thanos515 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα!Σε προηγούμενο post μου εψαχνα για συσκευή εως 270 euro κ για κάποιους συγκεκριμένους λογους κατέληξα σε αυτα τα δυο(κυρίως θέλω αγορα απο Ελλάδα καινούριο η μεταχειρισμένο κ με το budget που έχω μου φαίνονται καλές επιλογές).Βέβαια η βοήθεια των παιδιώv εδω στο forum ήταν εξαιρετικη κ τους ευχαριστώ!Θα ήθελα να μου πείτε απόψεις για αυτες τις δυο συσκευες κ γενικά τη γνώμη σας. Ευχαριστω εκ των προτέρων.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα Κατα την γνώμη μου πάντα, θα έλεγα LG G3! Έχεις να κάνεις με 2 καλές συσκευές από πολλές απόψεις που διαφέρουν στα εξης: Το G3 ενσωματώνει ίδιο επεξεργαστή με το Moto X, από εκεί και πέρα έχουμε διαφορά αρχικά στην οθόνη, 5.5 IPS LCD με ανάλυση 1440 x 2560 που συνεπάγεται με 538 ppi ενώ στο Moto X, 5.2 AMOLED με ανάλυση 1080 x 1920 με 423 ppi (προσωπικά προτιμώ IPS panel). Στην συνέχεια υπάρχει διαφορά στην μνήμη RAM αναλόγως βέβαια με το μοντέλο 2GB στο 16άρι/3GB στο 32άρι (όσον αφορά το LG G3). Επόμενη διαφορά στην κάμερα των 2 αυτών συσκευών, έχουμε ίδια megapixels (13) όμως στο LG G3 έχουμε το σημαντικό πλεονέκτημα του Optical image stabilization σε σύγκριση με το Moto X το οποίο διαθέτει Digital image stabilization! Η μπροστά κάμερα του G3 είναι στα 2.1 megapixel με αρκετές λειτουργίες ενώ Μοτο Χ 2 megapixel (μικρή αυτή η διαφορά). Τέλος η μπαταρία του G3 ανέρχεται στα 3000 μιλιαμπερόρια ενώ του Moto X στα 2300, βέβαια αυτό συμβαίνει γιατί στο G3 έχουμε και μεγαλύτερη ανάλυση οθόνης επομένως και μεγαλύτερη μπαταρία μιας και για να "ξεδιψάσει" η οθόνη αυτή χρειάζεται αρκετή ενέργεια! Όπως και να έχει πάντως απο προσωπική εμπειρία δεν είχα κανένα παράπονο με την μπαταρία του G3! Ένα άλλο βασικό που πρέπει να αναφέρω είναι οτι στο Moto X θα έχεις την εμπειρία του "stock android" που αναμενόμενα αρέσει στο περισσότερο κόσμο, όμως και η LG πλέον έχει αναπτύξει πολύ το UI της και κατα τη γνώμη μου όσο πάει και καλυτερεύει, δεν είναι πολύ βαρύ σε σχέση με άλλα UI άλλων εταιρειών που είναι για πέταμα και τρέχει απροβλημάτιστα, τουλάχιστον στα LG που έχω δοκιμάσει εγώ προσωπικά! Στην τελική το θέμα έχει να κάνει καθαρά με τις δικές σου ανάγκες φίλε μου, με το τί θες εσύ και τι σε βολεύει, αρέσει, ικανοποιεί περισσότερο... Η δική μου άποψη πάντως ανάμεσα σε αυτές τις 2 πολύ καλες συσκευές είναι πως θα προτιμούσα το LG G3. Ελπίζω να βοήθησα
haHa Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα!Σε προηγούμενο post μου εψαχνα για συσκευή εως 270 euro κ για κάποιους συγκεκριμένους λογους κατέληξα σε αυτα τα δυο(κυρίως θέλω αγορα απο Ελλάδα καινούριο η μεταχειρισμένο κ με το budget που έχω μου φαίνονται καλές επιλογές).Βέβαια η βοήθεια των παιδιώv εδω στο forum ήταν εξαιρετικη κ τους ευχαριστώ!Θα ήθελα να μου πείτε απόψεις για αυτες τις δυο συσκευες κ γενικά τη γνώμη σας. Ευχαριστω εκ των προτέρων. Οι περισσοτεροι δεν εχουν χρησιμοποιησει το moto x κ δεν εχουν δει ποσο φανταστικες ειναι οι προσθηκες της motorola στο stock android. Δηλαδη το moto x δεν εχει απλα το πλεονεκτημα του σχεδον stock android σε σχεση με το "τσιρκο" της lg, αλλα εχει κ τις εξτρα προσθηκες της motorola.