb και ή webcam....ήταν θέμα driver τελικά....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα