Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι μόλις το είδα, και θέλω να δω πάλι στο 1ο post σου τι κωδικό σφάλματος σου έβγαζε στον controller οπότε περιμένεις

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οχι, καμια διαφορα. Απλα το ειπε γιατι συνηθως μαζι με τα λαπτοπ, δεν δινουν CD με Drivers.

Κάνε , λιγακι κατι που θα σου πω, για να αποκλεισω την περιπτωση Hardware. Εάν εχεις , παρε ενα πολυμετρο, και γυρνα το στο βραχυκυκλωμα (εκει που λεει εαν κανει βραχυκυκλωμα ή οχι) , αναψε το λαπτοπ (χωρις να ειναι στη μπριζα με το καλωδιο πανω) μονο με τη μπαταρια, και βαλε την μια ακρη του πολυμετρου μεσα στη θυρα usb, και την αλλη ακρη εξω απο τη θυρα , αλλα να ακουμπαει στο μεταλλικο της θυρας (Δεν εχει σημασια ποιο χρωμα θα ειναι μεσα και ποιο εξω) και πες μου εαν βραχυκυκλωνει.

δυστηχώς δεν έχω πολύμετρο, θα το δοκίμαζα ευχαρίστως αλλά... πιστεύω δεν είναι hardware γιατί "έκαψα" μια έκδοση  linux (ubuntu) σε dvd (4.7GB) και έκανα restart το bootara να ξεκινήσει τον δίσκο, για να μπω, και τέλος πάντων, μπήκα στην δοκιμαστική έκδοση, και δούλεψαν άψογα η θύρες μου, άρα εδώ έχει να κάνει με θέμα drivers , που πιστεύω μπορεί να έχει μπει κάποιος ιός λογικά και δεν με επιτρέπει να τα βάλω, η κάτι τέτοιο.... αλλά ξανά λεω, το laptop την μία μέρα δούλευαν όλα άψογα, και όταν το άφησα ανοιχτό, την άλλη μέρα κουνάω το ποντίκι και δεν δουλεύει, και πίστευα πως κάηκαν, και μετα από λίγες μέρες, δεν δούλευε ούτε η webcamera....ούτε τώρα δουλεύουν, τίποτα από τα δύο...

Δημοσ.

Είμαι χαζός! αυτό που σου έδωσα να κατεβάσεις δεν έχει τους driver για την συγκεκριμένη συσκευή!

Θέλω μια χάρη πάνε στην συσκευή που έχει θέμα στην διαχείριση συσκευών και δεξί κλικ, ιδιότητες -> καρτέλα λεπτομέρειες ->  Ιδιότητα Αναγνωριστικά υλικού και βγάλε ένα screenshot

Δημοσ.

Είμαι χαζός! αυτό που σου έδωσα να κατεβάσεις δεν έχει τους driver για την συγκεκριμένη συσκευή!

Θέλω μια χάρη πάνε στην συσκευή που έχει θέμα στην διαχείριση συσκευών και δεξί κλικ, ιδιότητες -> καρτέλα λεπτομέρειες ->  Ιδιότητα Αναγνωριστικά υλικού και βγάλε ένα screenshot

είναι στα αγγλικά, νομίζω κατάλαβα πιο θες, μισό...

Δημοσ.

Τωρα μαλιστα. μου τα ειπες συμαζεμενα και αρχισα να βγαζω ακρη. Η πιθανοτητα του ιου ειναι η 2η περιπτωση που θα σου ελεγα. Τρεξε ενα γρηγορο σκαναρισμα (με κλειστο το ιντερνετ!! βεβαιωσου να βγαλεις καλωδιο ethernet και να κλεισεις wifi / αρκει να ξερεις να το ξανα-ανοιξεις να θυμασαι που πας για να το ανοιξεις) με κανα σοβαρο anti-virus και αν δε βρει τιποτα, τοτε κανε ενα Full Scan μπορει να παρει και 4 ωρες (το Full Scan) γιαυτο καντο μερα που θα χεις χρονο. Το γρηγορο Scan θα παρει περιπου 10-30 λεπτα

Παρε καποια στιγμη ενα πολυμετρο παντως. Κανει για πολλες δουλειες :)

Δημοσ.

είναι στα αγγλικά, νομίζω κατάλαβα πιο θες, μισό...

δεν είσαι χαζός, απλός μπερδεύτηκες...χαχαχα :D

post-307289-0-01533000-1450567280_thumb.png

Δημοσ.