(Touchless Controls,Active Display/Active Notifications,Quick Capture, infrared sensors κλπ) Active Display/Active Notifications: This may be our favorite new software feature introduced in Moto X. Moto X has a Super AMOLED display. And unlike an LCD display, in which all of the pixels are either on or off, individual pixels can be fired up on SAMOLED. That’s where these “Active Notifications” come in. When the phone’s simply resting, it’s not actually “sleeping.” You’ll see the time and a little lockscreen icon flash on every few seconds. That’s what Motorola calls “breathing.” It recognizes when you pull your phone out of your pocket and starts breathing. Or when you otherwise pick it up. And it’s smart enough to not do it in your pocket, or when the phone’s face-down. It’s black-and-white, and it uses less battery than waking up the phone with the power button, because only the pixels used to show the time are used, instead of waking the entire display. (Thanks, SAMOLED!) This subtle, simple feature works great — and saves battery life. Showing the time of day is just small potatoes, though. It’s notifications that really matter here. And the gist is that any app that uses notifications can show them on Active Display. First you get a little notification icon. E-mail, text message, Facebook, whatever. Tap, and you’ll see a preview of the notification either at the top or bottom of the display, depending on how much is going on. Some notification previews look cooler than others — Gmail can show thumbnails of the sender, for instance, while most others are straight text. Touchless Controls (ενω το κινητο ειναι με κλειστη οθονη, πχ ακουμπησμενο στο τραπεζι ή στο αυτοκινητο, μπορεις με μια φραση να το "ξυπνησεις" κ να του πεις να παρει ενα τηλεφωνο/να παιξει ενα τραγουδι/ να σου πει τον καιρο/ να κανει search κατι κλπ. Ολα αυτα χωρις να πατησεις κανενα κουμπι στο κινητο, ουτε καν για να ενεργοποιησεις την οθονη.) infrared sensors The new Moto X is equipped with four IR sensors on the front, which are there specifically to detect gestures and movement. Alarm going off, but not ready to get up? Simply wave your hand over to snooze it. Incoming call from that annoying neighbor? Do the same to silence it. You can also wave your hand to simply wake the phone up from sleep, which will prompt Moto Display by default. This lets you see the time and up to three notifications -- press and hold down on one to get a quick peek at what the notification is about. Quick Capture ”Quick Capture” is the name Motorola’s given to the shortcut of launching the camera app by twisting your write twice. It’s about the same motion as turning a doorknob. And we’ve found it surprisingly useful. On paper, it sounds silly. But in actuality, it’s great. And it works most of the time. Κατα τα αλλα, το moto x υστερει στην καμερα σε σχεση με το lg g3. Σε επιδοσεις ειναι λιγο καλυτερο λογω stock android το moto x κ τελος εχει μακραν καλυτερη ποιοτητα κατασκευης. Στην ασπρη εκδοση με το bamboo(δενει πολυ ωραια με το αλουμινιο) ειναι πανεμορφο, πρεπει να το δεις απο κοντα για να καταλαβεις ποσο ομορφο κ προσεγμενο κινητο ειναι. Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2015 από haHa 4
Masma Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Εμενα ο haha με επεισε παντως! ωραια απαντηση 1
ziaba Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Tο μοτο χ δεν εχει καρτα, ραδιο, υπερυθρες,ασυρματη φορτιση η μπαταρια του δεν ειναι αποσπομενη οπως στο lg... μπορει το moto x να χει 10-20 κολπα το g3 εχει 40 πχ duble tap to wake, dual window, quick circle θηκη....κτλ https://www.youtube.com/watch?v=Uc4PiroNEqw p.s. το 32αρι εχει και 3giga ram + νομιζω η lg εχει καλυτερο service εδω ελλαδα απο την motorola
haHa Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Tο μοτο χ δεν εχει καρτα, ραδιο, υπερυθρες,ασυρματη φορτιση η μπαταρια του δεν ειναι αποσπομενη οπως στο lg... μπορει το moto x να χει 10-20 κολπα το g3 εχει 40 πχ duble tap to wake, dual window, quick circle θηκη....κτλ Υπαρχουν τα κολπα που ειναι ευχρηστα, υπαρχουν και τα gimmicks. Ενδεικτικα το double tap to wake(που πραγματι ειναι ευχρηστο) που εχει το g3 στο motorola δεν χρειαζεται γιατι πολυ απλα δεν χρειαζεται κανενα tap: με το που το πλησιαζεις, ανοιγει η οθονη, βλεπεις την ωρα, τι notifications ειχες κλπ χωρις να καταναλωνει μπαταρια. Η quick circle θηκη λυνει μερικως ενα προβλημα(που με το moto x δεν υπαρχει λογω active display που σου δειχνει ολη την ωρα notifications) , αλλα σε υποχρεωνει να εχεις θηκη κ μαλιστα δυσχρηστη(πχ για να γραψεις ενα μηνυμα πρεπει να κανεις μια εξτρα κινηση: να ανοιξεις την θηκη κλπ). Για αυτο λεω οτι αν καποιος δεν εχει χρησιμοποιησει το moto x, δεν μπορει να αντιληφθει ποσο πραγματικα ευχρηστες ειναι οι προσθηκες της motorola κ αλλαζουν τον τροπο που αλληλεπιδρας ολη την ωρα με το κινητο. Ενδεικτικο το ποσο απλες και ευχρηστες ειναι οι προσθηκες ειναι οτ φαινονται σε απλες κινουμενες εικονες μερικωνς δευτερολεπτων. Δεν χρειαζονται βιντεο ...
ziaba Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 για να κλειδώνεις την οθονη δεν εχει ομως τπτ και πρεπει να βαλεις app + πολλες φορες δεν προλαβαινεις να ξεκλειδωσεις την οθονη στο μοτο χ οταν ανοιγεις την θηκη ή το κουνησεις και στο τελος πατας το power για πιο γρηγορα πολυ ανωτερο ειναι το tap2wake της lg κατα την γνωμη μου 1
thanos515 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα Κατα την γνώμη μου πάντα, θα έλεγα LG G3! Έχεις να κάνεις με 2 καλές συσκευές από πολλές απόψεις που διαφέρουν στα εξης: Το G3 ενσωματώνει ίδιο επεξεργαστή με το Moto X, από εκεί και πέρα έχουμε διαφορά αρχικά στην οθόνη, 5.5 IPS LCD με ανάλυση 1440 x 2560 που συνεπάγεται με 538 ppi ενώ στο Moto X, 5.2 AMOLED με ανάλυση 1080 x 1920 με 423 ppi (προσωπικά προτιμώ IPS panel). Στην συνέχεια υπάρχει διαφορά στην μνήμη RAM αναλόγως βέβαια με το μοντέλο 2GB στο 16άρι/3GB στο 32άρι (όσον αφορά το LG G3). Επόμενη διαφορά στην κάμερα των 2 αυτών συσκευών, έχουμε ίδια megapixels (13) όμως στο LG G3 έχουμε το σημαντικό πλεονέκτημα του Optical image stabilization σε σύγκριση με το Moto X το οποίο διαθέτει Digital image stabilization! Η μπροστά κάμερα του G3 είναι στα 2.1 megapixel με αρκετές λειτουργίες ενώ Μοτο Χ 2 megapixel (μικρή αυτή η διαφορά). Τέλος η μπαταρία του G3 ανέρχεται στα 3000 μιλιαμπερόρια ενώ του Moto X στα 2300, βέβαια αυτό συμβαίνει γιατί στο G3 έχουμε και μεγαλύτερη ανάλυση οθόνης επομένως και μεγαλύτερη μπαταρία μιας και για να "ξεδιψάσει" η οθόνη αυτή χρειάζεται αρκετή ενέργεια! Όπως και να έχει πάντως απο προσωπική εμπειρία δεν είχα κανένα παράπονο με την μπαταρία του G3! Ένα άλλο βασικό που