Green Dragon Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα φίλοι μου, πήρα σήμερα το καινούργιο μου laptop, ένα Lenovo Thinkpad E450 και για να το ευχαριστηθώ και να αρχίσω να το χρησιμοποιώ, θέλω πρώτα να απαλλαγώ από τα άχρηστα προγράμματα της Lenovo. Και είναι δεκάδες πανάθεμά τα! Σας δίνω μία εικόνα από τον πίνακα ελέγχου για να μου πείτε ποια από αυτά μπορώ να απεγκαταστήσω με ασφάλεια. Πες τε καμιά ιδέα παιδιά για να μην κάνω πατάτα! Ευχαριστώ! http://postimg.org/image/5qxx90txn/ http://postimg.org/image/mfor8lr4d/
Kostas93 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 να σου πω τι θα έκανα εγώ.Upgrade σε windows 10 και μετά clean install τα 10αρια. Ειδικά τώρα που δεν έχεις περάσει πολλά πράγματα μέσα.Νομίζω πλέον γίνεται και απευθείας clean install χωρίς upgrade, αλλά δεν έχω το λινκ πρόχειρο.Αν θες να εχεις τα 7αρια μπορεις να κάνεις τώρα ένα clean install να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, να απαλλαγείς απο όλα.Μεγειά σου φίλε μου Χαίρομαι που βρήκες κάτι να σε καλύπτει. 2
Green Dragon Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 να σου πω τι θα έκανα εγώ. Upgrade σε windows 10 και μετά clean install τα 10αρια. Ειδικά τώρα που δεν έχεις περάσει πολλά πράγματα μέσα. Νομίζω πλέον γίνεται και απευθείας clean install χωρίς upgrade, αλλά δεν έχω το λινκ πρόχειρο. Αν θες να εχεις τα 7αρια μπορεις να κάνεις τώρα ένα clean install να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, να απαλλαγείς απο όλα. Μεγειά σου φίλε μου Χαίρομαι που βρήκες κάτι να σε καλύπτει. Σε ευχαριστώ φίλε Κώστα!!! Θέλω να κάνω upgrade στα 10 και αναρωτιέμαι αν χρειάζεται να απεγκαταστήσω πρώτα τα άχρηστα προγράμματα;; Αν υπάρχει διαδικασία clean install θα το προτιμήσω... αλλά πως γίνεται;;; αν υπάρχει κάποιο link, θα ακολουθήσω τις οδηγίες.
xristoforos89 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10 Κατέβασε το tool. Ξεκίνα την διαδικασία. Αφού κατέβουν, προτού την εγκατάσταση, θα σου πετάξει ένα παράθυρο αν θες να κρατήσεις αρχεία κλπ. Θα πατήσεις 'άλλο' και κάπου θα λέει για καθαρή εγκατάσταση. Σβήσε τα πάντα και τα ξαναλέμε μετά αν έχεις κάποιο θέμα. 1
Kostas93 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Σε ευχαριστώ φίλε Κώστα!!! Θέλω να κάνω upgrade στα 10 και αναρωτιέμαι αν χρειάζεται να απεγκαταστήσω πρώτα τα άχρηστα προγράμματα;; Αν υπάρχει διαδικασία clean install θα το προτιμήσω... αλλά πως γίνεται;;; αν υπάρχει κάποιο link, θα ακολουθήσω τις οδηγίες. για να κάνεις upgrade δε χρειάζεται να απεγκαταστήσεις τίποτα. απλά κάνε τις ενημερώσεις και θα εμφανιστεί ή κατέβασε το tool απο την ms και κάνε απευθείας το upgrade. Νομίζω πως η δυνατότητα για απευθείας clean install χωρίς να προηγηθεί upgrade προστέθηκε στο τελευταιο build. 1
Green Dragon Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Ευχαριστώ παιδιά!!! Θα δοκιμάσω αυτά που λέτε και επανέρχομαι!
Kostas93 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 άντε με το καλό να ξεμπερδεψεις και να ευχαριστηθείς το λάπτοπ σου. Μόλις το δουλέψεις λίγες μέρες περιμένουμε και feedback με τις πρώτες εντυπώσεις.βλέπω άλλαξες και την υπογραφή 1
Green Dragon Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Οι πρώτες εντυπώσεις όσον αφορά εμφάνιση, ποιότητα κατασκευής, αίσθηση πληκτρολογίου και οθόνη είναι άριστες. Έιμαι πολύ χαρούμενος και νομίζω ότι είναι το καλύτερο που είχα ποτέ! 1
Green Dragon Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Όλα οκ παιδιά! Έφτιαξα ένα Usb stick με τα Windows 10 και έκανα καθαρή εγκατάσταση από εκεί! Ενεργοποιήθηκαν από μόνα τους! Απαλλάχτηκα από όλα τα άχρηστα προγράμματα...ήταν πανεύκολο τελικά!
Kostas93 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 χαίρομαι , ποιο build των 10 έχεις?πάτα win key+r και πατα winver για να δεις ή κλασσικά μέσω dxdiag μπορείς να δεις.
Green Dragon Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 χαίρομαι , ποιο build των 10 έχεις? πάτα win key+r και πατα winver για να δεις ή κλασσικά μέσω dxdiag μπορείς να δεις. Win 10 Pro 64bit built 10586
Kostas93 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 άρχοντας, την τελευταία εχεις.οπότε όλα καλά. 1
Green Dragon Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 άρχοντας, την τελευταία εχεις. οπότε όλα καλά. Με τέτοια βοήθεια από εσάς...όλα γίνονται εύκολα 1
Kostas93 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 όταν κάποιος είναι ευγενικός και σοβαρός όπως εσύ δε μπορείς να τον αφήσεις ξεκρέμαστο αν ο άλλος είναι όλο ειρωνία και υφάκι απλά δεν ασχολούμαστε 1
Green Dragon Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Περιττό να σας πω ότι το μηχανάκι πάει σφαίρα, τουλάχιστον για τις δικές μου ανάγκες που δεν είναι και πολύ απαιτητικές. Οτιδήποτε χρειαστώ, εννοείται ότι θα ρωτήσω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα