Επισκέπτης Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα σας Πρόσφατα αγόρασα το Samsung Galaxy J5 το οποίο τρέχει την έκδοση 5.1 του android και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος. Θα ήθελα να μάθω αν το συγκεκριμένο κινητό θα πάρει την επόμενη έκδοση του android 6 (marshmallow). Γνωρίζει κάποιος οτιδήποτε πάνω στο θέμα? Σε περίπτωση που δεν υπάρχει κάτι επίσημο ακόμα (δεν έψαξα και πάρα πολύ), πιστεύετε οτι θα αναβαθμιστεί? (κατά την γνώμη σας, κουβέντα να γίνετε) Σας ευχαριστώ.
Beerloah Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δεν απάντησε ακόμα η Samsung στις ερωτήσεις, για τις λοιπές συσκευές, πέραν των S5, S6 Edge, S6 και Note 5. Όμως, σύμφωνα με μια ιστοσελίδα, μιας και έχει ήδη το Lollipop (Το J5), υπάρχουν πιθανότητες προς αυτή την κατεύθυνση (στο να γίνει η αναβάθμιση στο καινούργιο android - marshmallow).
saruman123 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Οχι δεν θα παρει. Εκτος αν βγει καμια custom(αν εισαι root)
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Αρχικά ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά... Έχει γίνει επίσημο οτι δεν θα πάρει την αναβάθμιση? Κάτι είχα δει οτι είναι σε στάδιο για το αν εγκριθεί ή όχι ακόμα, συγκεκριμένα για το J5 & J7. Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2015 από Επισκέπτης
stevengreeceGR Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Επίσημο είναι. Δεν θα πάρει την αναβάθμιση.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα παιδία, έχω ένα μικρό update για το θέμα... Συγκεκριμένα σε επικοινωνια που είχα με την Samsung Hellas μέσω e-mail μου απάντησαν αυτό που βλέπετε στην φωτογραφία. Επομένως δεν λέω οτι θα πάρει την αναβάθμιση σίγουρα αλλά απ την άλλη δεν είναι και επίσημο οτι δεν θα την πάρει... Οπότε αναμένουμε για νεότερα!
saruman123 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δεν θα την παρει,ξανά μανά τα ιδια θα λεμε!!!! Η Samsung μπορει να πεταει φουμαρα για να μην χασει πελατες. Τακτικη των εταιρειων. Ειπα μονο αν βαλεις Custom rom.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δεν θα την παρει,ξανα μανά τα ιδια θα λεμε!!!! Η Samsung μπορει να πεταει φουμαρα για να μην χασει πελατες. Τακτικη των εταιρειων. Καλά ρε φίλε μην κάνεις έτσι " ξανα μανά τα ιδια θα λεμε!!!! " Δεν πιστεύω να σε έπρηξα προσωπικά η να είπα κάτι κακό! Άπλα είχα στείλει mail στην Samsung πριν κάνω το post εδώ και αφού μου ήρθε απάντηση είπα να το κοινοποιήσω κι εδώ να δουν και άλλα άτομα που μπορεί ενδιαφέρονται τι μου είπαν... Πέρα από αυτό συμφωνώ μαζί σου όσον αφορά την τακτική των εταιρειών, απλά μιας και είμαι κάτοχος θέλω να εξαντλήσω όλα τα ενδεχόμενα στο θέμα "αναβάθμισης" για ξέρω τι γίνετε. Δεν νομίζω να έγινα τόσο επίμονος ή ενοχλιτικός επειδή μετέφερα μια απάντηση εδώ που λέει οτι επίσημα δεν έχει βγεί ακόμη τίποτα... ΥΓ: Δεν γράφω την απάντηση μου με "κακό τρόπο", αντιθέτως! Απλά το " Δεν θα την παρει,ξανα μανά τα ιδια θα λεμε!!!! " μου φάνηκε κάπως, τεσπα.
thomasG4 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Μην έχεις ελπίδες, ειδικά απο μια εταιρία σαν τη Samsung. Είναι απο τις χειρότερες μακράν στο θέμα update.
saruman123 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Οχι βρε φιλε και γω δεν το ειπα με κακο τροπο ουτε μας τα πρηζεις δεν εχω κιολας την διαθεσει ουτε να μαλωνω ουτε τιποτα τετοια. Και γω ισως απο λαθος μου χρησιμοποιησα αυτη την εκφρασει.
saruman123 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Τι εχει γινει? Σε αναμονη εγκρισης θες να πεις οτι ειναι.
thomasG4 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Ναι το έχουμε δει ξανά το σκηνικό. Και το S4 Mini ήταν για έγκριση όταν ήταν και "καλά" να πάρει αναβάθμιση για Lollipop και δεν πήρε ποτέ. Εδώ και ένα εξάμηνο έχω CM 12.1 και το κινητό έχει ξανανιώσει. Άμα περιμένω απο τη Sammy, καλά κρασιά. Μακάρι να αλλάξει τακτική η εταιρία όσoν αφορά τα updates, αλλά δεν το βλέπω. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Οχι βρε φιλε και γω δεν το ειπα με κακο τροπο ουτε μας τα πρηζεις δεν εχω κιολας την διαθεσει ουτε να μαλωνω ουτε τιποτα τετοια. Και γω ισως απο λαθος μου χρησιμοποιησα αυτη την εκφρασει. Οκ όλα καλά Tώρα και από το chat πολλές φορές δεν καταλαβαίνει και ο άλλος το ύφος του συνομιλητή... (σε εμένα αναφέρομαι) Ναι το έχουμε δει ξανά το σκηνικό. Και το S4 Mini ήταν για έγκριση όταν ήταν και "καλά" να πάρει αναβάθμιση για Lollipop και δεν πήρε ποτέ. Εδώ και ένα εξάμηνο έχω CM 12.1 και το κινητό έχει ξανανιώσει. Άμα περιμένω απο τη Sammy, καλά κρασιά. Μακάρι να αλλάξει τακτική η εταιρία όσoν αφορά τα updates, αλλά δεν το βλέπω. Την καλύτερη δουλεία έκανες φίλε μου... (είχα κι εγώ το S4 Mini παλαιότερα) Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας παιδιά! Το μόνο που μένει είναι να περιμένω... (αν και όπως και άλλες φορές το πιο πιθανό είναι να μην την πάρει ποτέ) Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2015 από Επισκέπτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα