Προς το περιεχόμενο

Αγορα LG G FLEX 2 Η LG G3?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κανενα απο τα δυο.

Να της παρεις ενα πιο μικρο(καπου στις 4.7-5").

Γιατί ρε φίλε η κοπέλα μ έχει τα μισά χέρια από μένα!

Για μένα το ιδανικό είναι 5.5 για να μπορώ να γραφω με 2 χέρια άνετα με το πληκτρολόγιο και να μν χτυπιούνται οι αντίχειρες και η κοπέλα μου έχει Lumia 640 Xl και έχει καραβολευτει και ισως πάει και σε 6αρι στο επομενο(μετά από πολύ καιρό αλλάζει ανα 2 χρονια η μέχρι να τα φτησει το παλιό)!

Γούστα είναι με ότι βολεύεται ο καθένας!

Το θέμα είναι είτε 4 ινστο είτε 14 μετα από 1-2 βδομάδες εξοικείωσης μαζί του θα σου φαίνεται φυσιολογικό!

Δημοσ.

Εσυ λες για την δικη σου κοπελα,σιγουρα γουστα ειναι αυτα και θεμα συνηθειας.

Και γω S3 ειχα και θα παω σε μεγαλητερω.

Δεν μας ειπε ομως ο φιλος για την δικη του κοπελα και γιατι αυτα τα δυο ενω καλλιστα μπορει να παρει κατι αλλο.

Εγω προτεινα πιο μικρο για να μπορει να το πιανει μπορει να τις φαινονται μεγαλο.

Εν παση περιπτωσει παντως να μην παρει ουτε το ενα ουτε το αλλο(και οχι λογο μεγεθους).

Δημοσ.

Εσυ λες για την δικη σου κοπελα,σιγουρα γουστα ειναι αυτα και θεμα συνηθειας.

Και γω S3 ειχα και θα παω σε μεγαλητερω.

Δεν μας ειπε ομως ο φιλος για την δικη του κοπελα και γιατι αυτα τα δυο ενω καλλιστα μπορει να παρει κατι αλλο.

Εγω προτεινα πιο μικρο για να μπορει να το πιανει μπορει να τις φαινονται μεγαλο.

Εν παση περιπτωσει παντως να μην παρει ουτε το ενα ουτε το αλλο(και οχι λογο μεγεθους).

Και εγώ συμφωνω οτι για ένα geek δν αξίζουν τα κινητά αυτά!

Αλλά για μια κοπέλα που κοιτάει πιο πολύ τις κάμερες και να παίζει χαζοπαιχνιδα θα της αρέσουν παραπάνω τα καλούδια που εχει(τηλεκοντρόλ και κάμερα qnote dualwindow) παρα να τρέχει τέλεια χωρίς το παραμικρό lagg!

Κλτρη Επιλογή για εμένα θα ήταν το Moto x πχ αλλά για μια κοπέλα δν ξέρω κατά ποσο θα εκτιμήσει την απλότητα από την κλτρη κάμερα πχ!

Το γρήγορο υι από την δυνατότητα να έχει πιο πολλά πράγματα κ μερικά από αυτά χρήσιμα !

Γνκα για κοπέλα πιστεύω είναι πολύ τίμια αυτά τα 2 κινητά για τους Geek η αυτούς που ασχολούνται με τεχνολογία πιο πολύ μακριά και αγαπημένοι!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...