Τωρα μαλιστα. μου τα ειπες συμαζεμενα και αρχισα να βγαζω ακρη. Η πιθανοτητα του ιου ειναι η 2η περιπτωση που θα σου ελεγα. Τρεξε ενα γρηγορο σκαναρισμα (με κλειστο το ιντερνετ!! βεβαιωσου να βγαλεις καλωδιο ethernet και να κλεισεις wifi / αρκει να ξερεις να το ξανα-ανοιξεις να θυμασαι που πας για να το ανοιξεις) με κανα σοβαρο anti-virus και αν δε βρει τιποτα, τοτε κανε ενα Full Scan μπορει να παρει και 4 ωρες (το Full Scan) γιαυτο καντο μερα που θα χεις χρονο. Το γρηγορο Scan θα παρει περιπου 10-30 λεπτα

Παρε καποια στιγμη ενα πολυμετρο παντως. Κανει για πολλες δουλειες :)

ευχαριστώ πολύ, χαχαχαχα είχα τρέξει και σκανάρισμα, με το malwarebytes anti-malware, και βρήκε 6 παράσιτα-ιούς, τα έσβισα, με το antivirus δεν έχω κάνει μέχρι στιγμής τίποτα (έχω το avast Internet Security, δεν ξέρω άμα αξίζει), αύριο θα κάνω και με αυτό, ξέρω πως να κλείνω-ανοίγω το wi-fi και τα σχετικά, έχω τελειώσει πληροφορική, και τώρα δυστιχώς είμαι στο εξωτερικό για σπουδές, και δεν έχω πολύμετρο, αλλά θα αγωράσω, τώρα τα χριστούγεννα θα έρθει ο αδερφός μου εδώ Αυστρία, θα του πω να φέρει ένα μαζί του....

χειροκίνητη εγκατάσταση driver ξέρεις να κάνεις;

με το inf εννοείς?

Δημοσ.

Δοκιμασε παρ'ολα αυτα με το antivirus ενα scan. Αλλο τα malware αλλο οι ιοί. 

Παντως εαν ειναι ιος , τοτε ο τυπος που τον εκανε, ειναι πολυ "μερακλής" και με μεγαλη φαντασια B) - βαζει ιδεες ...  :devil:

Δημοσ.

Ναι, αλλά ίσως χρειαστεί μετά αυτό

Τώρα κατέβασε το http://www.intel.com/content/www/us/en/support/detect.html?iid=dc_iduuDriver utility της Intel

μήπως και καταφέρει αυτό τπτ, επειδή ο controller είναι της Intel

θα το δοκιμάσω, άμα δεν γίνει τίποτα, πάμε στο χειροκίνητο?

Δημοσ.

θα το δοκιμάσω, άμα δεν γίνει τίποτα, πάμε στο χειροκίνητο?

Αν δεν γίνει τπτ, δοκίμασε να καραργήσεις τους driver που δεν δουλεύουν από την συσκευή και ξανά προσπάθησε

• Like 1
Δημοσ.

Δοκιμασε παρ'ολα αυτα με το antivirus ενα scan. Αλλο τα malware αλλο οι ιοί. 

Παντως εαν ειναι ιος , τοτε ο τυπος που τον εκανε, ειναι πολυ "μερακλής" και με μεγαλη φαντασια B) - βαζει ιδεες ...  :devil:

αχαχαχαχα επιστήμονας θα είναι...χαχαχαχα  :-D

Δημοσ.

αχαχαχαχα επιστήμονας θα είναι...χαχαχαχα  :-D

Μπα μη νομιζεις , για να το κανεις αυτο , δε θελει κοπο , θελει τροπο. Ορεξη και Φαντασια να υπαρχει..

Τεσπα, σου ευχομαι καλη επιτυχια :)

Δημοσ.

Αν δεν γίνει τπτ, δοκίμασε να καραργήσεις τους driver που δεν δουλεύουν από την συσκευή και ξανά προσπάθησε

το είχα κάνει, τα είχα καταργήση, έκανα restart τα ξανα έβαλε, και ήταν το ίδιο, χαχαχαχα ότι νά'ναι...

Μπα μη νομιζεις , για να το κανεις αυτο , δε θελει κοπο , θελει τροπο. Ορεξη και Φαντασια να υπαρχει..

Τεσπα, σου ευχομαι καλη επιτυχια :)

απλά, ευχαριστώ για τον κόπο που μπήκες, και τις ιδέες σου νά'σαι καλά φιλαράκο!!!

ορίστε, για τα γραφικά λέει οτι κατεβάζει κάτι.... χαχαχα

post-307289-0-28901500-1450568786_thumb.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...