Προς το περιεχόμενο

Αγορα LG G FLEX 2 Η LG G3?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα. θελω να παρω ενα κινητο στην κοπελα μου. παιζει παιχνιδια χαζα κ μπαινει αρκετα σε FB klp.

ποιο απο τα 2 μου προτινεται?

Link.png Site: LGG FLEX 2

Η

Link.png Site: LGG3

σε αυτα τα λεφτα ομως.

Ευχαριστώ εκ τον προτέρων!

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Μακριά από το LG G3. Έχει κακή αυτονομία, αλλά και κακή απόδοση. Αν θέλεις να δώσεις τόσα λεφτά, θα πρότεινα να πάρεις αυτό: Link.png Site: A7 . Είναι και μοντέλο του 2015.

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Μακριά από το LG G3. Έχει κακή αυτονομία, αλλά και κακή απόδοση. Αν θέλεις να δώσεις τόσα λεφτά, θα πρότεινα να πάρεις αυτό: Link.png Site: A7 . Είναι και μοντέλο του 2015.

εχω το G3 32GB εγω κ εαν εξαιρεσεις το οτι το λιωνω σε κατι χαζο games θερωρω οτι αντεχει.

κ αγαπητε δυστηχως ανεβηκες πολυ :-( εαν ειχα τοσα θα εδινα αλλα 50 κ θα επερνα για παρτυ μου το G4 που το εχω καημό κ θα της εδινα το δικο μου G3 ;-)

Huawei P8?Αν δεν σε πειραζει το Sar.

δν μπορω να πω οτι ξερω τι ειναι το Sar . αν μπορεις να μου εξηγησεις θα σου ημουν ευγνωμων.

ακυρο ειδα τι ειναι το Σαρ κ διαβασα οτι ειναι αρκετα υψηλο για κινητο. ε δν θελουμε να εχει κ παθει κ τπτ :-)

Δημοσ.

με προλαβες το διορθωσα :-) διαβασα τι ειναι το σαρ. ευχαριστω παντως.

δλδ δν συζητατε κανενα απο τα δυο για μια κοπελα?

Ανάλογος τι κοπέλα!

Εμένα έχει το Lumia 640 xl είναι ενθουσιασμένη με την κάμερα και γνκ σαν κνητο αλλά παίζει πολύ τα χαζοπαιχνιδα candy crush pet κ κτ τέτοια τις king που τα windows δν τα έχουν κ θέλει να αλλάξει από την μια κινητό αλλσ τις λέω τα κατά (δν μπορεί να διαθέσει κ μεγάλο ποσο) και κρατιςται ακόμα!

Αμα δν είναι λίγο πολύ geek η κοπέλα θα τις κάνουν και τα δυο κλτρα το flex 2 ελάχιστα κλτρα κάμερα πιο "μοντέρνο" design κακ κλτρη οθόνη!

Αλλά νσι είναι κρίμα να δώσει τόσα λεφτά και να μν δώσει μισό κλικ παραπάνω και να πάει στο Ρ8 που πραγματικά είτε κοπέλα είτε κοπέλι θα το λατρέψει!

Δημοσ.

Ανάλογος τι κοπέλα!

Εμένα έχει το Lumia 640 xl είναι ενθουσιασμένη με την κάμερα και γνκ σαν κνητο αλλά παίζει πολύ τα χαζοπαιχνιδα candy crush pet κ κτ τέτοια τις king που τα windows δν τα έχουν κ θέλει να αλλάξει από την μια κινητό αλλσ τις λέω τα κατά (δν μπορεί να διαθέσει κ μεγάλο ποσο) και κρατιςται ακόμα!

Αμα δν είναι λίγο πολύ geek η κοπέλα θα τις κάνουν και τα δυο κλτρα το flex 2 ελάχιστα κλτρα κάμερα πιο "μοντέρνο" design κακ κλτρη οθόνη!

Αλλά νσι είναι κρίμα να δώσει τόσα λεφτά και να μν δώσει μισό κλικ παραπάνω και να πάει στο Ρ8 που πραγματικά είτε κοπέλα είτε κοπέλι θα το λατρέψει!

ευχαριστω για την βοηθεια. το θεμα μου ειναι οτι θα τα δωσω εγω οχι εκεινη κ το κακο ειναι οτι δν εχω τα επιπλεον που λες για το Ρ8.. δωρο για χριστουγεννα θελω να ειναι. μηπως ομως το Φλεξ δν θα την βολεψει λογο κυρτότητας? οσον αφορα την καμερα εαν διαβασα καλα την ιδια εχουν πισω. ο επεξεραστης ειναι καλυτερος του Φλεξ 2 απο το G3 του συγκεκριμενου

Δημοσ.

καλησπερα. θελω να παρω ενα κινητο στην κοπελα μου. παιζει παιχνιδια χαζα κ μπαινει αρκετα σε FB klp.

ποιο απο τα 2 μου προτινεται?

Link.png Site: LGG FLEX 2

Η

Link.png Site: LGG3

σε αυτα τα λεφτα ομως.

Ευχαριστώ εκ τον προτέρων!

5.5" για κοπελα???? 

Δημοσ.

ευχαριστω για την βοηθεια. το θεμα μου ειναι οτι θα τα δωσω εγω οχι εκεινη κ το κακο ειναι οτι δν εχω τα επιπλεον που λες για το Ρ8.. δωρο για χριστουγεννα θελω να ειναι. μηπως ομως το Φλεξ δν θα την βολεψει λογο κυρτότητας? οσον αφορα την καμερα εαν διαβασα καλα την ιδια εχουν πισω. ο επεξεραστης ειναι καλυτερος του Φλεξ 2 απο το G3 του συγκεκριμενου

ιδιος σενσορας αλλα κλτρο laser ayto focus!

ισα ισα η κυρτοτητα το κανει να φαινεται πιο μικρο κ μαζεμενο κ βολευει παραπανω!

καθαρα σε αυτα τα δυο παρε το φλεξ !

τωρα γνκα πιστευω υπαρχουν κλτρες επιλογες κ εγω θα εδινα το κτ παραπανω για το Ρ8 !

αλλα δικα σ ειναι τα λεφτα στην τελικη η κινηση κ η προσπαθια μετραει οχι το αποτελεσμα(σε αυτην την περιπτωση οχι παντα ετσι..)

Δημοσ.

Και το Iphone 6/6s 4.7 ιντσες ειναι αλλα σαν μεγεθος το κινητο ειναι σχεδον οσο μεγαλο οσο τα galaxy s6/edge που ειναι 5.1 :)

Αν δεν το δεις απο κοντα οτι και να γραφει ο καθενας σχετικο ειναι.

Γιατι και τα htc 5ιντσα ειναι αλλα οπως οπως ειναι σχεδιαστικα τα κανεις για 5.5 ιντσες :D

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...