πρέπει να αναφέρω είναι οτι στο Moto X θα έχεις την εμπειρία του "stock android" που αναμενόμενα αρέσει στο περισσότερο κόσμο, όμως και η LG πλέον έχει αναπτύξει πολύ το UI της και κατα τη γνώμη μου όσο πάει και καλυτερεύει, δεν είναι πολύ βαρύ σε σχέση με άλλα UI άλλων εταιρειών που είναι για πέταμα και τρέχει απροβλημάτιστα, τουλάχιστον στα LG που έχω δοκιμάσει εγώ προσωπικά! Στην τελική το θέμα έχει να κάνει καθαρά με τις δικές σου ανάγκες φίλε μου, με το τί θες εσύ και τι σε βολεύει, αρέσει, ικανοποιεί περισσότερο... Η δική μου άποψη πάντως ανάμεσα σε αυτές τις 2 πολύ καλες συσκευές είναι πως θα προτιμούσα το LG G3. Ελπίζω να βοήθησα Με βοήθησες κ μάλιστα πολυ!Προσωπικά μου αρέσουν κ τα δύο απλά εμένα θα με βόλευε το moto x λογο μικρότερης οθόνης.Ξερω βέβαια πως ειναι καθαρά θεμα συνήθειας αλλα πιστεύω θα με δυσκολεψει το g3 οταν ειναι στην τσέπη μου(κ ειδικά πάνω στη μηχανή). Πάντως ευχαριστ'ω γιατι ησουν κατατοπιστικότατος! Οι περισσοτεροι δεν εχουν χρησιμοποιησει το moto x κ δεν εχουν δει ποσο φανταστικες ειναι οι προσθηκες της motorola στο stock android. Δηλαδη το moto x δεν εχει απλα το πλεονεκτημα του σχεδον stock android σε σχεση με το "τσιρκο" της lg, αλλα εχει κ τις εξτρα προσθηκες της motorola.(Touchless Controls,Active Display/Active Notifications,Quick Capture, infrared sensors κλπ) Active Display/Active Notifications: Touchless Controls (ενω το κινητο ειναι με κλειστη οθονη, πχ ακουμπησμενο στο τραπεζι ή στο αυτοκινητο, μπορεις με μια φραση να το "ξυπνησεις" κ να του πεις να παρει ενα τηλεφωνο/να παιξει ενα τραγουδι/ να σου πει τον καιρο/ να κανει search κατι κλπ. Ολα αυτα χωρις να πατησεις κανενα κουμπι στο κινητο, ουτε καν για να ενεργοποιησεις την οθονη.) infrared sensors Quick Capture Κατα τα αλλα, το moto x υστερει στην καμερα σε σχεση με το lg g3. Σε επιδοσεις ειναι λιγο καλυτερο λογω stock android το moto x κ τελος εχει μακραν καλυτερη ποιοτητα κατασκευης. Στην ασπρη εκδοση με το bamboo(δενει πολυ ωραια με το αλουμινιο) ειναι πανεμορφο, πρεπει να το δεις απο κοντα για να καταλαβεις ποσο ομορφο κ προσεγμενο κινητο ειναι. Αλλη μια πολυ καλή απαντηση!Τα εχω δει κ εγω ολα αυτα που εχει μέσα το moto k πραγματικά φαίνονται πολύ καλα!Νομίζω πως θα καταλήξω εδω εν τέλει.... Ευχαριστώ πολυ για τη βοήθεια πάντως! Εμενα ο haha με επεισε παντως! ωραια απαντησ Ναι κ εμένα με έπεισε!!!
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 MOTO X κ απο εμενα φιλε!!Στοκ ανδροιδ κ απροβληματιστο . 1
tera Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Παιδιά και εγώ είμαι αναμεσα σε moto x 2014 και moto x play. Επειδή όμως με φοβίζει η "μικρή" μπαταρία του moto x 2014 ποιο θα συμβουλεβατε να αγοράσω? Κάνω κυρίως χρηση facebook browsing και λιγη παρακολουθηση livestreaming. Σαν ηδη κάτοχος motorola moto g 2013 δηλώνω απόλυτα ευχαριστημένος και για αυτό θα ήθελα να συνεχίσω να αγοράζω κινητά της motorola. Ευχαριστω
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Φιλε tera για εμενα προτιμησε το x play μιας κ ειναι πιο φρεσκο κινητο με καλυτερη καμερα κ μπαταρια,λογικα ιδιες ταχυτητες θα εχουν στα καθημερινα πανω κατω,αν κ το x 2014 ηταν ναυαρχιδα του 2014 κ το play μεσαιας κατηγοριας του 2015 πιστευω τα ιδια πανε με μικρες διαφορες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα